9 forskellige typer sorte øreringe til mænd og kvinder

Sorte øreringe smykker, der er fastgjort til øret gennem piercing. Det bæres ikke kun omkring øreflippen, men også på de øvre dele af øret. Disse er blevet brugt af forskellige civilisationer i forskellige tider. Øreringe er den mest almindelige og mest værdifulde tilføjelse til kvinders øreringe. Men i dag bæres øreringene ikke kun af kvinder, men bæres også af mænd, fordi nogle ritualer og mode er konstant.

sorte øreringe

Øreringe i sort farve:

Den sorte farve er den kongelige farve og afbildes forskelligt af forskellige mennesker. Den sorte ørering er den mest fantastiske ørering, der kan bæres af både mænd og kvinder. De fås i forskellige designs og mønstre. Her er nogle fantastiske designs:

1. Sort knap øreringe til mænd:

Sort knap øreringe til mænd

Dette er en sort ørering til mænd. Hvad angår mænd er enkel og sej sort ørering med knapper bedst. De er tydeligt synlige og tilføjer stil til deres udseende. De består af plast, sorte metaller og andre materialer. Dette design øreringe kan ses båret af skuespillere.

2. Sorte Jhumka øreringe:

Sorte Jhumka øreringe

Jhumka er altid favorit. De vil aldrig gå af mode. Denne sorte jhumka ørering har grænser af guld, som får den til at se kærlig ud. Jhumka ser smukt ud på etniske slid, og til denne jhumka creme farve kjole med sort farve arbejde vil være den bedste matchende.

3. Sort Kundan guld øreringe:

Sort Kundan guld øreringe

Kundan -værket er ældgammelt i Indien. Denne sorte kundan ørering har fantastisk design. Dette er en smuk sort ørering til kvinder. Det har rivende design med perler og krystal, der adskiller det fra andre øreringe.

4. Sorte magnetiske øreringe til drenge og piger:

Sorte magnetiske øreringe til drenge og piger

Hvis man ikke har hul i deres øre, er det ikke et stort problem. Disse sorte magnetiske øreringe på grund af deres magnetiske egenskaber klæber til øreflippen ved at placere dem foran og bag på øreflippen. De er velegnede til både mænd og kvinder, der stadig frygter at få huller i øret. Dette tilføjer endda stil på udseende.

5. Black Pearl øreringe Studs:

Sort perle øreringe Studs

Sort perleørering ser for smuk ud. Denne sorte ørering med en perle tilføjer elegance til en stil. Diamanterne får det til at glimte, og det stjæler opmærksomhed. Denne sorte ørering vil give et forstads look, når den er prydet med bundet hår og skulderklæder.

6. Sort Quilling øreringe:

Sort Quilling øreringe

Quilling øreringene er meget lette i vægt, men ser smukke ud som metaller. Denne sorte Quilling ørering vil give et majestætisk look.

7. Vintage sorte øreringe med diamanter:

Vintage sorte øreringe med diamanter

Denne vintage sorte ørering har rivende design med sorte sten og diamanter. Det ser levende ud. Tilstedeværelsen af ​​kongelig sort farve gør den enestående.

8. Black Lace Store øreringe:

Sorte blonde store øreringe

Det er en ørering i sort blonde. Den sorte blonder og de hvide perler gør det til en perfekt kombination, der kan parres med ethvert outfit. Det vil tilføre glam til ens udseende.

9. Sort lysekrone øreringe Bryllup:

Sort Lysekrone Øreringe Bryllup

Denne sorte lysekrone ørering har et røgfyldt sort look. Den er smukt stærkt designet. Den sorte sten i midten får det til at se dejligt ud. Denne ørering kan bæres med ethvert outfit og kan rocke festen, der viser den fantastiske ørering.

Den bedste bemærkning ved sort ørering er, at den kan bæres på enhver farvet kjole og giver et formelt look, der endda kan bæres på arbejdspladsen. Den sorte farve absorberer hele farven ifølge videnskaben, derfor er den mere iøjnefaldende end andre. Denne storslåede farve fanger virkelig opmærksomhed som en magnet. Således kan man bære den til enhver fest, funktion eller arbejdsplads.