Täytetyt munat – herkullisia ideoita pääsiäisbrunssille

Olenko väärässä sanoessani, että joka vuosi ennen pääsiäistä munat ja kaikki niiden terveelliset ominaisuudet ovat jälleen kaikkien huulilla? Näin ei tapahdu muina vuodenaikoina eikä muiden tapahtumien yhteydessä. Nyt munat täytetään, värjätään, piilotetaan … Näitä käytetään talon ja puutarhan koristeluun ja pääsiäiskakkujen leipomiseen. Munien monipuolista käyttöä tukevat niiden ominaisuudet. Koska muna itsessään on paljon terveempi kuin maine. Munat sisältävät lukuisia terveydellemme tärkeitä aineita. Pieni muna sisältää joukon vitamiineja ja kivennäisaineita (kalsium, fosfori, rauta ja kalium), tyydyttymättömiä rasvahappoja, foolihappoa ja korkealaatuista proteiinia. Niiden ravintoaineet ovat vertaansa vailla, minkä vuoksi munat ovat tärkeä osa monia ruokia. Tarkoitatko, että aihe on vanha ja tunnettu, eikö niin? Hyvä, mutta odota vähän, olemme valmistelleet sinulle todellisia yllätyksiä!

 Herkullisia täytettyjä munia tarjoiltiin jo ensimmäisenä ruokalajina antiikin Roomassa.

Täytetyt munat ovat aina maukkaita ja maukkaita

Oletko kokeillut paholaisia ​​munia? Nämä tunnetaan meille edelleen täytettyinä tai venäläisinä munina. Näitä mausteisia alkupaloja tarjoillaan alkupalana, ne eivät kuulu vain jokaisen pääsiäispöydän ääreen, vaan sopivat myös täydellisesti jokaiseen juhlaan. Ne valmistetaan 15 minuutin kuluessa ja voidaan sitten säilyttää jääkaapissa.

Käytännöllistä, eikö??

 Klassinen resepti paholaisen munille on vertaansa vailla!

Klassinen resepti yksinkertaisille täytetyille munille

  • Klassinen resepti yksinkertaisille täytetyille munille
  • Laita munat kattilaan suolavedellä. Kiehauta vesi ja keitä munia kiehuvassa vedessä noin 10-15 minuuttia. Valuta munat ja huuhtele kylmällä vedellä. Anna jäähtyä ja kuori munat. Puolita munat ja lusikoi keltuainen.
  • Laita keltuaiset kulhoon ja soseuta ne. Sekoita joukkoon etikka, majoneesi, sinappi, suola ja pippuri. Jos seos on liian kuiva eikä se pysy yhdessä, lisää hieman majoneesia, mutta seoksen tulee silti olla hieman kuiva.
  • Kaada munankeltuaisen seos varovasti puolikkaisiin muniin, mutta älä paina niihin. Seoksen tulisi olla korkeampi kuin munanvalkuainen. Ripottele paprikajauhetta ja tarjoile hienonnetun persiljan kanssa. Voit myös koristella munat pienellä tuoreella persiljalla. Jäähdytä jääkaapissa ennen tarjoilua. saattaa loppuun!

Oheinen video esittelee klassisen täytettyjen munien reseptin, mutta nämä ensin savustetaan ja täytetään. Tyypillisten paholaisen munien, kuten ne tunnetaan Yhdysvaltojen eteläosassa, on ehdottomasti maustettava mausteisena. Todella pikantti maku tulee täyteaineista. Täällä ei ole rajoja, joten voit myös kokeilla. Täytettyjen munien on oltava mausteisia!

 Paholaisen munat, jotka on koristeltu savulohella, maistuvat ensiluokkaiselta.

Paholaisen munat maistuvat aina huippumaiselta

Katkarapulla täytetyillä munilla on vastustamaton maku!

Katkaravulla täytetyillä munilla on vastustamaton maku

  • Paholaisen munat stimuloivat ruokahalua

Täytetyt munat ja mausteinen jälkimaku ovat täydellinen alkupala pääsiäispöydässä, koska ne herättävät helposti ruokahalua. Ne ovat myös erittäin täyteläisiä, koska niissä on paljon energiaa. Terävyys riippuu tietysti ainesosista, joita käytetään täytteessä, johon munankeltuainen sekoitetaan. Sinappi, majoneesi, kaprikset ja yrtit ovat erittäin suosittuja. Nämä asetetaan valkuaisten päälle ja koristetaan kevyesti. Koska lopulta myös silmä syö! Anna seuraavan kuvagallerian vakuuttaa sinut ja hyvää pääsiäistä! Mausteisten paholaisen munien kanssa!

 Täyte maistuu erinomaiselta, koska se sisältää kuumaa ja makeaa paprikaa, suolaa, valkosipulia ja viiniä

Täyte maistuu erinomaiselta kuumalta ja makealta paprikalta valkosipulisuola -viiniltä

Rapunlihalla täytetyt munat sisältävät paljon proteiinia, joten vieraasi voivat kärsivällisesti odottaa pääruokaa pääsiäispöydässä

Täytetyt munat taskurapujen liha sisältää monia proteiineja

 Täällä täytteen valmistuksessa käytettiin maustettua hedelmätahnaa

Maustettu hedelmätahna Kuinka täytetyt munat valmistetaan

 Koristele paholaisen munat tyylisi ja makusi mukaan

Koristele täytetyt munat tyylin ja maun mukaan

Täytetyt munat ovat osa jokaisen pääsiäisbrunssin valikkoa

Täytetty munavalikko pääsiäisbrunssille

 Savulohella saatananmunat voivat myös täyttää korkeimmat vaatimukset

Täytetyt munat savulohella korkeimpiin vaatimuksiin

Myös nämä pekonilla ….

Paholaisen munat täytetty pekonilla

Puhdas viettely karamellisoitujen sipulien ja prosciutton kanssa

Täytetyt munat karamellisoidulla sipulilla ja prosciuttolla

 Jos haluat syödä valkosipulia ……

Valkosipuli maistaa täytettyjä munia

 Täyte valmistettu mallasetikasta ja herneistä

Täytetyt munat paholaisen munat mallasetikan ja herneiden kanssa

Paholaisen munat – aina maukkaita ja maukkaita!

Täytetyt munat maukkaita pääsiäiseksi