25 populære og nyeste smykkeringdesign til kvinder og mænd

Smukke ringdesign har altid prydet de dejlige fingre, hvad enten det er mænd, kvinder eller spædbørn. Den er fremstillet af guld, sølv, rubin, diamant, fiber osv. Og har sin egen betydning for hver finger. I det hele taget symboliserer ringe uendelighed, håndgribeligt og feminisme. Det menes, at når du bærer en ring i en af ​​dine fingre, giver det dig en magisk kraft, ikke følsomhed. Ringens udseende i enhver finger giver en anden og hellig visualisering med den sten eller diamant, den bærer.

ringe

Smykkedesign af ringe til kvinder og mænd:

Lad os se på nogle populære ringdesigner, der bliver trendy i denne sæson.

1. Guldring med rubinsten:

Guldring med rubinsten

Et enkelt, men sofistikeret design af ring fremstillet af guld ser fantastisk ud til rutinemæssigt slid. Ringen er besat med en mørk rød rubin, der giver et fantastisk touch til sit design. Rubinen er en symbolik af kærlighed, kraft, energi og lidenskab. Det er naturstenen for de mennesker, der er født i efteråret, og viser derfor held og lykke, når de foræres dem til særlige lejligheder.

2. Infinity blomsterring i sølv:

Infinity blomsterring i sølv

En dejlig kombination af et uendeligt design og et blomstret design besat i sølv er det populære design af ringe til kvinder. Uendeligheden er et symbol på evighed og empowerment. Men et ringdesign med uendelighed betyder dyb kærlighed mellem to elskere. Blomsterdesignet med en hvid krystalsten tilføjer sin skønhed. Designet er meget udbredt i forlovelser og ægteskaber, da det repræsenterer et stærkt kærlighedsbånd.

3. Mænds guld- og diamantring:

Guld- og diamantring til mænd

En simpel guld- og diamantring til mænd giver et fantastisk og fedt udtryk, når den bæres på ringfingeren, også kendt som ringformet finger. Den tykke guldring er simpelthen besat med seks små hvide diamanter for at give ringen et charmerende touch. Ringen, når den bæres på den ringformede finger, symboliserer brugerens kunstneriske, optimistiske og hengivenhedsegenskaber. Det passer bedst til formelt slid.

4. Heart Shapes Rose Gold Ring:

Hjerteformer Rose guldring

Vil du forære din forlovede noget personligt og unikt med dit engagement? En hjerte designet ring er den perfekte til at tilføje, hvordan din kærlighed til hende. Ringen er lavet med flere hjerter lavet af rosaguld og besat med CZ små diamanter for at tilføje sin skønhed. Hjertet i ringen repræsenterer kærlighed, hengivenhed, respekt, magt osv. Og er derfor perfekt som en sensuel gave.

5. Fire kronblade sølvblomstring:

Fire kronblade sølvblomstring

En sølvring med design af en blomst giver et forfrisket udtryk til din personlighed. Ringen giver et skinnende look som lavet i sterling sølv og kronbladene med hvide diamanter. Ringen symboliserer fred, lykke, renhed og rigdom, når den er givet til en særlig person. Det giver et elegant look, når det bæres på designerkjoler. Det er også en tommelfingerring og repræsenterer derfor den stærke viljestyrke hos den person, der bærer den.

6. Ring i sterlingsølv med blade:

Ring i sterlingsølv med blade

Vil du have et lækkert look til dit outfit. Prøv noget relateret til naturen. Dameringen i sterlingsølv er besat med lilla sten, der får bladets form i en anden tekstur. Sådanne ringe udføres bredt på pegefingeren, som også er kendt som Jupiter -fingeren. Når den bæres, repræsenterer den lederskab, ambition, magt og sandhed.

7. Butterfly Ring Design smykker:

Butterfly ring design smykker

Sommerfugle har altid været hunnens øjenattraktion. Et ganske populært og smukkeste design af smykkeringen er sommerfugledesignet. Ringen er lavet af rosaguld og får form af en sommerfugl, hvor vingerne er besat med CZ -diamanter for at give et glitrende look. Designet repræsenterer forandring, lykke, frihed og renhed. Det er en fantastisk gave til uafhængige kvinder.

