25 mest attraktive designs af guldøreringe i 2021

Når smykkerne får et strejf af guld, stiger dens status, uanset om det er et lille tilbehør eller et tungt sæt; når de er fremstillet med guld, giver de bæreren en øget personlighed. Ikke kun kvinderne, men også mænd og endda små børn smykker har sin egen betydning og position.

guld øreringe

Guld er symbolet på velstand og rigdom. Guldsmykker som mangalsutra, armbånd, halskæde, øreringe osv. Har sin egen betydning ifølge den indiske kultur for kvinder. Det er bredt givet som gaver til bryllupper, fødselsdag, baby shower osv. Blandt dem giver øreringe ansigtet et smukt udseende.

Selvom guld er præget af næsten alle aspekter af smykker i disse dage, har øreringe bevaret deres ældgamle position. De skinner igennem påklædningen og løfter looket, mens de sørger for at afspejle dens skønhed gennem dig. Guld øreringe kollektioner er masser i disse dage med den moderne tilstrømning af et stilfuldt look, mens de andre stadig skinner igennem deres traditionelle look. Fremragende håndværk og fin indsats afspejles tydeligvis i deres design.

Nye modeller guldøreringe til kvinder med billeder:

Øreringene bæres på lap af kvinder og bæres som en ørepind ovenover lap og dækker hele øret til mode. Her er en liste over de 25 nyeste guld øreringe design katalog til kvinder og piger med billeder.

1. Designer bølgede øreringe guld:

Designer bølgede øreringe guld

Dette nyeste design af guldøreringe har et bølget look og er et imponerende design til daglig brug. Bølgerne er derefter besat med hvide krystal diamanter for at give et fantastisk look. De er bredt dekoreret på tunge sareer og kjoler til små funktioner som Navratri, puja, baby shower osv. Som knyttet til bølgerne repræsenterer sådanne designs mysteriet, håbet, kraften, følelser osv., Siden af ​​brugeren.

2. Tulipedesignede guldøreringe til kvinder:

Tulipan designet guldøreringe til kvinder

Et design fuldt ud lavet af guld giver brugeren en forenklet personlighed. Tulipan -designet er yndigt til regelmæssig brug med to vedhæftede gyldne blade. Tulipanblomsten er et symbol på royalty, ægte kærlighed, solskin og munterhed. Det kan være den bedste gave at vise din håbefulde kærlighed til din prinsesse. Det er et design, som mændene i et enkelt øre også bærer.

3. Traditionelle sofa øreringe:

Traditionelle sofa øreringe

Vil du have noget virkelig fantasere eller religiøst! Tag et kig på dette guldøreringe -design til det kvindelige billede ovenfor for at få en idé om sofaens skalledesign lavet med guld og givet et strandet design i præget guld. Det er bredt slidt på religiøse funktioner for at give et guddommeligt udtryk med traditionelle sarees som Kanjivaram, patola osv. Designet repræsenterer civilisation, magt, sandfærdighed osv. Det siges, at det giver sandhedens kraft og positivitet til at bekæmpe ondskaben.

4. Jhumka guldøreringe med smaragder:

Jhumka guldøreringe med smaragder

En ensidig jhumka med flere jingler giver et fantastisk kig over designerkjoler og sareer. Et halvcirkelformet design med en lille oval formet rød smaragd giver jhumka et fantastisk look. Det bæres til et spontant kig på ægteskaber og andre funktioner af unge kvinder og teenagere. Jhumkas er det klassiske traditionelle indiske guldøreringe, der har været i brug i lang tid.

5. Vin gren øreringe til piger:

Vin gren øreringe til piger

Vil du have noget funky og trendy? Dette nyeste design af guld øreringe er designet med grønne smaragder er set på vin grene i en cirkulær form. Topperne ser fantastiske ud med sølv og grønne blade besat i dem. En designerkjole ser mere attraktiv ud med sådanne designertoppe, der giver dit ansigt et glædeligt, fuldt udseende. Sådan design kaldes også Ganga Jamuna -designet, da det omfatter både guld og sølv.

6. Smukke Moon-Net øreringe:

Smukke Moon-Net øreringe

Et månedesign med et net -look giver et funky og moderigtigt look til dine personlighedsfunktioner på kjoler. Designet er bredt slidt til fester og får et netlook med guld besat imellem for at give et blomstret design i midten. For at afslutte øreringens længde er små netblomster knyttet til deres skønhed.

7. Petal Peacock Design øreringe:

Petal Peacock Design øreringe

Denne fantastiske guldøreringskollektion, herunder et gammelt påfugldesign og et kronblad, giver bryllup og religiøse funktioner en fantastisk personlighed. Et kronbladdesign besat med smaragder ser fantastisk ud med et påfugldesign indeni. De farverige smaragder i det vidunderlige design symboliserer munterhed, glæde, lykke, renhed og rigdom.

