Meksikolaisia ​​ruokia – mausteinen, värikäs ja erittäin aromaattinen

Joskus haluat vain maistaa jotain uutta. Ehkä jotain kuumaa, mausteista ja värikästä? Kyllä, miksi ei, se olisi ainakin jotain aivan muuta kuin saksalaiset ruokiamme. Jos et ole vielä löytänyt meksikolaisen keittiön eksoottisuutta, voit kokeilla meksikolaisia ​​ruokia paikallisessa meksikolaisessa ruokapaikassa tai valmistaa ne kotona. Meksikolaista ruokaa käsittelevässä artikkelissamme olemme jo raportoineet meksikolaisessa keittiössä yleisesti käytetyistä tuotteista ja siitä, miten tämän Keski -Amerikan maan ihmiset maistavat ruokiaan. Tässä artikkelissa tarjoamme meksikolaisia ​​reseptejä, jotka voidaan kopioida ja jotka voivat lisätä paljon vaihtelua jokapäiväiseen syömiseen. Järjestätpä sitten kodikkaan aterian kahdelle kotona tai haluat kokeilla jotain maukasta suuressa kaveriporukassa, seuraavat ideat ovat juuri sinulle sopivia.

 Enchiladat täynnä kanaa ja koristeltu sulatetulla juustolla.

Juusto Kana Enchiladas

On aina mielenkiintoista ja hyödyllistä oppia hieman enemmän meksikolaisesta keittiöstä ja olla iloisesti yllättynyt sen mausta ja aromista. Cocina Mexicana on värikäs, siinä on mausteinen maku ja hieno tuoksu. Se on itse asiassa sekoitus muinaisia ​​atsteekkien, mayojen ja intialaisten ruoanlaiton perinteitä.

Myös espanjalaisen ja ranskalaisen keittiön vaikutteita, jotka hienostavat Meksikon ruokia. Ehkä tiedät jo tyypilliset meksikolaiset tacot tai enchiladat. Tai etsi helppoja meksikolaisia ​​reseptejä, jotka on helppo valmistaa kotona. Ei hätää, nyt se on keitetty meksikolaista!

 Tacot voidaan täyttää lihalla tai kalalla, tuoreilla tai haudutetuilla vihanneksilla

Kana Chipotle Mojossa

  • Herkullisia meksikolaisia ​​ruokia: tortilloja, tacoja tai jotain?

Toki jokainen saksalainen voi olla hieman hämmentynyt lukiessaan erilaisia ​​meksikolaisia ​​ruokia, jotka ovat pohjimmiltaan tuntemattomia. Monia kutsutaan tortilloiksi, tacoiksi tai burritoiksi, enchiladiksi tai quesadilloiksi. Useimmissa tapauksissa nämä ovat maissipannukakkuja tai maissipannukakkuja, jotka on nimetty eri tavalla alueen ja valmistusmenetelmän mukaan. Nämä ovat valssattuja ja niissä on erilaisia ​​täyteaineita, pääasiassa naudan- tai sianlihaa, kalaa tai kanaa, jauhettuja tai paahdettuja vihanneksia ja maissia. Tämän valmistuksen monimuotoisuuden vuoksi meksikolaiset ruoat ovat niin erilaisia ​​ja ruoanlaittovaihtoehdot ovat rajattomat. Meksikolaiset käyttävät mielikuvitustaan ​​ja kulinaarisia taitojaan valmistellakseen heidät. Seuraavissa kuvissa on tyypillisiä meksikolaisia ​​ruokia herkullisilla maissileipäillä. Jokaisen kuvan jälkeen löydät linkin, joka johtaa sinut kopioitavaan reseptiin.

 Meksikolaiset tacot täynnä sianlihaa ja koristeltu juustolla ja tuoreilla yrteillä

Meksikolaisia ​​ruokia Verde Tacos Pork Cheese

Meksikolainen ruoka tarkoittaa meille tacoja. Sianliha pilkotaan, paistetaan ja maustetaan ja laitetaan lämpimiin maissitortilloihin. Siellä on myös sipulia ja tulinen kastike. Näin nopeasti tämä herkku valmistetaan. Tässä on resepti.

