25 forskellige typer ringe til par i parforhold

Parringe findes i så mange varianter, at hvis du vil vælge et smukt par ringe til dig og din forlovede, skal du igennem en udvælgelsesproces med mange beundringsværdige designs. De dyrebare ringe var ikke kun lavet af dyre legeringer, for eksempel platin eller titanium eller wolframguld, men også parringe af guld, sølv eller sterlingsølv skinner den største skønhed blandt alle. Parringe med monterede diamanter og besatte diamantdesign ser utroligt ud på hænderne på par. Fantastiske dobbeltfarvede ringe ser dynamiske ud med designene, der matcher hinanden utrolig godt. Sterling sølv og gult guld kombinationer ser fantastisk ud, mens rhodium designs har vundet mange menneskers hjerter.

Folk elsker også det unikke ved de personlige parringe. Strålende ideer bag fremstilling af personlige ringe har utrolige resultater. Par elsker at indgravere deres navne eller elsker citater eller løfter og løfter for hinanden på ringene. Der er fantastiske matchende ringe til par, der også graverer hjerteslagene på ringene. For nylig er mest beundrede designs dem af lydbølger indgraveret på ringene. Designet af lydbølger på ringene afslører det hemmelige visuelle mærke ved, at du er elsket af din partner.

ringe til par

Håndværkerne optager din egen personlige stemme og laver et lydklip. Lav derefter et visuelt print af den samme lydbølge. Det kan være hvad som helst, navnet på din partner, en sang, et kærlighedscitat eller dit barns navn eller noget, der minder dig om noget særligt. Der er også mulighed for lasergravering, der smukt udformer sin kunst på ringene til næsten 30 tegn på ringens bund og på magisk vis skriver ethvert citat, navne eller smukke kærlighedsmotiver. De unikke ringe får dine parringe til at blive en stilfuld mindeværdig livstidskærlighed, der altid ligger på dine fingre.

Matchende ringe til par:

Her er en samling af 25 nyeste designs af ringe til par i indien.

1. Symbol Infinity Love Par Ringe:

Symbol Infinity Love Parringe

Infinity parringe med I LOVE YOU skrevet i indersiden af ​​bandet, og den uendelige designede kurve på toppen ser fantastisk ud til parringe. Par kan vælge hvidguld og gult guld for at differentiere begge ringene. Uendelighedsringene bringer den store betydning af at leve sammen til sidste vejrtrækning og et løfte til hinanden, der altid vil minde os som en smuk hukommelse på vores fingre.

2. Parringe Tumbler:

Parringe tumbler

Ringe til par kan gøres ens med et design, der bliver et, når det bringes sammen. Et hjerteemblem, der er delt i to og bliver en del af begge ringene, er det faktiske, når begge ringene kommer sammen. Hjertet kan dekoreres med smuk lille ægte diamant for at få et rigt præg på ringene.

3. Par hånd- og hjerteringe:

Par hånd- og hjerteringe

Parring designs kan også designes meget spektakulært med et unikt design af hænder, der gør et hjerte på hoveddelen af ​​ringen. Ringene kan laves anderledes ved at bruge forskelligt guld til bruden og brudgommen.

4. Kryds og krone parring:

Kryds og krone parring

Kryds og krone parringe har også bragt en ny trend i de matchende parringe. Et kryds til drengen og kronen til pigen betegner henholdsvis deres ringe. De smukke ringe gør parrene til kongen og dronningen for hinanden.

5. King and Queen Crown Parring Sæt:

King and Queen Crown parring sæt

Kongen og dronningens parringe kan også laves utroligt forskellige ved at bruge forskellige legeringer til hans ring og hendes ring. En wolframring kan se strålende ud for drengen og platinguld for pigen. Pigeringen kan pyntes med bane -diamant i bunden af ​​kroneringen.

6. Parringe med skrue og møtrik:

Parringe med skrue og møtrik

Par fingerringe kan være imponerende med møtrik- og skruedesignede parringe. Det er helt sikkert, at et sådant design vælges af parelskende mekanisme. De matchende ringe kan laves i sterlingsølv for at give et metallisk poleret look.

7. Personlige navne parringsæt:

Personlige navne Parringsæt

Personlige par fingerringe kan gøres fantastiske med navne indgraveret på overfladen af ​​ringene. Udført i sterlingsølv kan ringene designes med graverede designs på den. Folk elsker at skrive mange elskelige navne på ringene.

