Resepti -ideoita: tee kompotti ja hillo itse

Valmista kompotti ja hillo itseValmista kompotti ja hillo itse

DIY -projektit on helppo toteuttaa keittiössä. Jokainen, jolla on puutarha tai kerää luonnonvaraisia ​​hedelmiä, arvostaa mahdollisuutta tehdä hilloa ja kompottia itse. Nämä hedelmävalmisteet ovat ainutlaatuisia, et voi ostaa niitä niin. Lahjaksi tai tarvikkeeksi talveksi he menestyvät varmasti.

Tee hilloa itse yksinkertaisilla resepteillä

Tee kompotti itse

Kompottien tekeminen on lasten leikkiä. Kirsikat, luumut, omenat, päärynät ja luonnonmarjat, kuten vadelmat tai karhunvatukat, keitetään vedellä ja sokerilla ja kaadetaan välittömästi puhtaisiin kierrekorkkeihin. Hedelmät on kypsennettävä, kovien päärynöiden on kypsennettävä muutama minuutti, kun taas pehmeiden vadelmien annetaan kypsyä vain lyhyen aikaa, jotta ne eivät hajoa. Ruuvipurkissa olevan nesteen on peitettävä hedelmät, muuten pinta voi muuttua. Tiukasti kierretyt purkit kehittävät tyhjiön jäähtyessään ja kansi halkeilee kuuluvasti. Lasi voidaan säilyttää useita kuukausia, mieluiten pimeässä ja viileässä paikassa. Omenat ja persikat, aprikoosit ja luumut voidaan myös keittää kakun täytteeksi. Näiden hedelmien mehu kaadetaan pois, kun niitä käytetään kakkuihin tai piirakoihin.

Löydät reseptejä kompotille tässä.

Kompotti ja hillo tekevät yksinkertaisia ​​reseptejä itse

Vadelma -kompotti sopii erityisesti tähän kammottavaan Halloween -kakkuun, katso täältä

Tee mustikkahillo itse

Tee hilloa itse

Nopein tapa valmistaa hilloa ja hilloa on säilöntäsokeri. Voit koota upeita hedelmäseoksia ja herkullisia mausteita. Internetissä on paljon reseptejä, mutta mikään ei voita omaa kokeilua. Mansikka-raparperihillo on yleinen leviäminen, mutta harvat tietävät lajikkeita, kuten kiivi-omenahillo tai seljanmarja-päärynähyytelö. Yritä luoda omia kantoja! Säilytä sokerin pakkauksessa olevien käyttöohjeiden mukaisesti kypsennä valmistettuja hedelmiä noin 4 minuuttia ja laita sitten kuuma massa ruuvipurkkiin ja sulje ne välittömästi. Koska on olemassa erilaisia ​​säilöntäsokereita, sinun on kiinnitettävä huomiota sekoitussuhteeseen. Voit loihtia erittäin hienoja hyytelöitä omalle liesi. Ne, jotka tuntevat mehustamisen, voivat valmistaa herkullisia hyytelöitä, jotka ovat pöydän huipentuma gourmetille. Herukkahyytelö, kvittenihyytelö tai seljanmarja-päärynähyytelö sulavat kielelle ja kehittävät erehtymättömän aromin. Kuumaksi kierretyissä tölkeissä täytettyinä niistä tulee rakastava lahja tai aromaattinen tarvike omaan aamiaiseen viileinä talvipäivinä.

Löydät hillojen reseptejä tässä.

tee yksinkertaisia ​​hilloreseptejä itse

Jos haluat merkitä arvokkaat aarteesi säilytettäväksi, tarvitset tarroja. Joten et voi sekoittaa mitään ja sinulla on myös valmistuspäivä lasissa. Katso täältä.

Valmista kompotti ja hillo aamiaiseksi sängyssä


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80