12 smukke designs af kvinders guldringe uden sten

Guld er uden sidestykke. Uanset om guldarmbånd eller guldøreringe har guld kun givet lysstyrke og glans. Guldringe er udformet i mange unikke designs og fremstår ekstraordinære, når de bæres. De anses undertiden for at være lovende og er endda en mulighed for at forære dine nærmeste og kære. Guldringe uden sten ser lige så attraktive ud og findes i en række designs og mønstre. Tjek det ud.

Guldringe Design til hun uden sten:

Så lad os få et blik på de 12 bedste guldringe udformet uden sten.

1. 14 K sammenlåst hjerteformring:

14 K sammenlåst hjerteformring

Denne fantastiske og smukke kæde er udført i 14 k guld, og den har en unik hjerteform designet i et sammenlåsende mønster, der viser de to hjerter af deres kære. Ringen har et meget sødt look og kan kombineres med ethvert outfit, du har på.

2. Seneste guldring uden sten med klokker:

Seneste guldring uden sten med klokker

Guldringe frister altid enhver person og ønsker at eje en. Guldringen har et fantastisk kunstnerisk design med små guldklokker hængende på den, hvilket giver den et eksklusivt og eksotisk udseende, når den bæres på en finger af kvinder.

3. Forlovelsesringe lavet af guld uden sten:

Forlovelsesringe lavet af guld uden sten

Denne forlovelsesring falder ind under guldringdesignet til mænd og kan også bæres af kvinder. Denne type ringe er perfekte til par, der gerne vil bære en ring, der er udformet uden sten. Ringen er lavet af tre lag med en stram knude, der viser, at parrene også snart ville blive bundet i en knude.

4. Enkle designede guldringe uden sten:

Enkle designede guldringe uden sten

Som sagt af mange store mennesker, ligger den unikke i enkelhed. Denne form for simple zigzagringe ser enkel ud, men når den er slidt ser den meget smuk ud i hænderne. Disse slags ringe kan også bæres på daglig basis samt på kontoret. Enkelheden i ringen er specifikt iøjnefaldende.

5. Traditionelle guldringe uden sten:

Traditionelle guldringe uden sten

Disse typer ringe giver en person et traditionelt udseende. Ringen er lavet i rent guld, og chakra -designet i midten med små pigge i form af bolden fremstår fantastisk. Denne type ring kan også bæres til enhver lejlighed og til enhver fest.

6. 14 k guld flettet mønsterring:

14 k guld flettet mønsterring

Ringen er lavet af rent 14 k guld og fremstår meget delikat, når den bæres. Denne form for ringe kan også være en perfekt gave til dine nærmeste ved bryllup, jubilæer og din elskede valentine. Det flettede design giver ringen et trendy look.

7. Brede guldringe uden sten:

Brede guldringe uden sten

Denne type ringe bliver meget populær blandt unge piger, da det giver dem et trendy og moderigtigt look. Ringen dækker næsten halvdelen af ​​fingeren og små sammenlåste cirkler i midten af ​​ringen, hvilket ser nyt ud. En ny designerring udformet uden nogen dyrebar sten indlejret i den.

8. Stone less Made Forever Ring i guld:

Stone less Made Forever Ring i guld

Denne type ring er et godt valg for nye par, der har lovet at indgå et seriøst forhold, da ringen viser, at de to hænder holder hinanden. Ringen er enkel uden ekstra lag. Den sidder behageligt på dine fingre.

9. Puslespil Guldskind til piger:

Puslespil Guldskind til piger

Ringene er meget unikke i stil og helt en anden type juvel til unge piger for at give dem et fantastisk udseende. Denne type ring får hende til at skille sig ud i mængden og give hende et charmerende udseende. En fantastisk designerring udformet uden sten.

10. Enkelt guldringdesign uden sten:

Enkelt guldringdesign uden sten

Dette er en ideel ring, hvis du leder efter noget simpelt. Ringen er sammenlåst med et mønster på toppen og er inspireret til at se elegant og enkel ud. Det er let, og du kan også bede om det samme i sølv.

11. Hvidguldring:

Hvidguldring

Dette er en elegant ring i hvidguld uden sten. Ringen er et almindeligt bånd, der ikke har mere af noget ekstra, og heller ikke har noget mindre. Det er virkelig enkelt og kan bæres af både mænd og kvinder på daglig basis.

12. Guldring til damer:

Guldring til damer

Damernes guldring uden sten er et enkelt design, hvis mønster er foldet på oversiden af ​​ringen. Denne nyeste model af guldring er smuk og let. Det er mest foretrukket af damerne og kan bæres dagligt, når det vedligeholdes godt.

For dem af jer, der kan lide din ring simple uden yderligere sten eller mønstre, er denne liste ideel til at få en ide. Disse typer ringe fremstår fabelagtige og tankevækkende og kan give dig et traditionelt såvel som et moderne look. De kan bruges til enhver lejlighed, da guld betragtes som klassisk og elegant. Få dit sind til at fungere, og prøv at tilpasse dem, som du kan lide det.