Woodruff -reseptit ja kuinka voit tehdä herkullisen toukokuun boolin itse

Ketä sanottaisiin Metsien Herraksi ja miksi? Tämän päivän artikkelissa haluamme kiinnittää huomionne siihen, että tämä terve yrtti on jo täydessä kukassa ja sitä voidaan kerätä. Woodruff – lääkekasvi tai kulinaarinen herkku? Miksi ei molempia? Pian saat lisätietoja puun terveellisistä ominaisuuksista, mistä voit kerätä sen ja mitä herkullisia ruokia ja juomia voidaan valmistaa sen kanssa. Tietenkin olemme valinneet suosituimmat woodruff -reseptit. Mutta tietysti olemme myös ajatelleet klassikkoa, toukokuun lyöntiä ja antaneet sinulle vinkkejä siitä, miten tehdä siitä paras. Oletko sinä, kuten mekin, lumonnut puun tuoksusta ja haluatko tietää miksi? Istu sitten mukavasti ja uppoudu puun kukkien makeaan tuoksuun.

Me kaikki rakastamme woodruff -reseptejä, etenkin kesän alussa 

waldmeister reseptit berliner weisse

Miksi woodruff -reseptit ovat niin suosittuja??

Woodruffin herkät, valkoiset kukat voidaan poimia ja kuivata huhtikuusta kesäkuuhun. Kuivatun yrtin tuoksu on vielä voimakkaampi ja sopii ihanteellisesti juomien ja aterioiden puhdistamiseen. Kansanlääketieteessä kasvia pidetään lääkkeenä laskimotauteihin ja verenkiertohäiriöihin.

Voit myös luoda yrttityyppejä unettomuutta vastaan ​​yhdistämällä puurakenteen laventeliin ja sitruunamelissaan. Woodruffin tuoksu rauhoittaa sinua ja antaa sinulle turvallisuuden ja huolettomuuden tunteen. Upea tuoksu liittyy myös kesän alkuun ja moniin festivaaleihin, joita perinteisesti vietetään toukokuussa.

Woodruffin tuoksu on erehtymätön, yksi kasvin määrittävistä ominaisuuksista

waldmeister reseptit kasvi

Valitettavasti ymmärrettävistä syistä jouduimme jättämään tanssin tämän vuoden toukokuussa, mutta toivottavasti saamme paljon kiinni kesällä. Joten nyt on tärkeää kerätä tarpeeksi yrttiä, jotta sinulla on luonnollinen ja aromaattinen viilentyminen käsilläsi kuumina kesäpäivinä.

Nyt tiedät kuinka tehdä ote woodruffista ja voit käyttää sitä herkullisien jälkiruokien valmistamiseen 

waldmeister reseptit kasvi vihreä

Miten valmistat perinteisen maissikulhon itse?

Kuuluisin juoma, jonka monet perheet valmistavat eri tilanteisiin, on epäilemättä toukokuun booli. Kausiluonteisesti voit saada sen yhdessä oluen kanssa monissa ravintoloissa. Nyt haluamme oppia, miten voit valmistaa sen itse. Sinun on päätettävä, haluatko nauttia alkoholista vai alkoholittomasta.

Woodruff -reseptit: Toukokuun booli on epäilemättä toukokuun symboli 

Waldmeisterbowle

Voisi melkein sanoa, että woodruff -booli on toukokuun symboli.

ainesosia: 1,5 l jäähdytettyä valkoviiniä tai kevyttä rypälemehua, 250 ml jäähdytettyä kuohuviiniä (alkoholilla tai ilman) tai kivennäisvettä, 1 kourallinen woodruffia (kuivattua tai kuihtunutta 2-3 päivää poiminnan jälkeen), sitruuna, boolikulho.