8. Guldperle øreringe Design:

perle-og-guld-øreringe8

Gulddesign giver et betagende udtryk, når det får et strejf af perler. Designene bæres stærkt med hvide outfits og er også det bedste valg af brude til forskellige funktioner før ægteskabet. Designet får et ovalt look med havperler, mens den indre del bærer en riveformet perle. Resten guld design er besat med krystal CZ diamanter omgivet af en guld snor med en blomst design på toppen med en perle omgivet af diamanter.

9. Celtic Design guldøreringe:

Celtic Design guld øreringe

Det nyeste design af guldøreringe med et moderne look fremstillet af guld og diamanter giver et moderigtigt look og præcist definerer Celtic Design guldøreringe. De runde øreringe har keltiske designs lavet af sarte vingrene med diamanter omkring dem. De bittesmå diamanter giver designeren et funklende look til tunge funktioner. Designet er en kombination af et traditionelt look med et stammedesign.

10. Sydindiens øreringe i guld:

Sydindiens øreringe i guld

Sydindiske guldsmykkedesign har altid været hjertet for enhver kvinde. En sådan guldøreringe til kvinder, der giver et dråbeformet design, giver et overdådigt look på Kanjivaram sarees. Designet er lavet med et mellemgrønt dråbeformet design, mens enden er givet med hvide små perler hængende. Den sydindiske jhumar er også ret trendy blandt de unge.

11. Jhumka med Ear Strand Design:

Jhumka med Ear Strand Design

Et klassisk og traditionelt indisk øreringe i guld giver et klassisk look til brugeren. Designet indeholder en lille jhumka med en lang perlestreng, der bevæger sig opad fra øret. Øreringen er lavet med guld og rød smaragdsten, mens strengen er lavet med guld og rød smaragd med gyldne perler ved siden af. Et sådant look bæres meget i klassiske danse som Bharatnatyam, Kuchipudi osv.

12. Indisk guld Meenakari øreringe til brude:

Indisk guld Meenakari øreringe til brude

Et brudelook er perfekt set, når Meenakari -designet bæres sammen med brude lehenga choli. Designet er en kombination af røde og grønne smaragder og sten og hvide perler. Designet er også båret med et blomster-, påfugl- eller kronbladdesign, hvilket gør bruden mere glamourøs. Det får også et jhumka -look.

13. Traditionelt Full Ear Earring Design:

Traditionelt Full Ear Earring Design

Det nyeste guldøreringe -design, der bliver populært blandt pigerne, er det fulde øreringe -design. Øreringen er fremstillet af guld og er belagt med diamanter, smaragd og små hvide perler. Sådan design dækker brugerens fulde ører. Det giver et betagende look over designer lehengas, sareer eller dragter i bryllupper eller kongelige funktioner.

14. Hjerteformede små øreringe med guld og diamant:

Hjerteformede små øreringe med guld og diamant

Vil du gerne have et simpelt, men sensuelt look til daglig brug? Dette enkle guldøreringe -design til daglig brug vil holde det enkelt. Et enkelt hjerte lavet med guld og besat med diamanter giver ethvert outfit et dejligt look. Det er det mest slidte design til almindeligt slid til piger. Det kan også være en sensuel gave til din elskede på særlige dage for at udtrykke din dybe kærlighed, hvilket gør dagen mindeværdig.

15. Butterfly Design Gold Stud øreringe til kvinder:

Butterfly Design guld øreringe til kvinder

Leder du efter noget at gave til søde små babyer! Guldøreringe til piger med butterfly -design er det bedste, du kan udføre. En sommerfugls design får diamantdesign på en af ​​vingerne, der symboliserer lykke, held og lykke, kærlighed, farve osv. Det giver et funklende look til de små og søde øreringe til det nye spædbarn. Studs er også det primære valg som et simpelt guldøreringe til daglig brug.

16. Infinity Design øreringe:

Infinity Design øreringe

Søde og små øreringe har altid været trendy med en vis symbolik. På samme måde giver en guldørering til piger med et uendeligt design besat med diamanter et sødt ansigtsudseende for lille til piger til almindeligt slid. Designet af øreringene repræsenterer evighed, evig kærlighed og beskyttelse. Det kan være en smuk gave til pigerne fra en familie, der viser, at de altid er der for at beskytte dem. Hvad med dette enkle guldøreringe -design til daglig brug?

17. Mango Design guld øreringe:

Mango Design guld øreringe

Leder du efter et strålende design til at bære ved en særlig lejlighed! Tag et kig på et gulddesign givet et diamantblankt design. De nyeste guldøreringe med diamanter, der giver en blomst med mango -design, giver et fabelagtigt look over sareer, især hvide. De bæres også stærkt på designerkjoler for at give et personligt look et rigt udseende.

