15 skinnende indiske rubinstenringe i guld og diamant

Når det kommer til smykketilbehør, er ringe unikke. De kan være trendy og traditionelle eller betyde kærlighed og evighed blandt to mennesker. De fleste mennesker vil eje flere forskellige ringe i løbet af deres levetid. Rubin er muligvis det mest ædle metal, der er tilgængeligt i dag. Mange mennesker har råd til det på grund af deres renhed og fascinerende livlige rige røde farve.

rubinringe

The Ruby er en eksklusiv ædelsten, der har udseende og lidenskab, romantik og dyb kærlighed. Det kan komme i forskellige attraktive former som pære, smaragd, firkantet og marquise osv.

Enkle og bedste rubinringdesign til mænd og kvinder:

Her er en masse designkoncepter med rubinring, der kom frem og producerede en række interessante designs at vælge imellem.

1. Rubinharpiksring:

Rubinharpiksring

For længe siden var rubinen kendt som kongen af ​​ædelstene og blev brugt af kongelige i ringe, kroner og halskæder osv. En rubinring repræsenterer romantik og hengivenhed. Varianter af rubinring designs er tilgængelige på markedet. Denne ring er designet med naturlig rød rubin blandet i harpiks, og den vil give det lette og gennemsigtige look.

2. Enkel guldguldring med diamanter:

Enkel guldguldring med diamanter

Der findes forskellige typer rubinringe. Rubinringe med en sten, der giver det mere attraktive og iøjnefaldende look. Ring i rubinsten designet med rubinsten og dekoreret med de hvide sten. Et af guldene fyldte den elegante og lille ring. Det er smukt båret alene eller stoked med en indledende ring eller andre ædelstene ringe.

3. Rubinring til mænd med fødselssten:

Rubinring til mænd med fødselssten

Valg af rubinringe til mænd vil give den stærke og smukke udsigt til mænd og teenage drenge. Blandt alle de dyrebare ædelstene foretrækker mænd overvejende rubinringe og smaragdringe og dermed. I gamle dage betragtes rubiner som en fødesten for juli fødte babyer. Denne ring forbundet med rubinsten og udført med sterling sølv.

4. Håndlavet rå rubinring i sølv:

Håndlavet rå rubinring i sølv

De rå rubinringe er lavet af rubiner, som symboliserer royaltyen. Denne rubinring er håndlavet med sterling sølv materiale og afsluttet med lækker blommefarve rubinsten. Dette elegante og stilfulde look af rubinringe gør den favorit for enhver pige. Det bringer helt sikkert smil til mange piges læber og tilbyder modeudseende.

5. Flere Ruby Band Ring til kvinder:

Flere Ruby Band Ring til kvinder

Rubiner er en af ​​de dyreste og værdsatte ædelstene nogensinde. Det er en strålende rød farve, der giver passion, varme, kraft og kærlighed. Denne rubinbåndsring er en luksuriøs modeerklæring, der ville blive båret selvsikkert og dristigt. Denne ring er forbundet med fuld af rubinsten og det perfekte match til enhver form for lejlighed.

6. Unik rubinring i guld:

Unik rubinring i guld

Rubinringe med guld, tilføjer et ekstra attraktivt look. Denne unikke rubinring er 4 mm stor. Denne enkle og lille ring vil give de moderne og trendy fremtoninger for brugerne. Midten af ​​ringens rubin er placeret, ringen lavet af guldmetal, hvilket giver det enkle, og det kan være det bedre valg til regelmæssig brug.

7. Turkis ring med rubin ædelstene:

Turkis ring med rubin ædelsten

Rubinringen er håndlavet med turkis design, den vil blive dekoreret med mange farver og rubinsten, denne ring giver et traditionelt udseende, og det er et perfekt tilbehør til bryllupsceremonier og andre funktioner. Du kan bære disse ringe med Saree og andre sædvanlige dragter.

8. Designer Leaves Designring med Ruby Stone:

Designer forlader designring med rubinsten

Hvis du kigger på denne ring, leder du sandsynligvis efter noget særligt og noget andet. Dette efterlader designede rubinringe er håndlavet med høj kvalitet og naturlig rubin. Disse rubinringe giver et moderne look og er perfekte til enhver lejlighed.

9. Antik rubinring til bryllup:

Antik rubinring til bryllup

Denne herlige inspirerende antikke rubinring er udformet i massivt sølv og sten danner et smukt blomstermønster. Denne rubinring i turkis design giver et traditionelt og smukt udseende fra andre. Du må bære disse ringe til bryllupsfunktioner, og det vil give en unik udsigt til dit outfit.

10. Rubin smaragdring til kvinder:

Rubin smaragdring til damer

Denne rubinring lavet med rubinsten og smaragdsten. Det er en slags cocktailring og håndlavet model. Det kan designes med sultanstil. Dette designet med fed og rig på design. Rubin med smaragdringen vil give et rigt og traditionelt look til dine fingre.

11. Vintage Ruby Gold Ring:

Vintage rubin guldring

Rubinringe er forbundet med diamantsten, der giver det særlige look til ringene. Disse vintage guldringe designet med ægte rubin og belagt med massivt 18k guld. Dette kan være en utrolig forlovelsesring og en vidunderlig gave til de specialfokuserede personer.

12. Forlovelsesring i Ruby Rose Gold:

Forlovelsesring i Ruby Rose Gold

Håndlavede 14 karat rosentræsringe med runde strålende rubiner vil give det enkle og stilfulde udseende, og det kan passe enhver form for krydsning. Denne high-end rosetræring er meget unikt og iøjnefaldende design end andre.

13. Forlovelsesring med rubinblomst:

Forlovelsesring i rubinblomst

Rubinringe er en perfekt mulighed for forlovelse og bryllupper. Rubins forlovelsesdesignringe er mest populære blandt alle mænd og kvinder. De fleste mænd vælger rubinringene, da de leder efter ringe med et unikt udseende. Smukt håndlavet 14k rose guldring, udformet som en blomst med en rubin ædelsten i midten, vil give det særlige look.

14. Wolfram vielsesring med sten rubin:

Wolfram vielsesring med sten rubin

En forlovelses- eller vielsesring er starten på ægteskabets rejse; denne bandring er lavet af hårdt wolframmetal og komplet med rød koralsten, som giver det enkle og polske look til din finger. Denne ring bringer en god kvalitet og selvsikker fornemmelse for folkene, dem der skylder dette. Bandringe er de mest romantiske symboler på en kærlighed af alle!

15. Naturlig rød rubin vielsesring:

Naturlig rød rubin vielsesring

Når du vælger en rubin til en ring, jo dybere og mere levende den røde farve er, desto mere værdifuld vil rubinen være. Naturlig rød rubin vil give det friske udseende, og hvis rubiner er lysere, har rød farve mindre værdi. Disse naturlige røde rubiner giver flere øjne slående udseende end andre designs. Det er også et perfekt tilbehør til bryllupsdag, og det vil helt sikkert være den bedste gave til dine kære

Giv omhyggelig omtanke, mens du vælger rubinstenringe, fordi de er mere dyrebare; et symbol på kærlighed og hengivenhed over for din specielle person i dit liv. De repræsenterer også bærerens tankegang og holdning. Hvis du deltager i en fest og finder dig selv ufuldstændig, vil en rubinring helt sikkert give dig det ønskede udseende, der adskiller dig fra mængden. Kongelige røde rubiner komplimenterer bedst den kjole, du har på. Uanset om du køber rubin, safir eller diamantring afhænger af personlighedens valg, men for dem, der tror på smykker som udtrykskunst, er rubin for entusiasme og helhed.