Virkistävät kesäjuomat kuumuutta vastaan

Joka vuosi kesä tuo meille paljon aurinkoa ja erittäin korkeita lämpötiloja. Joskus lämpömittari nousee yli 33 asteen ja ilma näyttää pysyvän paikallaan. Kuumuudessa kaikki kaipaavat hyvin jäähdytettyä juomaa. Monet janoavat nyt jääkylmää kolaa, joka tasapainottaa nopeasti kehon lämpötilan. Mutta tiedätkö, että on paljon terveellisempää käyttää haaleita juomia kesäkuumassa? Ne tarjoavat sinulle haluamasi virvokkeen ja tuovat sinut paremmin kuumina kesäpäivinä. Auttaaksemme sinua tässä, esittelemme sinulle virkistäviä kesäjuomia, joita voit valmistaa myös kotona. Voit juoda sitä paljon ja pysyä kunnossa ja terveenä. Saat heti selville, mitkä kotitekoiset juomat ovat erityisen tehokkaita kesälämpöä vastaan!

 Virkistävät kesäjuomat: Kesän perussääntö on: juo, juo ja juo uudelleen!

virkistävä kesäjuoma sitruunavesi kattila puhdasta vettä ja viipaleita sitruunan mintunlehtiä

Virkistävät kesäjuomat – juo paljon vettä lämmössä!

Paras janonpoistaja on ja tulee aina olemaan vettä! Se on ehdottoman välttämätöntä ihmiskeholle. Lämmön myötä veden tarve kasvaa huimasti. Suositeltu juomaveden määrä päivässä on 2 litraa. Kesällä ihmiset, joilla ei ole terveysongelmia, voivat kuitenkin juoda enemmän.

Tiedetään, että vesi on vähäkalorista. Se nopeuttaa aineenvaihduntaa kehossa ja auttaa meitä hajottamaan ja poistamaan epäpuhtaudet. Suosittelemme, että juo vettä säännöllisesti koko päivän, jotta vältetään mahdollinen kehon kuivuminen kesällä. Kiinnitä huomiota myös juomaveden laatuun, jota haluat juoda.

 Puhdas vesi sammuttaa janosi kuumina kesäpäivinä ja antaa sinulle haluamasi virvokkeen.

virkistävät kesäjuomat puhdasta vettä juo 2 l päivässä paras virvoke kesällä

Seuraavat kesäjuomat antavat sinulle raikkauden

Meillä on 6 virkistävää kesäjuomaa, jotka voit valmistaa nopeasti kotona. Ne antavat sinulle raikkauden ja saavat sinut tuntemaan olosi eloisaksi ja hyvällä tuulella. Ne ovat vähäkalorisia, mutta niiden hedelmäinen jälkimaku.

1) Sitruunavesi – terveellisin jano

Tämä on luultavasti yksi parhaista kesäjuomista siellä, se toimii kuumuutta vastaan ​​ja virkistää meitä 100%. Jäähdytetty sitruunavesi sammuttaa heti janon ja jopa nälän. Se on helppo valmistaa. Tätä varten tarvitset kahden sitruunan tuorepuristettua mehua, ripauksen suolaa ja juomavettä.Tämä kesäjuoma pitää sinut hyvin nesteytettynä jopa erittäin kuumana päivänä. Lisäksi se antaa kehollesi päivittäisen C -vitamiiniannoksen..

 Virkistävät kesäjuomat: Sitruunavesi on niin helppoa ja terveellistä!

virkistävät kesäjuomat sitruunavesi lasillinen vettä sitruunan mintunlehtiä

 

Sitruunavedellä on monia muita etuja terveydellesi. Sitruunat sisältävät arvokkaita antioksidantteja, jotka puhdistavat maksan ja pitävät sydämen terveenä. Sitruunavesi suojaa soluja haitallisilta hapettumiselta, säätelee rasvojen ja hiilihydraattien imeytymistä, auttaa uusien solujen muodostumisessa kehossa. Vesi, jossa on tuoretta sitruunamehua, on luonnollinen antiseptinen aine – se estää haitallisten bakteerien pääsyn elimistöön. Epäilemättä sitruunavesi on yksi parhaista kesäjuomista, jolla on vahvat puhdistusominaisuudet. Iho loistaa, vartalo kiinteytyy ja virkistyy.