18. Guldøreringe med Wild Flower Stud:

Wild Flower Stud guld øreringe

Denne designsamling er endnu engang inspireret til at holde det enkelt, men samtidig stilfuldt. Studen er et enkelt guldøreringe til daglig brug, der let kan bæres. Prøv et nyt funky vildt design i kombination af guld og diamanter. Øreringen bærer et design af vilde grene, wildflower og få blade, alle besat med diamanter. Det giver et vildt kattelook i fester, funktioner og før bryllup funktioner på designerkjoler. Det viser styrken af ​​hunnen. Den kvindelige magt.

19. Lotus Flower Design Øreringe Guld:

Lotus Flower Design øreringe guld

Blomstermotiver har deres egen betydning, når de er lavet af guld og diamanter. Det smukke guld øreringe design er støbt i et lotus design, der giver et glamourøst look til en pige eller en kvindes ansigt. Lotus er lavet med lyserøde diamanter fastgjort i guld, mens få dugdråber vand dannes med hvid krystal. Hovedbladet er designet med guld med foringseffekt. Designet repræsenterer renhed, genfødsel, guddommelighed og femininitet. Dette er endnu et smukt og delikat enkelt guldøreringe -design til daglig brug.

20. Guld og hvide øreringe:

Guld og hvide øreringe

Det nyeste design med guldøreringe får flere likes og popularitet blandt flere andre designs. Øreringen er en blanding af guld, hvidguld og diamanter. Designet viser to vanddråber, der er viklet ind i hinanden, lavet med en portion guld og hvidt guld. For at gøre det mere skinnende tilføjes diamanter til det for at give en dugdråbe -skyggeeffekt. Det giver et strålende design på ethvert designertøj og kjoler. Bredt udført i fester på afslappet.

21. Trekantede øreringe Guld til piger:

Trekantede øreringe designer guld til piger

Denne geometrisk designede øreringe ses bredt blandt damer. Guldøreringe til pigers design med et trekantet design ser sofistikeret og enkelt ud til officielle formål eller endda til fester og forlovelser. Trekanten er lavet med guld og besat med bittesmå krystaller og en sort cirkulær sten ovenover. Designet matcher næsten ethvert tøj, hvilket giver et moderigtigt og fedt look.

22. Polki øreringe i guld:

Polki øreringe i guld

Polki designs er en indisk guldørering og har været brugt til at dekorere smykker i mange år til slut. Et sådant design i guld med polki og perler giver et fantastisk look over tunge sareer og designer lehengas. Guldet får et blomstret look med flere blomster indeni. Polki -diamanter tilføjer sin skønhed med pink og hvid farve. Enden på øreringene får en cirkulær charme med guld, der grænser op til hele øreringene.

23. Tribal store øreringe:

Stamme store øreringe

Stamme øreringe er også kendt som pandadi øreringe i Gujarat, er bredt slidte for at give et charmerende kig over lehengas, cholis, sarees osv. De er også guld øreringe i ny stil. De giver din mode et nyt niveau, når den bæres på Navratri eller andre bryllupsfunktioner. Designet er lavet af guld og har en diamantform med små designs præget indeni og smaragdbesat. Øreringen er også omgivet af en lille diamantformet guld charm for at give et funky look.

24. Traditionelle guldøreringe til bryllup:

Traditionelle guldøreringe til bryllup

Vil du gerne give et traditionelt look i ægteskaber eller luksuriøse funktioner! Et traditionelt design af guld og smaragd ser fantastisk ud på Kanjivaram og tunge sareer. Sådanne designs ses bredt i sydindiske bryllupper eller religiøse festivaler som Durga Ashtami, Diwali osv. Det tunge gulddesign er præget med få enkle designs, hvilket giver det en mellemlang længde, som kvinderne også kan bære.

25. Swastik guld øreringe til piger eller kvinder:

Swastik guld øreringe til piger eller kvinder

Elsker at bære noget religiøst at have på puja, religiøs fest osv. Prøv et design, der har symbolet på hinduistisk kultur, hakekorset. Et respektive guld- og hvidguldsdesign med diamanter besat i det og nedenfor giver et fantastisk blik på, at personen er meget respekteret over for Gud. Ser fantastisk ud på traditionelt slid og især sarees. Nogle af disse er så små som en stud, hvilket gør det til et simpelt guldøreringe til daglig brug, mens andre falder lidt under øreflippen.

forskellige guld øreringe designs indien

Øreringe i guld er generelt begavet i ægteskaber, forlovelser og babybrusere eller efter fødslen for at bringe held og lykke til den nygifte brud eller mor. Guldøreringe giver altid et himmelsk udseende til hendes personlighed, uanset om det bæres af piger eller af kvinder. Tendensen har også fået mændene til at bære sådanne små bittesmå øreringe for at give sig selv et luksuriøst look. De traditionelle tunge øreringe er nu blevet erstattet med letvægtede, men stadig funky øreringe med diamanter mest.