 Tältä sivupihvi -burritot näyttävät

Meksikolaisia ​​ruokia reunustaa pihvi fajita burritos

 Enchiladat täytetään, rullataan ja paistetaan juustolla

Meksikolaisia ​​ruokia Enchiladas täytetty juustoraasteella

 Opi tekemään fajitas itse?

Kotitekoisia meksikolaisia ​​fajitas -reseptejä

Maissi on erityisen suosittu Meksikossa ja sitä käytetään laajalti meksikolaisessa keittiössä. Seuraava video näyttää, kuinka voit tehdä maissipannukakkuja itse:

Video:

  • Kermainen dippi ja muita herkullisia meksikolaisia ​​ruokia

Niiden, jotka pitävät kermaisista dippeistä, on myös opittava tuntemaan paremmin meksikolaisen keittiön erityispiirteet. Tiedätkö esimerkiksi, mitä a guacamole On? Se on kermaisen makuinen dippi avokadolla, joka on suosittu tortillojen ja pihvien keskuudessa Meksikossa. Ravitseva avokado ei ole vain tärkeä ainesosa guacamoleessa, vaan myös lukuisissa muissa ruoissa. Meksikossa on Avokado -keitto, Avokadolevite ja meksikolainen papusalaatti avokadon kanssa. Pavuista puheen ollen – nämä ovat myös hyvin edustettuina meksikolaisessa keittiössä, lähinnä pienissä mustissa. Nämä ovat tärkeä ainesosa salaatteihin, keittoihin ja lisukkeisiin. Ja myös jokaisessa vuoassa. Tämä on kulinaarisen taiteen erityispiirre – monet ruoat valmistetaan vuokaksi, lihan kanssa tai ilman, kalan tai rapujen kanssa.

Selaa nyt seuraavia kuvia. Galleriastamme löydät erilaisia ​​meksikolaisia ​​ruokia, jotka voivat ylittää odotuksesi. Meksikolaisia ​​ruokia voidaan valmistaa ympäri vuoden. Kääri nyt hihat ja kokeile meksikolaista ruokaa! Jokainen resepti on helppo noudattaa.

Toivomme, että nautit ruoanlaitosta ja nautit provosista!

 Meksikolainen chard -keitto mustilla papuilla on suosittu herkku!

Keitto meksikolaista ruokaa

 Suosittuja meksikolaisia ​​ruokia: Kanaa paistettuna tortilloilla ja tomaattikastikkeella

Kana tortilloja mausteisella tomaattikastikkeella

 Kalaa vai lihaa? Ehkä molemmat!

Meksikolaisia ​​ruokia kala nogada kastike

Huaraches con Carnitas on tyypillinen meksikolainen ruokalaji, joka miellyttää makua ja silmiä

Meksikolaisia ​​ruokia Huaraches con Carnitas on Meksikon herkku

 Tilapia Veracruz – herkku Meksikosta!

Cichlid vihannesten kanssa

 Jokainen vuoka maistuu fantastiselta!

Katkaraputäytteiset Hatch Chiles korianterikastikkeella

 Kana Sopa seca – meksikolainen vuoka nuudeleilla

Kana Sopa Seca Meksikolainen

 Pihvi Jalisco maistuu mausteiselta!

 Pihvi Jalisco herkullisen mausteisen makuisia meksikolaisia ​​ruokia

 Sianpalat ja kasvikset pannulta ovat täydellinen täyte tacoille

Meksikolaisia ​​ruokia porsaanpalasia vihanneksia, jotka täyttävät täydellisesti tacoja

 Tlayuda con Chorizo- Meksikolainen pizza, jossa on sianlihamakkaraa!

Meksikolainen chorizo ​​-pizza

Kattilassa on kahdenlaisia ​​papuja ja vihanneksia

Meksikon ruokia kaksi pavua vihannes vuoka

 Ahi -Mango Ceviche – meksikolainen herkku mangolla ja avokadolla!

Meksikolaisia ​​ruokia Ahi-Mango Ceviche Meksikolainen herkku Mango-avokado