8. Sort titanium stål parringe sæt:

Sort titanium stål parringe Se

Søde parringe fra Mickey Mouse -kollektionen er drømmen for mange par. Det dejlige ved ringene er, at ringene er smukt udformet med ansigtet på Mickey Mouse og Minnie mouse

9. Par Hjerte Lås Ring Sæt:

Par Hjerte Lås Ringsæt

Hjerte- og låseringe til parrets ringsæt er utrolig fantastisk idé. Smukt udskåret i form af lås og hjerte angiver ringene, at nu er begge elskendes hjerter elsket i kærligheden til hinanden.

10. Magnetiske halvhjerte parringe:

Magnetiske halvhjerte parringe

Magnetiske halvhjerte parringe er unikke og nyeste designs i bryllupskollektionens smykker i disse dage. Tendenserne til magnetiske smykker er stort set blevet beundret af mennesker. Parringe med halve harter på hver ring ser yndige ud.

11. Par eksklusive ringsæt:

Par eksklusive ringsæt

Eksklusive parringe design med hanringen bred og en stor diamantmontering på toppen, mens den feminine stildesignede blonder inspirerede hjertebånd diamantmonterede ring passer dejligt på damens fingre. Par kan variere diamantfarverne efter eget valg.

12. Heart Beat Couples Match Rings:

Heart Beat Par match ringe

I dag elsker par at symbolisere deres forlovelsesringe med meningsfulde designs. Hjerteslagformede ringe vælges stort set af mennesker til deres parringe. Hanringene kan have et hul med hjerteslag i ringen, mens pigernes ring bliver hullets fyldning.

13. Love You Parringe:

Elsker dig parringe

Elsker dig par fingerringe ser også så romantiske og fulde af kærlighed ud. Par kan komme ud af det blå og vælge en meget let elsker dig brevringe til deres forlovelsesringe eller løfteringene. Ringene kan laves anderledes med gult guld og platinaguld til parret.

14. Justerbare bladringe:

Justerbare bladringe

Justerbare parringe kan være et godt valg for parret. Ringene kan justeres efter fingernes størrelse. Leafy designede ringe ser utroligt dejlige og mindeværdige ud. Igen kan ringene differentieres med guld- og sølvmetaller.

15. Snoede ringe til par:

Snoede ringe til par

Valsede eller snoede parringe er også mest kendte blandt nygifte par. Faktisk elsker elskerpar også stort set de snoede ringe, der er præget med citater om kærlighed på dem.

16. Søde Mickey og Minnie Parringe:

Søde Mickey og Minnie parringe

Søde parringe design med Mickey og Minnie mus ansigter bruges fantastisk til at skabe ringe til hans og hende. De smukke ringe er sorte i farven og har rød hat og rødt hårspænde til de respektive ringe. Sjov kærlige par ville elske de søde tegneserieringe til hinanden.

17. Lydbølge med navne indgraverede parringe:

Lydbølge med navne indgraverede parringe

Par bringer et strejf af deres navne lydbølger indgraveret på parringbåndene. Gør forlovelsesceremonien mere mindeværdig, så kan parrene vælge et så unikt design af gravering af deres navne og lydbølgerne af deres navne. Lydbølgen kan ikke kun være af deres navne, men også af enhver sang.

18. Navne ringe til par:

Navne ringe til par

Matchende parringe kan laves med navne bogstaver skrevet med metallet. De øvre dele af ringene er lavet i stavningen af ​​deres elskendes navn. Et stort antal mennesker vælger navnene personlige parringe til forlovelsesceremonierne.

19. Personlige initialer Par fingerringe:

Personlige initialer Par fingerringe

Personlige ringe med initialer designet ringe er et valg af mange par til deres unikke par fingerringe. Der er mange designs, selv i de indledende graverede parringe. Ringe med initialen lavet i den ene ende og en diamant i den anden ende ser eksklusive og anderledes ud. Initialerne kan dekoreres med mange andre designs, der understøtter brevet med en smuk baggrund.

20. Lyde af kærlighed indgraveret i musikalske noter om ringe:

Sounds of Love indgraveret i musikalske noter om ringe

Elskere elsker også at lave ringe tilpasset med lyde af kærlighed med musikalske noter indgraveret på ringene. Sølv eller gyldne ringe vælges normalt til at indgravere designs på dem. Musiknoter ser dejlige ud på parrets ringe. Folk med en passion for musik og kærlighed vil helt sikkert beundre sådanne designs af parringe.

