Tee jäätelökakku itse – näin jokainen makea kiusaus jäätelön kanssa toimii

Kesällä ihmiset syövät mielellään viileitä ja virkistäviä ruokia. He sanovat, että olisi parempi, jos kehon lämpötila tasapainotettaisiin lämpimillä teillä, mutta vain harvat tekevät niin. Jäätelöbaari on jo auki, ja kuten aina, sen edessä on pitkä jono. Voisit syödä kauhan jäätelöä joka päivä, etkä koskaan saa siitä tarpeeksi. Kaikille niille, jotka ovat intohimoisia syömään jäätelöä ja löytävät aina syyn toiseen jäätelöön, kirjoitamme tämän päivän postauksen. Kakun tekeminen itse jäätelön avulla: sitä kutsut todelliseksi kesäkokemukseksi! Lue, kuinka voit tehdä herkullisen ja viileän jäätelökakun itse ja mikä resepti on paras. Vegaaninen ja laktoositon jäätelökakku voidaan tietysti valmistaa aivan kuten mikä tahansa muu.

Tee jäätelökakku itse – ihana, tuoksuva ja niin mukava ja virkistävä 

Tee jäätelökakku itse kirsikkaksi

Pidätkö paljon jäätelöstä? Tehdään jäätelökakku itse

Jäätelökakku on täydellinen, varsinkin jos sinulla on juhlatilaisuus juhannuksena. Jos olet jo onnistuneesti valmistanut syntymäpäiväkakun itse, voit varmasti tehdä myös jäätelökakun. Tärkein asia jäätelön kanssa on tietysti oikea lämpötila.

Voit tehdä oman jäätelökakun muutamalla tavalla. Ensimmäinen on valita ohut kakkupohja ja käyttää valmisjäätelöä. Toinen on, että voit taas käyttää kakkupohjaa haluamallasi tavalla, mutta sekoita jäätelö keskenään itse. Olemme löytäneet viime aikoina niin hienoja jäätelökakkureseptejä, jotka koostuvat jäätelöstä ja omasta seoksestamme. Jäätelön ystävät saavat ideoita jäätelökakkujen luomiseen jokaisena vuodenaikana alla. Jos rakastat jäätelöä niin paljon, kokeile rohkeasti uusia ja herkullisia makuja ja hulluja ideoita. Jäätelö voi olla myös terveellistä. Paljastamme siitä lisää hetken kuluttua!

Voit kokeilla ja nauttia herkullisista jäätelöistä koko kesän 

Tee jäätelöä itse

Useita kerroksia jäätä, jotka täyttävät eri maut

Tee jäätelökakku itse vadelma

Kuinka voit tehdä jäätelökakun itse? – Löydät reseptin täältä!

Jaamme nyt erittäin helpon reseptin, jonka voit tehdä niin usein kuin haluat. Rakastamme reseptejä ilman leivontaa, varsinkin kun kesä on jo marssimassa. Ainoa asia, jota kannattaa varoa, voi olla vain bikinin pitäminen, koska jäätelökakku sisältää paljon sokeria ja kermaa! Ja tässä resepti:

Kotitekoinen jäätelökakku tuoreilla vadelmilla, ruusun terälehdillä ja kevyellä mintulla – näin voit nauttia kesästä joka päivä 

Tee jäätelökakku itse

ainesosia: 100 g pehmeää tai sulatettua voita, 200 keksejä halutessasi / Jäätelö: 800 g crème fraîchea tai kermavaahtoa, 400 g kondensoitua maitoa, bourbon -vaniljaa

Valmistautuminen: Ensin sinun tulee murentaa keksit ja sekoittaa ne hyvin pehmeän voin kanssa. Vuoraa uunivuoka leivinpaperilla ja peitä pohja tiiviisti voin ja murusekoituksella. Anna nyt jäähtyä! Tänä aikana kerma sekoitetaan yhdessä kondensoidun maidon ja vaniljan kanssa. Kiinteä kakkupohja on päällystetty jäätelöllä ja nautittu viileänä.

