15 forskellige typer af løfteringe med navne og betydninger

Løfteringe bæres af par, der forpligter sig til hinanden i de kommende år i deres liv. Hovedårsagen bag at bære løfteringe er, at drengen og pigen kommer i et samspil mellem at være tro mod hinanden fra da af. Den konstante slid på løfteringen vil altid minde dem om den sande kærlighed, de skænker hinanden. Mændene og kvinderne udveksler løfteringe og giver et løfte om at gifte sig med hinanden, ikke obligatorisk når, men en forpligtelse til at leve evigt for hinanden indtil evigheden.

løfteringe

Nogle par bærer endda løfteringene selv efter ægteskab som et symbol på kærlighed, de har til deres partner. Det smukke koncept med at udveksle løfteringe bringer en ny strøm af kærlighed mellem elskere. Den berøring af løfteringe, der bæres på deres fingre, får dem til at føle sammenholdet, den kærlighed og tillid, de lægger på hinanden.

Smukke designs af løfteringe til ham og hende:

Her er en liste over 15 matchende løfteringe til kæreste og kæreste, du kan vælge imellem.

1. Enkle løfteringe til par:

Enkle løfteringe til par

Ægte elskere behøver ikke at fremhæve bestræbelserne på at være sammen. De valgte løfteringe kan have de fleste enkle måder. Et enkelt guld- eller sølvbånd kan give jer et perfekt dejligt løfte til hinanden. Par kan gøre deres løftering enkel, rig og ren ved at udveksle rene guld- eller sølvfarvede ringe, der også viser enkelheden og renheden i deres kærlighed.

2. Navne indgraveret løfteringe til elskere:

Navne indgraveret løfteringe til elskere

Lovers finder det mere romantisk at bære navnet på deres kærlighed på deres løfteringe. Personlige løfteringe laves i forbindelse med kærestens navn. Par indgraverer deres elskendes navn på ringe, og de bærer hinandens navneringe på deres finger. Selve tanken om navne indgraveret på løfteringe får dem til at føle sig engagerede i hinanden og vise verden om deres engagement.

3. Matchende løfteringe Hjerte:

Matchende løfteringe Hjerte

Ægte elskere skabes, når deres hjerter slutter sig til ét, når deres hjerter banker i forskellige kroppe, men af ​​hensyn til hinanden. Tilsvarende den fantastiske tanke om at dele halve hjerteformer i både mand og kvinde ringe. Når begge ringe samles, danner det et enkelt helt hjerte. Løftet bag en så yndig tanke er tydelig ved at blive lovet hinanden, at de to hjerter en dag vil være et for evigt.

4. Interlocking Lovers Promise Rings:

Interlocking Lovers Promise Rings

Sammenhængende løfteringe er et af de designs, elskere vælger at give et løfte til deres kærlighed. Betydningen bag ringenes sammenlåsende design er, at parrets kærlighed også vil være sammenlåst en dag, der snart kommer. Løftet om at komme sammen en dag er givet med de sammenlåsende løfteringe.

5. Dobbelt knude løfteringe:

Løfteringe med dobbelt knude

En knude i kærlighed ligner en knude af kærlighed til hinanden. Løfte, der er stærk som en stram knude. Knuden der forbliver for evigt bundet. Knobringene kan laves i enhver legering, uanset om den er af guld eller sølv eller platin. Elskere foretrækker platin til mændene og rosaguld til damen for et fyldigt touch til et enkelt look.

6. Kejserparets løfteringe:

Kejserparret lover ringe

Par, der behandler hinanden som deres hjertes konge og dronning, ville helt sikkert elske konceptet med kronringene for at lave deres løfteringe. Parets sæt af dronningen og kongekronens ringe udveksles af par med et løfte om at gøre hende til hans dronning og gøre ham til hendes konge i fremtiden.

7. Løfteringe til fingeraftryk til par:

Fingeraftryksløfteringe til par

Løfter med bevis for fingeraftryk er et sikkert løfte fra elskere. Par foretrækker gravering af fingeraftryk på legeringen af ​​ringe lavet med. Fingeraftrykkene tages dybt på ringene, så det giver en dybde til printet. Fingeraftrykkene viser mere kærlighed og tro mellem par til verden.

8. Løfteringe til mænd:

Løfteringe til mænd

At lave løfter ved at udveksle ringe er en unik måde at udtrykke kærlighed på. Der findes forskellige lovende ringe. Kvinder foretrækker at vælge mandlige påklædningsdesign, så deres mandlige partnere elsker deres valg. Et tykt bælte af ringe passer altid godt til mandlige fingre.

9. Black Men’s Tungsten Promise Ring:

Sort mænds wolfram -løftering

Et alsidigt metal, der er wolframmetalringene, er specielt designet til den mandlige påklædning. Wolfram kan laves til sorte, grå eller sølvfarvede ringe. Metallet er hårdt og tungt, derfor er det også holdbart. Det er ridsefast, men et fald kan bryde. For dem, der elsker at være med i modeløbet, vil elske det nye look af løfteringe.

10. Smuk løftering til hende:

Smuk løftering til hende

En sart og dejlig løftering kan designes med en smuk spænde ring lavet i hvidguld eller sterlingsølv. Enkelheden i den dejlige ring vil altid blive elsket af din dame.

11. Diamond Promise Ring til kæreste:

Diamantløftering til kæreste

Diamanter er altid et livsløfte i sig selv. Når det er besat i ringe, der bæres af elskere, skaber det et holdbart forhold. Farvet diamant ser meget dejlig ud på pigens fingre. De smukke lyserøde og blå hjerte -diamanter ser smukke ud med et notat af løfte fra din elsker.

12. Gemstone Promise Ring til kæreste:

Gemstone Promise Ring til kæreste

Ædelsten mænd ringe foretrækkes til personlige løfteringe af par. Mænd elsker især at bære ædelsten designs i ringe. Det store mønster, som ædelstenen giver, ser mandigt ud på mandlige fingre.

13. Lås og nøgle løfteringe:

Lås og nøgle løfteringe

Lås og nøgle designet lovende ringe er meget trendy og en kreativ måde at love på. Ringe er lavet i et design af en nøgle og en lås til manden og damen helst til hver.

14. Infinity Love Promise Ring:

Infinity Love Promise Ring

Det uendelige kærlighedsmønster for løfteringe ses også i ordskrevne ringe. Par vælger at skrive kærlighed, løfte, navne på hinanden og laver ringe af disse bogstaver.

15. Matchende lovende ringe:

Matchende lovende ringe

Et matchende par løfteringe ses også med spørgsmål og svar slags ringe, hvor den ene ring beder om et løfte, og den anden ring giver løftet. En ring skrevet OKAY på den lover hinanden med kærligheden som et forhold for livet.

Ringen kan have en hvilken som helst form eller størrelse, kan den være af guld, platin, titanium eller zirkonium, eller kan den bare være et stykke billigt metal, grunden til at bære ringene er mere værdifuld. De løfter, der blev givet, mens de havde ringene på, er vigtige nok end værdien af ​​det metal, ringene er lavet. Elskere behøver ikke at følge traditioner, mens de udveksler løfteringe; de udveksler løfteringene, bare når de føler, at de er skabt eller hinanden og vil leve for evigt for dem. Løfter laves af hjertet og holdes fra hjertet og ikke af ringe eller noget objektivt materiale.