 Tuore juoma, jolla on eksoottinen jälkimaku!

virkistävät kesäjuomat juuri valmistettua kookosvettä, jolla on eksoottinen jälkimaku

 2) Kookosvesi – eksoottinen juoma kuumuutta vastaan

Luultavasti tiedät jo, että kookosvesi on epäilemättä paras virkistävä ja kosteuttava juoma kuumissa kesälämpötiloissa. Se on vähän kaloreita, runsaasti kaliumia ja sillä on paljon parempia ominaisuuksia kuin tavallinen vesi. Kookosvettä kutsutaan myös eläväksi vedeksi ja tähän on syy. Ei ole parempaa juomaa kuin kookosvesi, kun on kyse virkistävästä virkistäytymisestä harjoituksen jälkeen. Lisäksi on osoitettu, että koostumuksensa ansiosta kookosvesi imeytyy kehoon erittäin helposti. Voit oppia lisää tämän eksoottisen janonvaimentimen positiivisista vaikutuksista tässä  lukea.

 Kookosvesi on täydellinen lisä kivennäisvettä tai makeuttamatonta yrttiteetä.

virkistävät kesäjuomat kookosvesi täydentää täydellisesti vettä makeuttamattomalle yrttiteetä

 Opi käyttämään Chia -siemeniä kesällä?

virkistävät kesäjuomat kuluttavat chia -siemeniä kesällä chia -veden valmistamiseksi

 3) Chia -vesi – ravinteikas voimajuoma

Chia -siemenistä on tullut erityisen suosittuja viime vuosina, ja niitä pidetään nyt superruoina. Jos selaat verkkosivustoamme, löydät monia chia -siemenistä valmistettuja reseptejä. Paras tapa kuluttaa chia -siemeniä kesällä on liottaa ne veteen ja juoda niitä. Nämä siemenet imevät vettä ja voivat kasvaa jopa 10 kertaa oman painonsa. Lisäksi ne turpoavat muutamassa minuutissa, mikä tekee chia -vedestä upean energialähteen kesällä. Koska ne kykenevät imemään vettä, ne ovat erinomainen tapa kosteuttaa kehoa. Chian siemenet sisältävät myös runsaasti kuituja ja omega-3-rasvahappoja. Siksi chia -vesi on yksi terveellisistä, virkistävistä kesäjuomista.

 Chia -vesi on ihana energianlähde kesällä!

Virkistävät kesäjuomat Chia -vesi on ihana energianlähde kesällä

 Aloe vera -veden voi valmistaa itse kotona.

Valmista virkistäviä kesäjuomia aloe vera -vesi kotona

4) aloe vera

Voit ostaa virkistäviä kesäjuomia aloe vera -mehulla jokaisesta supermarketista. Niillä voi olla erilainen maku, mutta niiden positiiviset ominaisuudet pysyvät aina samana. On tunnettua, että aloe vera -kasvi on superruoka. Siitä valmistettu mehu on runsaasti antioksidantteja ja sillä on voimakkaita uudistavia ominaisuuksia. Lisäksi se auttaa puhdistamaan suolistoa ja sillä on lukuisia etuja kauniille ja terveelle iholle. Tämä takaa pehmeän ja säteilevän ihon. Voit lisätä muutama tippa tuoretta aloe vera mehua veteen ja käyttää sitä valmistamaan aloe veraveden itse. Voit myös juoda juuri puristettua mehua aloe vera -kasvista hyödyntääksesi sen kosteuttavia ominaisuuksia.

Tunne aloe vera -kasvin terveelliset ominaisuudet?

virkistävät kesäjuomat aloe vera kasvi ohuiksi viipaleiksi terveellisiä ominaisuuksia

Aloe sisältää runsaasti antioksidantteja, vitamiineja ja foolihappoa. Aloe vera -veden antioksidantit suojaavat soluja ulkoisten tekijöiden, kuten tuulen, kylmän ja auringon, aiheuttamilta vaurioilta. Säännöllisellä aloe vera -veden kulutuksella on myös lievä laksatiivinen vaikutus, joka on hyödyllinen ummetusta kärsiville. Aloe vera mehu sopii myös diabeetikoille, koska se alentaa verensokeria.