8. Kaido Design of Ring til kvinder:

Kaido Design af ring til kvinder

Populært kendt som Kaido i Gujarat, det er en tyk ring, der generelt bæres på ringfingeren eller tommelfingeren af ​​kvinderne. Designet er af en tyk ring med mindre mehendi -lignende designs præget i den. Ringen er lavet af rosaguld og får diamanter for at tilføre sin glans. Det stråler smukt dit etniske slid og giver din hånd et unikt og designet look.

9. Designer ringdesign til bryllup:

Designer ringdesign til bryllup

Vil dine fingre se stilfulde ud med designertøj og designerring! Et moderigtigt ringdesign med en blomst, der dukker op mellem to blade, er en god ringidé. Bladene får også et kurvet look besat med hvide diamanter. Blomsten får et gyldent look med lysegule diamanter. Designet er inspireret af de arabiske mehendi -designs. Det giver et rigt udseende til din personlighed i ægteskabsfunktioner og særlige begivenheder.

10. Rich Ring Design til damer:

Rich Ring Design til damer

Vil du bære et rigt og elegant design til en fest i et højt selskab eller til kongelige bryllupper! Prøv et design, der inkluderer både diamanter og rubiner. Basen på ringen havde jeg lavet af hvidt guld, hvilket øger dens værdi til et nyt niveau. Designet er derefter fuldt dækket med hvide krystal diamanter og rubiner fastgjort langs. Designet symboliserer royalty, rigdom og troskab. Det kan også være en gave til nogen helt særlig. Designet bæres også bredt af mændene i deres ringfinger.

11. Granatringdesign til piger:

Granatringdesign til piger

Et unikt designet ringe -design til søde piger er Garnet -ringdesignet. Ringen er en blanding af guld, granat og havperler. Designet er inspireret af de historiske ringdesigner, hvor havperlerne viser en seddel bundet til stærk binding. Derfor definerer bæring af ringen med den sidste finger styrke, magt, følelser, frugtbarhed og velstand. Det giver et elegant look over casuals specielt cowboy kjoler.

12. Scorpion Ring Armbånd Smykker:

Scorpion Ring Armbånd Smykker

De ringdesign, der er knyttet til armbåndet, er i høj grad i trend blandt de unge i disse dage. Et skorpionringarmbånd er et af dem. Armbåndet efterfølges af et skorpiondesign, der giver et vildt look til b seerne. Ringarmbåndet er lavet i sterling sølv. Designet repræsenterer forandring, død, sensualitet, tiltrækning, lidenskab og seksuel energi. Det kan være en funklende gave til din elskede at vise din passion for kærlighed.

13. Mangalsutra Ring Armbånd Design:

Mangalsutra ringarmbåndsdesign

En ny og populær ringdesign, der dukker op på markedet, er en ring mangalsutra. Et armbånd er forbundet med en ring med tråde, der ligner mangalsutras. Mangalsutraens vedhæng bliver til armbåndet, og strengen tages indtil ringfingeren med en ring besat med et lille design af en diamant. Det giver et fantastisk look på etnik, hvor du kan bære tung halskæde på halsen og mangalsutra på håndleddet.

14. Smykker til brude tåringe:

Bridal Toe Ring smykker

Tåringe har deres egen betydning i de hinduistiske bryllupper i henhold til kulturen. Der er et ritual, hvor brudens forældre får hende til at bære tåringen. Sådan et rajwadi -design af tåringen giver enhver brud et fantastisk og fed udtryk. Den cirkulære ring er besat med hvide og grønne smaragder designet på en kongelig måde. Det er også kendt som Bichwa i Indien.

Læs mere> Seneste tåringe til kvinder.

15. Perle- og perleråring til teenagere:

Perle og perler Tåring til teenagere

Et overdådigt, men enkelt ad gangen, tådesignet lavet med havperler og krystalperler giver et fantastisk udseende til fødderne. Tåringen er stivnet til fødderne og giver et sandalt look. Ringen giver et perfekt look til strande på casuals. Det er bredt accepteret design af college teenagere til en modestand på college og også på kontorer.

