15 traditionelle tåringe til indiske kvinder – nyeste modeller

Tåringe har været et vigtigt smykke for gifte kvinder. Det er et ritual i den indiske og mest hinduistiske kultur at give tåringe, populært kendt som Buchwald, til de nygifte brude fra hendes forældre. Når det er givet i sølv til bruden, bringer det lykke, kærlighed og velsignelser til et bedre liv fra forældrene. Tåringen bæres bredt i den anden tå, som går gennem livmoderen og når hjertet. Tåringen styrker dermed livmoderen ved at omgå blod fra hjertet. Men med tiden har tåringens designs også ændret sig fra klassisk til trendy.

tåringe designs

Forskellige og nyeste modeller af tåringe (Mettelu) til indiske kvinder:

Lad os se på de 15 bedste tåringe i sølv og guld valgt af kvinderne.

1. Simple Strand Gold Toe Ring:

enkel-guld-streng-tå-ring

En enkelt udseende tåring lavet af guld giver et forenklet udseende til den almindelige bruger. Metti -designet er lavet med fire guldtråde, der giver et sofistikeret look til tåen. Designet betyder frugtbarhed, vækst og umoral. Stammedesign inspirerer til et sådant design.

2. Wave Design Toe Ringe til daglig slid:

Wave Design tåringe til daglig brug

Et tåringbillede inspireret af naturen er bølgedesignet. Guldringen får form af en bølge på havene. Det er et klassisk design til almindeligt slid på hvert outfit. Designet symboliserer styrke, kærlighed, kraft, mystik osv.

3. Sølvtåring med diamant:

Sølv tåring med diamant

En tåring lavet af sterling sølv og diamanter giver et skinnende og fantastisk look ved særlige lejligheder. Designet er lavet i sterling sølv, og diamanter er besat til det for et attraktivt udseende. Ringen har et justerbart design, der passer til enhver tå.

4. Ædelsten tåring og betydninger:

Ædelsten tåring og betydninger

Leder du efter noget meningsfuldt at have på! Eller vil du give en særlig gave til decemberfødte! En tåring med en turkis ædelsten er det bedste design. Ædelstenen er besat i sølv eller platin, alt efter hvad du ønsker. Designet med en turkis ædelsten repræsenterer beskyttelse mod onde eller negative stemninger. Det symboliserer også formue, venskab og troskab.

5. Solsikke tåring guld:

Solsikke tåring guld

Du vil bære noget, der matcher solskinnet om sommeren. Prøv en guldtåring, der giver designet af en solsikke. Solsikke -designet er lavet med guld og besat i en sølvring. Det symboliserer loyalitet, tilbedelse og vitalitet.

6. Tortoise sølv tå ring design:

Skildpadde sølv tå ring design

Vil du bære noget trendy regelmæssigt! Et ringdesign til tåen udført med oxidase giver et fantastisk look. Den bæres bedst af etniske kjoler til Navratri, men piger bærer den også til almindeligt slid. Designet symboliserer held, lykke og lang levetid.

7. Triple Toe Ringe Sølv:

Triple Toe ringe sølv

Et sølv tåring design med et anderledes og attraktivt look til brude looket. De tre fiskedesignringe er slidt af tæerne i en linje. Sølvringen eller -ringene er lavet med sølv og besat med smaragder for at tilføje sit design. Søde sølvjingler tilføjes til det for en musikalsk effekt. Det hæver det glamourøse look et niveau højt hos den nye brud.

8. Traditionel sydindisk tåring:

Traditionel sydindisk tåring

Vil du gerne have et traditionelt look. Et indisk tåringdesign lavet af sølv giver etnisk og sareer et traditionelt look. Det er stadig et populært design, der bæres i landsbyer. Designet er lavet med sølv, og et lille design er præget på det. Designet er meget udbredt til almindeligt slid.

9. Farverig tåringankel:

Farverig tåring ankel

Vil du bære et farverigt design til dit ben! Prøv en tåring anklet design lavet i guld og besat med flere farverige sten. Anklen får et blomstret design fastgjort til tåringen med en enkelt streng. Det repræsenterer kærlighed, lykke og respekt.

10. Infinity Toe Ring:

Infinity Toe Ring

Et magnetisk tåring design designet med uendeligt design giver brugeren en god og forenklet personlighed. Det er bredt valgt på casuals, især capris og nederdele. Designet er lavet i sølv eller sterlingsølv. Designet symboliserer empowerment, evighed og langvarig kærlighed.

11. Fantastisk Black Stone Toe Ring:

Fantastisk Black Stone Toe Ring

Sort stendesign har altid været attraktivt. På samme måde ser en tåring besat med en sort sten i en oval form fantastisk ud. Stenen er besat med en tåring i sølv eller sterling sølv. Designet giver et elegant look på casuals, lange nederdele og også på choli til Navratri. Det symboliserer magten til at bekæmpe ondskaben, en stråle af håb og troskab.

12. Ring med lille perle:

Ring med små perler

Vil du have tilbehør på, når du er på tur på strande. Et tåringbillede lavet af små og mellemstore perler af blå nuancer giver pigerne et forenklet udseende. Designet indeholder tre stativer med en god kombination af blå nuancer. Designet og farven symboliserer kærlighed, ro, respekt og sensualitet.

13. Rajasthani Tåringe til bryllup:

Rajasthani tåringe til bryllup

Vil du have et kongeligt look til dit bryllup! Prøv et design inspireret af Rajasthani designsmykkerne. Tåringen er lavet med guld og er designet med et blomstret design. Guldtåringen er præget med bittesmå designs, og en lille smaragd er fikset for at tilføre dens skønhed. Det ser fantastisk ud på lehengas med traditionelt broderi.

14. Smuk perle -tåring:

Smuk perle -tåring

Leder du efter et nyt moderigtigt design til en tåring. Prøv et sødt og klodset design lavet med havperler. Tåringen er lavet med hvide perler i forskellige størrelser. Det giver et overdådigt look over etnisk slid. Det bruges også mest, når du rejser til øer i ferier. Designet symboliserer royalty, rigdom, sundhed og fred.

15. Baby fødder design tåring:

Baby fødder design tåring

Leder du efter noget særligt til en ventende mor! Prøv et design lavet med fødderne af et lille spædbarn. Designet er gjort til guld, og små diamanter er besat i det for at give et sødt og charmerende look. Det er den bedste gave til en baby shower, der viser kærlighed og held og lykke.

Tåringdesign, der dækker hele anklet, er også kendt som sidesmerter i forskellige dele af Gujarat. Designet indeholder tre eller fire ringe fastgjort til ankelen. Traditionen med at bære en tåring er meget vigtig for sydindianerne; det er også symbolet på kvindelighed og frugtbarhed.