 Kurkku mehu on helppo valmistaa kotona.

virkistäviä kesäjuomia

5) Kurkkuvesi – paras luonnollinen virkistys kuumina kesäpäivinä

Kurkkujen tiedetään sisältävän 90% vettä ja ne ovat luonnollinen kosteusvoide vihannesten keskuudessa. Kasvimehut pitävät kehon paremmin nesteytettynä kuin hedelmämehut. Hedelmien sisältämä luonnollinen sokeri pysäyttää tämän prosessin, etkä tunne olosi todella virkistyneeksi. Mehun lisäksi kurkkua voidaan lisätä myös puhtaaseen veteen. Tätä varten voit laittaa muutamia viipaleita kurkkua litraan vettä, antaa levätä useita tunteja jääkaapissa ja juoda sitten vettä. Voit lisätä sitruunaa, minttua ja monia muita yrttejä, jotka tekevät vedestä maukkaampaa ja terveellisempää. Vain viikossa kurkkimehun ottaminen puhdistaa ihon ja vähentää kofeiinin tarvetta.

Kurkkuvesi mintunlehdillä on ihanteellinen virkistäväksi lämmössä.

virkistävät kesäjuomat paras virvoke lämmössä kurkku vesi mintunlehdillä

 Ananasvesi tuo hieman eksoottista päivittäiseen ruokalistaasi!

virkistävä kesäjuoma ananasvettä, jolla on eksoottinen jälkimaku

6) Ananasvesi virkistää sinua kesällä ja auttaa sinua menettämään muutaman kilon

Mehukas ananas ei vain maistu hyvältä, vaan eksoottiset hedelmät ovat luonnollinen kosteusvoide. Ananaksen sisältämät elintärkeät aineet edistävät ruoansulatusta ja myrkkyjä. Lasi ananasvettä voi tehdä ihmeitä kuumuudessa. Se sisältää runsaasti bromelain -entsyymiä, joka auttaa ruoansulatusprosesseja ja johtaa laihtumiseen. Ananasvesi puhdistaa kehon ja antaa sinulle lisää raikkautta kuumina kesäpäivinä. Se voidaan yhdistää muiden hedelmien kanssa.

Ananasvesi puhdistaa ja vähentää painoasi.

virkistävät kesäjuomat ananasvesi myrkkyjä vähentää painoa

Aromaattinen yrttiteetä tekee hyvää keholle ja sielulle lämmössä

virkistävät kesäjuomat ja aromaattinen yrttiteetä ovat hyviä keholle ja sielulle

Hemmottele itseäsi aromaattisella yrttiteetellä lämmössä

Yrttiteet, kuten hibiscus, ruusun kukka tai kamomillatee, ovat hienoja juomia, jotka lämmittävät meitä talvikuukausina ja joilla on miellyttävä viilentävä vaikutus kesällä. Kun puhumme terveellisistä virkistävistä kesäjuomista, meidän ei pidä unohtaa yrttiteetä. Niillä on täysin luonnollinen, raikas jälkimaku ja ne eivät sisällä kofeiinia. Yrttiteet tukevat vain nesteytystä, mutta myös estävät väsymystä, hermostuneisuutta ja uupumusta. Eli ne ovat hyviä keholle ja sielulle. Siksi voimme vain neuvoa: Hae kesällä yrttiteetä ja ota ne kahvin sijasta. Tiedetään tosiasia, että kofeiini kuivattaa kehon, joten yritä vähentää sen saantia ja valitse aromaattinen yrttiteetä. Joten tunnet olosi raikkaana ja vilkkaana ja vietät kesän terveenä!

 Voikukka -tee on virkistävä juoma kesän kuumuutta vastaan!

virkistävät kesäjuomat voikukka tee virkistävä juoma kesälämpöä vastaan