2 CT -diamantringe – 9 bedste design og trenddesign

Diamanter er den mest populære ædelsten blandt det feminine samfund. Diamanter, kæder, ringe er de to mest værdifulde gaver en mand til deres bedre halvdel under enhver særlig lejlighed. Kommer til en to-karat diamantring, der faktisk vejer omkring 400 milligram eller 2,5 gram. 1 karat Diamantringe er forholdsvis mindre end to karat, men begge bruges normalt som vielsesringe. Selvom der er en prisforskel mellem den ene og den to-karat diamantring, elsker folk at købe den større diamant på grund af dens glød og elegance.

2 karat diamantringe

Diamanterne kommer i et andet farveområde D, som er farveløst til lysegult Z. Diamanterne har forskellige former, og den stil, hvor diamanten placeres på ædle metaller som guld eller platin, kan være Solitaire, Halo -stil, Masterwork stil, klassisk stil eller som tre sten besat på ædle metaller.

Stilfulde og nye 2 karat diamantringe til særlige dage:

Til Valentinsdag ville det være en overraskelse, som hun ikke engang havde drømt om !! Her skal vi dele nogle unikke og stilfulde diamantringe lavet af to karater, der er angivet.

1. Rundskåret 2 karat diamantring:

Rundskåret 2 karat diamantring

Rundt snit kan dekoreres som et mesterværk, når du vælger en diamantring til enhver lejlighed, især som en forlovelsesring eller som en vielsesring. Størrelsen på 2-karat diamanten får diamanten til at gnistre ud, når den kombineres med en almindelig hvidguldring.

2. Princess cut 2 Karat Diamond Ring:

Prinsesseskåret 2- karat diamantring

Den næstmest solgte 2-karat diamantring er Princess cut-designet. Diamanten er formet som firkantet eller rektangulær.

3. Radiant Cut 2 Ct diamantring:

Radiant Cut 2-karat diamantring

Det er et af de perfekte engagementer med sin unikke snit og glød. Den mest solgte farve på diamanten er G -farve.

4. Emerald Cut 2- karat diamantring:

Emerald Cut 2- karat diamantring

I smaragddesign har diamantstenen snit, der rejser sig og derefter ser på midten; det giver en labyrint slags look. Den centrale smaragd diamantslibede sten kan parres sammen med to sidede små diamantsten.

5. Oval Cut 2 karat diamantring:

Oval skåret 2-karat diamantring

Diamanterne er skåret i en oval form, og stenens farve kan opnås efter kundens præference.

6. Pear Cut 2- karat diamantring:

Pear Cut 2- karat diamantring

Pæreformet diamant med en række franske diamantsæt og omkring ringen giver et funklende look til bruden. Diamantens mønster kan være et glorie-pære-design kombineret med platinmetal.

7. Hjerteformet 2- Karat diamantring:

Hjerteformet 2- karat diamantring

Denne type design er drømmens forlovelsesring for enhver pige, da hjertet symboliserer kærlighed og kærlighed. Denne designede ring kan bruges til enhver særlig lejlighed som Valentinsdag for at få pigen til at blive forelsket i en mand for evigt.

8. Pudeformet 2- karat diamantring:

Pudeformet 2- karat diamantring

Denne type design kan også kaldes antikt design eller vintage design. Dette design har fanget mange unges øjne. I midten placeres en pude -slebet diamant omgivet af runde mousserende diamanter på platinringen.

9. Marquise-formet 2 karat diamant forlovelsesring:

Marquise-formet 2- karat diamantforlovelsesring

I dag er mode med at bære guldforlovelsesringe falmet ud. Valget om at bære hvidt guld er kommet ind, så at erstatte guldfarve med sølv med en 2- karat slebet diamant er det bedste valg, og ved at vælge den korrekte diamant, som gør snot udsender gul guldfarve.

At købe en diamant er ikke let; der er forskellige ting at kontrollere og designs og formvalg. En af de vigtige vurderinger til bedømmelse af diamantens renhed og dens kvalitet. De mest berømte er GIA og AGS laboratorier til vurdering af karakteren.