Älä uskalla tehdä woodruff-infuusiota itse, niin voit saada valmiita siirappia terveysruokakaupoista 

waldmeister reseptit voivat lyödä waldmeister booli resepti ehdotus

valmistautuminen: Täytä astia ensin puoliväliin viinillä tai rypälemehulla. Aseta kauha tai iso puulusikka kulhon poikki ja ripusta nippu puunruskea niin, että se on ylösalaisin viinissä tai rypälemehussa. Anna kaiken levätä 10-30 minuuttia ja poista pensas. Varoitus! Varret sisältävät katkeria aineita, eikä niitä saa upottaa. Nyt voit täyttää astian kuohuviinillä, viinillä, vedellä tai mehulla ja hienosäätää sitä muutamalla ruiskulla sitruunamehua ennen tarjoilua.

Varret sisältävät katkeria aineita, joten niitä ei saa upottaa mehuun

waldmeister -reseptit voivat lävistää

Voit samalla periaatteella valmistaa uutteen kasvista vedessä tai maidossa ja käyttää nestettä vanukkaiden tai leivonnaisten valmistamiseen.

Woodruff -uute voidaan valmistaa mihin tahansa nesteeseen ja käsitellä muihin jälkiruokiin 

waldmeister reseptejä kakkuja

Jäätelö, jossa on ripaus cornwortia – yksi parhaista woodruff -resepteistä

waldmeister -reseptit voivat lävistää kulhoon jäätelöä

Tunnista woodruff ja minimoi sekaannusvaara

Valitettavasti terveillä ja hyödyllisillä lääkekasveilla on usein doppelganger, joka ei välttämättä ole vaaraton. Kuinka tunnistat woodruffin oikein ja vältät sekaannukset? Tässä muutamia vinkkejä: Voit havaita tuoksuvan kasvin pyökkien varjossa toukokuussa, mutta se voi menestyä myös puutarhan varjoisassa paikassa.

Alkoholiton voi maistua yhtä virkistävältä ja hyvältä kuin alkuperäinen

waldmeister -reseptit voivat lävistää juoman

Juoma valmistetaan nopeasti ja voi olla hyvä ja kausiluonteinen ratkaisu jopa yllättävän vierailun yhteydessä

waldmeister reseptejä kuohuviiniä

Varoitus! Älä koskaan käytä woodruffia yhdessä verenkiertolääkkeiden kanssa tai raskauden aikana!

waldmeister reseptit kasvi puutarha Kukka on valkoinen ja suppilomainen. Terälehdet ovat teräviä. 6–8 lehtistä nousee samalle korkeudelle ja muodostaa pyörteen. Jos olet epävarma siitä, oletko todella löytänyt woodruffin, odota kasvin kukintaa, koska kukkainen tuoksu on todella erehtymätön. Monet meistä tuntevat woodruff -jäätelön ja tietysti hyytelön, joka tuoksuu woodruffilta. Jotkut yhdistävät tuoksun vaniljaan, heinään tai hunajaan samankaltaisuuden vuoksi.

Nauti luonnon lahjoista täysimääräisesti kaikkina vuodenaikoina 

waldmeister reseptit kasvi jäätelöä tee itse

Valmista helposti sulavia jälkiruokia, joissa on woodruff -maku 

waldmeister reseptit maitorteVielä löytyy kotitalouksia, joissa pieniä kangaskasseja, joissa on kuivattuja puun oksia, asetetaan vaatteiden väliin koita vastaan. Vaikka tunnistat kasvin hyvin, ole varovainen sen annostuksen kanssa! Vältä woodruffin käyttöä, jos käytät verenkiertolääkkeitä tai raskauden aikana!

Nauti pitkästä työpäivästä oman seoksen virkistävän juoman kanssa 

waldmeister reseptejä viiniä

Voit saada vehnäolut -boolin monissa ravintoloissa tähän aikaan vuodesta

waldmeister reseptejä kuohuviiniä

Woodruffin lehdet ja kukat kehittävät erityisen tuoksunsa, jos annat niiden kuihtua vähintään päivän

waldmeister reseptit voivat lyödä waldmeister booli resepti

waldmeister reseptit kasvin otsikko

waldmeister reseptit waldmeister siirappi