21. Cute Sun and Moon Parringe:

Søde sol- og måneparringe

Fantastiske designs i parets fingerringe med solen og månens designs ser utrolige ud. Solen for drengen og månen for pigen betegner den respektive påklædning af mandlige og kvindelige egenskaber. Smukt håndværk med guld og sølv ser ringene utroligt ud. Den kreative idé bag sol- og måneringene ser majestætisk ud og er også smukt udskåret på metallerne.

22. Langdistance parringe:

Langdistance parringe

Langdistanceforholdselskere valgte smukke personlige ringe med kortet over deres steder, de bor. Elskere, der forlader langt fra hinanden, kan udtrykke deres kærlighed ved hjælp af sådanne matchende ringe til par. I handling bør håndværksmændene være ekspert i at lave sådanne utrolige ringe. Parrene kan altid huske hinanden med ringene på fingrene og føle dem tæt på deres kærlighed.

23. Par DNA -guldringe:

Par DNA -guldringe

Matchende ringe til par er også lavet med design af DNA i guld- eller platinumlegeringer. Par, der gør deres særlige dag mindeværdig, får designerparret til at ringe i Design of DNA. Hunringen kan gøres dekorativ med bane diamanter og hanringen almindeligt guld. Folk, der har en holdning til at gøre noget ud af det blå, ville helt sikkert tænke på sådan et design.

24. Love Birds Ringe til par:

Love Birds Ringe til par

Parringe med kærlighedsfugle indgraveret på ringbåndene ser strålende ud for elskerne. Lavet i hvidguld eller wolframguld ser ringene fed og smuk ud på samme måde. Fuglene vender mod hinanden ser dejlige ud. Wolframguld er dyrt sammenlignet med andre legeringer, og derfor kan det betragtes som dit livs dyrebare juveler.

25. Par parringe sæt:

Parring Ringsæt

Matchende parringe med smukt filigranarbejde i ringbåndet ser utroligt fantastisk ud på fingrene. Design af ringene med to metaller gør også designet mere fantastisk i udseende. Blomsterdesignet passer dejligt i ringenes grænser. Håndværksarbejdet i ringene er krævende og derfor også dyrt.

Bortset fra de personlige parringe kan de mennesker, der er lidt utraditionelle og ville elske at gøre en ud af den almindelige stil af ringe for deres kærlighed, vælge et farverigt diamantsæt på deres ringe. Ædle og meget sjældne diamantsten er tilgængelige i juvelerens samling. En lyserød eller gul eller de naturlige blå safir diamanter ser sindssyge ud som forlovelsesringene. De mest usædvanlige endnu fremragende sorte diamanter eller chokoladefarvet diamanter ser storslåede såvel som unikke ud blandt de andre diamanter. Når vi taler om at tilpasse ringene, kan elskere, der bor langt fra hinanden, vælge de kortgraverede ringe til hinanden. De matchende ringe, når de bringes sammen, laver et kort, der bliver til et. Nogle par, der er forelsket i musik, kan også indgravere musikalske noter på ringene, der betyder nogle eller de andre sange, der minder dem om deres kærlighed. Religiøse par kan indgravere bibelcitaterne på ringene, der lover at leve sammen, indtil livet ender.

Blomstermotiver med kronblade eller blade og vinstokke, der er fint graveret som bragt direkte fra haverne, ser fantastisk ud til parringe. Detaljeret med blonde designs og banede diamantkanter får ringene et spektakulært look. Vintage parringe med kunstformen deco -flair eller victoriansk touch ser majestætisk ud, hvilket bærer udseendet af nogle hierarkiske kvaliteter. Fantastiske designs med navne indgraveret eller helt lavet med bogstaver ser fremragende ud. Folk elsker at vælge de enkle ringe også gå til de første bogstav ringe af deres partner. Søde udseende ringe med et symbolsk design vælges mest af det sjove kærlige par. Søde Mickey og Minnie Mouse ringe ser beundrende ud. Folk elsker endda at lave de halve hjerteringe, der bliver til en, når de bringes sammen. På samme måde er der nøgle- og låseringe, hjerte- og pileringe, møtrikker og skrueringe, sol- og måneringe, konge- og dronningsringe, DNA -ringene og mange flere dejlige designs.