Kokeile Alppien herkkuja Etelä -Tirolista ja tuo pala luontoa kotiin

Italiassa on aurinkoisia rantoja, reheviä viinitarhoja, muinaisia ​​kaupunkeja ja rauhallisia saaria. Vaikka tämä ajatus muodostaa suurimman osan maasta, pohjoisessa on edelleen alue, joka on säilyttänyt elävän villisuutensa vuosituhansien ajan ja jolle on ominaista lumoavat järvet, rosoiset vuoret, tiheät metsät ja suuret laaksot. Etelä -Tiroli sijaitsee Itävallan rajalla, ja sitä ympäröivät joka puolelta Alpit. Kulttuuri ja siihen liittyvät Alppien herkut ovat yhtä germaanisia kuin italialaisia. Ehkä näiden monikulttuuristen vaikutusten vuoksi Etelä -Tirolilla on jo 26 Michelin -tähteä ja se on siksi Italian palkituin maakunta. Se on puhdas ja vaivaton maailma, jossa aika näyttää pysähtyneen ja jossa tyypillinen alppityylikkyys näkyy jokapäiväisessä elämässä. Esittelemme sinulle vietteleviä Alppien herkkuja Etelä -Tirolista, joita sinun kannattaa ehdottomasti kokeilla.

Pienet kaupat ja valmistajat kutsuvat aina nauttimaan

Kokeile Etelä-Tirolin alppiruokaherkkuja ja tuo pala luontoa kotiin ja maista alppileveä juustoa

Kolme huippua ovat yksi Alppien suosituimmista huipuista

Kokeile Etelä -Tirolin alppiruokaa ja tuo pala luontoa kotiin Alppien halki

Schüttelbrot – Etelä -Tirolin alppiruoka, jolla on pitkä historia

Etelä -Tirolissa leipä edustaa perinteistä maalaiselämää ja sitä arvostetaan suuresti osana sen perintöä. On tiukat ohjeet, joiden mukaan leipä voidaan luokitella aitoksi alueelliseksi tuotteeksi. Esimerkiksi 3/4 viljasta on kasvatettava paikallisesti ja oltava peräisin määrätyiltä tiloilta hyvin tietyissä laaksoissa. Leivän on myös oltava vapaa kaikenlaisista säilöntäaineista, sen on sisällettävä tietyntyyppisten jauhojen ja mausteiden seos ja se on valmistettava yksinomaan luonnollisista hapatusaineista tai kotitekoisesta hapanjuustosta. Tulos – 100% luonnollinen tuote, joka maistuu ja tuoksuu vuosituhansien perinteiden mukaan.

Schüttelbrot on kiistaton voittaja suosion ja ainutlaatuisuuden suhteen. Tämä rapea ja aromaattinen litteä leipä, joka tunnetaan myös nimellä “pane scosso” italiaksi, on valmistettu ruisjauhoista ja maustettu apilalla, kuminalla, aniksella, fenkolilla ja korianterilla. Koska taikina kuivuu ja kovettuu nopeasti paistamisen jälkeen, voit säilyttää Schüttelbrot kuivana koko talven. Nykyään Schüttelbrot on suosittu lisä vuorijuustoon, pekoniin ja punaviiniin.

Chutney ei saisi koskaan puuttua leivän ja juuston yhdistelmästä

Kokeile Etelä-Tirolin alppiherkkuja ja tuo pala luontoa kotiin mukanasi koko alppileveä Schüttelbrot-chutney-juusto

Ihanteellinen lahja luonnon ystäville ja vuoriston ystäville

Kokeile Etelä-Tirolin alppiruokaherkkuja ja tuo pala luontoa kotiin mukanasi koko Alppien laajuinen lahjapakkaus viininkinkkuleipä

Alppi- ja vuorijuusto – luonnollisia ja eläinystävällisiä Alppien herkkuja Etelä -Tirolista

Upean juuston valmistuksen salaisuus on maidossa. Jokainen juustovalmistaja voi vahvistaa tämän. Etelä -Tiroli tarjoaa pääsyn yhteen Italian hienoimmista maitotyypeistä. Sitä käytetään lopulta yli 250 erilaisen juuston valmistukseen, joissa kaikissa on ainutlaatuisia makuyhdistelmiä ja kypsymistyyppejä. Raakamaito hankitaan ja jalostetaan päivittäin syrjäisiltä vuoristotiloilta, joilla on enimmäkseen pieniä, vain viisitoista lehmää. Naudat saavat laiduntaa vapaasti paikallisilla pelloilla, jotka ovat täynnä yrttejä ja luonnonvaraisia ​​kasveja, mikä puolestaan ​​takaa lopputuotteen vertaansa vailla olevan puhtauden ja maanläheisen aromin.

Kovasta kysynnästä huolimatta tätä luonnollista alppihienoa valmistavat vain pienet yritykset, ja siksi sitä on joskus saatavana vain tiettyinä aikoina vuodesta. Jos haluat maistaa jotain näistä erikoisuuksista itse, voimme vain suositella sitä, alpenweit.de vierailla, josta löydät joitain suosituimpia ja ylellisimpiä alppi- ja vuoristojuustoja. Tätä juustoa nautitaan useimmiten välipalana pääaterioiden välissä Schüttelbrotin, Chutneyn ja Trollingerin tai Lagreinin punaviinin kanssa.

Lehdet muodostavat luomupakkausten luonnollisen pakkauksen

Kokeile Etelä -Tirolin alppihienoja ja tuo pala luontoa kotiin, jossa on alppijuustoa rypäleenlehdissä nauttiaksesi

Yllätä vieraasi seuraavassa tapahtumassa aromaattisella Alppien juustokakulla

Kokeile Alppien herkkuja Etelä -Tirolista ja tuo pala luontoa kotiin

Etelä -Tirolin Speck – Alppien herkkuja herkullisille herkkuille

Etelä -tirolilainen pekoni on miedosti savustettu raaka kinkku, ja se on epäilemättä yksi alueen tunnetuimmista erikoisuuksista. Sille on ominaista aromaattinen yhdistelmä perinteisiä yrttejä, Pohjois -Euroopan savustusmenetelmiä ja Välimeren ilmakuivausmenetelmiä. Tämä hybridisäilytysmenetelmä voidaan sitten tiivistää kultaiseen sääntöön – vähän suolaa, vähän savua ja paljon raikasta vuoristoilmaa.

Kypsytettyä Etelä -Tirolin pekonia ei saa puuttua välipalalaudalta

Kokeile Alppien herkkuja Etelä -Tirolista ja tuo pala luontoa kotiin

Kokeile Etelä -Tirolin alppiruokaa ja tuo pala luontoa kotiin perinteisellä kinkkupekonilla Alppien halki

Ajat muuttuvat aina. Siitä huolimatta Etelä -Tirolin perinteisten alppihienojen vertaansa vailla oleva tuoksu ja maku pysyvät täysin muuttumattomina vuosisatojen ajan. Omistautuneet käsityöläiset vartioivat mustasukkaisesti reseptejä ja välittävät ne sukupolvelta toiselle. Joten jos etsit jotain orgaanista ja ylellistä, joka on samalla muinaisten perinteiden mukaista, niin Etelä -Tirolin Alpen Feinkostin pitäisi olla ensimmäinen ja viimeinen valintasi.

Kokeile Alppien herkkuja Etelä -Tirolista ja tuo pala luontoa kotiin Tirolin vuorille


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80