9 Moderigtige grønne øreringe i trend

Øreringe er en uundgåelig del af indiske smykker. I en proces for at blive klar til enhver begivenhed eller traditionelle funktioner, skulle dame have gjort sit fulde Shringar. Og øreringe gør en stor forskel i hendes udseende. Det kan få dig til at se enkel og stilfuld ud på samme tid. Designet af grønne øreringe er ubegrænset. Som en lovende farve kan du bære grønne øreringe til enhver lejlighed. Et komplet look skaber en slags holdning hos kvinder. Hun vil prale af sig selv og vil længes efter ros fra seeren. Hun kan altid lide at se bedst ud, og korrekt ørering kan få hende til at se bedst ud.

Nyeste og smukke grønne øreringe med billeder:

Lad os se top 9 forskellige designs af øreringe i grøn farve.

1. Grøn stor silke Jhumka:

Grøn stor silke Jhumka

Disse mørkegrønne øreringe kendt som jhumkas er stedsegrønne. Jhumkaen er pakket ind med grøn silketråd. Over den er der et værk af diamant, grøn og guldsten. På siden af ​​jhumki udføres forskellige stenarbejde i rund form. Det hele ser ud til at være etnisk.

2. Grøn Dangle ørering:

Grøn Dangle ørering

Denne hængende smaragdgrønne ørering er bare fantastisk med grøn blinkende sten. Den er i guld. Først har den sten med rund form og derefter i pæreform. Stenene er forsynet med guld. Stenene viser spejlbillede. Linjer over sten er synlige.

3. Grøn lysekrone ørering:

Grøn lysekrone ørering

Denne grønne ørering har form som en lysekrone. Den indeholder grønne sten i to former, dvs. firkantet og pære. Det er besat på en så fin måde, at det ligner en smuk lysekrone, der hænger. Det er sædvanligt design med en veletableret standard.

4. Enkel grøn ørering:

Enkel grøn ørering

Det er grønne øreringe. Det er simpelthen en stor rund form af mintgrøn sten. Det sidder fast med en stud, der vil gennembore i dine ører. Det er det første valg af unge piger. Myntefarven er rolig og vil give ro i dine øjne. Det er let og overskueligt.

5. Green Chand Bali:

Green Chand Bali

Det er halvcirkelformet grøn balis med chand-form. Der er gylden farve design på halvcirkelform. Der hænges også små mørkegrønne sten i et mønster. Det ligner en latkaner. Balis blev populær med Deepika Padukones film Ram Leela.

6. Grøn Hoops ørering:

Grøn Hoops ørering

Denne ørering har form som en halvmåne. Denne mintgrønne ørering er i ringe mønster. Det ser ud til at være lavet af glas. Når jeg ser denne rolige ørering, føles det som om en behagelig vind strømmer. Det har været western touch med sit design.

7. Grøn dråbeørering:

Grøn Drop ørering

Det er lysegrønne øreringe, der bare ser skræmmende ud. Den er lang og starter med en flok små grønne diamanter. I slutningen har den en stor pæreform krystalsten med lysegrøn farve. Krystalstenen har også mange små diamanter. I det hele taget snupper det dit hjerte.

8. Trekantet grøn ørering:

Trekantet grøn ørering i sten

Det er en trekantet grøn ørering med lange ophæng. Trekantformen er designet med grøn sten og fortsættes derefter med guld og et spejl imellem. Den har kæde med små guldkugler i ujævn størrelse. Kæden ender igen med grønne skinnende kugler.

9. Grøn fjerørering:

Grøn fjerørering

Det er limegrøn øreringe med fjer påsat. På sort metal imellem er der hvide farvedråber. Så er der fjer ligesom snore hænger i den. Denne funky ørering er unik og vil sjældent kunne ses med nogen dame. Du kan sætte en ny trend ved at bære den.

Grønne øreringe med så meget moderigtigt design er meget populære hos unge damer. For det meste vil du vælge dette med western outfit. Det ser smukt ud på dine ører, og dine ører vil skinne ud. Det har så fantastisk udseende. Tidligere var grønne funky øreringe ikke meget efterspurgte. Men med skiftende tid er det blevet acceptabelt.