Keksien sijaan kakkupohja voidaan valmistaa myös vohveleista 

Tee jäätelökakku itse vaiheittain

Rapea kakkupohja on päällystetty herkullisella jäätelöllä ja asetettu viileään paikkaan 

Tee oma jäätelökakku askel askeleelta

Kakun koristelu on sinun tehtäväsi 

Tee jäätelökakku itse pistaasipähkinöitä

Hulluimmat ideat voivat tulla omille kotitekoisen kakun kanssa 

Tee jäätelöstä hedelmäinen

Tee oma jäätelökakku kuuman kesäajan ulkopuolella

Yllä oleva perusresepti voidaan koristella kauden hedelmillä tai hienosäätää suklaalla, kookospähkinällä tai kardemummalla. Jos haluat nauttia jäätelökakkua kuuman kesäajan ulkopuolella, se olisi tietysti myös mahdollista! Nyt on olemassa tyypillisiä tuoksuja ja makuja joka vuodenaika. Syksyllä voit yhdistää jäätelökakun aromaattisiin paistettuihin omenoihin tai kuumiin kirsikoihin. Voit myös hemmotella itseäsi jäätelökakulla jouluna. Tätä varten voit valmistaa kakkupohjan spekuloosista ja hienosäätää jäätelöä upealla joulun tuoksulla. Voit jopa luoda herkullisen jäätelön kurpitsasta ja päärynöistä. Tässä mielikuvituksellasi ja luovuudellasi ei ole rajoja. Voit laittaa jäätelöön kokonaisia ​​suklaata, kokonaisia ​​hedelmiä tai jopa kokonaisia ​​keksejä. Useista kerroksista valmistettu jäätelökakku miellyttää silmää, mutta myös makua. Nyt kesällä voit hyödyntää kaikkia hedelmiä ja kesävärejä ja kokeilla uutta luomusta joka viikko!

Ollakseni rehellinen, emme tiedä, kuinka pitää bikinisi hahmossa kunnossa niin paljon ja herkullisella jäätelöllä 

Tee jäätelökakku itse vaaleanpunaiseksi

Kakun tekeminen itse on hieno taide 

Tee oma jäätelökakkuresepti

Kuuma tai kylmä – kirsikat maistuvat aina upeilta jäätelön kanssa 

Tee jäätelö itse spritz

Terveellinen jäätelö – mikä se on?

Jokainen todennäköisesti vastaa eri tavalla, mikä on terveellistä. Terveellisen jäätelön avulla ymmärrämme, että käytät vähemmän tai ei lainkaan sokeria. Monet vähäkaloriset jäätelöt valmistetaan pääasiassa sellusta. Voit täysin pärjätä ilman kermaa ja maitotuotteita tai käyttää vegaanista maitoa. Jäätelökakusta voi tulla hyvä, jos työskentelet vähärasvaisen kvarkin tai jogurtin kanssa. Kuten olemme ehdottaneet monta kertaa, voit käyttää hunajaa sokerin sijasta. Jäätelöstä tulee silkkinen ja sileä, aivan kuten haluat sen jäätelökakulle.

Jos aiot tehdä syntiä pahasti, voit luoda iskupommin jäätelökakuksi ja syödä sen 

Tee jäätelökakku itse suklaata

Makujen kokeilu on hauskaa sekä valmistettaessa että syödessä 

tee jäätelöstä itse historiaa

Voit loihtia joka kuukausi uuden jäätelökakun kauden hedelmistä 

Tee oma jäätelökakku vaaleanpunaiseksi

Joskus jäätelökakku voi myös olla hyvin yksinkertainen ja nauttia yksityisesti 

Tee oma jäätelökakku vaaleanpunaiseksi siniseksi tarjotimessa

On tärkeää, että jokainen kakku on paitsi maukas myös värikäs 

Tee jäätelö itse suklaata

Tee oma jäätelökakku banaanileipäjäätelöyhdistelmä

Tee oma jäätelökakku oreo

Tee jäätelökakku itse kakkuun

Tee jäätelökakku itse

Tee jäätelö itse suklaajäätelöä