16. Baby håndring design i guld:

Baby håndring design i guld

Baby shower er en vigtig fest i ethvert kvindeliv. For at øge dagens betydning er en ring med design af en babyhånd den perfekte gave, du kan aflevere. Ringen er lavet af guld og får charmen fra en babypalme, der angiver en engels indtræden i bærerens liv. Når det er begavet, symboliserer det dyb kærlighed, lykke, renhed og held og lykke med den nye mor.

17. Design til babyer til nye mødre:

Spædbarnsringdesign til nye mødre

Vil du give en særlig gave på hendes baby shower eller efter hendes levering! En hjerte designet babyring er den bedste at gave. Ringen er lavet med guld og har et hjertedesign på toppen. Designet viser den største kærlighed og passion, parret bærer for hinanden. Det er også symbolet på seksuel energi, når det er givet til en ny mor fra sin mand. Det tilføjer sødme til babyens hænder, når det bæres.

18. Indiske traditionelle ringdesigner:

Indiske traditionelle ringdesigner

Leder du efter et design af smykkeringe i traditionel stil! Prøv en ring designet i Maharaja -stil. Ringen har en rund tekstur, der dækker to til tre fingre. Ringen er lavet af guld og er præget med tunge designs inspireret af henna -designs. Det giver et kongeligt kig på etniske og designer lehengas, sarees, anarkali dragter osv.

19. påfugl design ring:

Påfugl designring

Når det kommer til smykker, kan påfugldesign ikke udelukkes. Et ringdesign med tekstur og design af en påfugl giver dit outfit et fantastisk og traditionelt look. Ringen er lavet af guld og er besat med lysebrune diamanter, der giver påfuglen et realistisk udseende. Designet bæres bredt på dragter og lehengas og sareer med påfugldesign.

20. Midtfingerringe til kvinder:

Midtfingerringe til kvinder

Ringene bæres ikke kun på fingrene, men også på mellemfingrene. De bæres ofte på sæt relateret til noget lignende. Designene kan laves med charms som månen, pile, stjerner, sol osv. Sådanne ringe symboliserer uendeligt, håndgribeligt, frugtbarhed og velstand, når de bæres under casuals eller formals og også med etniske dragter.

21. Himmelsk blå ring i hvidt guld:

Himmelsk blå ring i hvidt guld

Vil du bære din fødselssten! Her er et design, der er lavet med den himmelske blå safir ædelsten. Ædelstenen er besat i hvidt guld. Det er fødselssten i marts. Det symboliserer hovedsageligt loyalitet, men bortset fra det, når det bæres på første finger, repræsenterer det beskyttelse, spiritualitet og lykke.

22. Guld- og sølvringdesign til mænd:

Guld- og sølvringdesign til mænd

Vil du have noget religiøst på! Et ringdesign lavet med guld og hvidguld eller sølv giver et fantastisk design med symbolet om om omgivet af krystaller bittesmå diamanter i hvidt, der får det til at se religiøst ud. Ringen er designet til mænd og bruges hovedsageligt på ringfingeren. Det er også kendt som Ganga Jamuna -designet. Den passer til alle outfits og er meget slidt til daglig brug. Det viser troen på Gud og respekt.

23. Alfabetisk ringdesign med diamanter:

Alfabetisk ringdesign med diamanter

Hvad er specielt end et personligt ringdesign med dine initialer! Et dejligt design lavet med guld og diamanter giver et moderigtigt, men sofestikeret look til bæreren. Det kurvede alfabet tilføjer sin skønhed. Det kan være en vidunderlig gave til den person, du elsker. Sådanne designs bæres også af både mænd og kvinder. Det kan også være en sød gave til det nyfødte spædbarn, der giver ham det alfabet, han ejer.

24. Christian Ring Design til Bryllup:

Christian Ring Design til Bryllup

De kristne ringdesign har deres egen charme. De er designet på en måde, der giver et vist budskab. Et sådant design til kristne bryllupper eller forlovelser er et design med hvidt guld med citater skrevet i det på en præget måde. Du kan skrive en besked på ringen til din elskede eller ethvert citat eller simpelthen hans/hendes navn. Det er symbolet på spiritualitet, renhed, kærlighed og loyalitet.

25. Sort ring design:

Sort ring design

Vil du have et stilfuldt look til alle funktioner eller simpelthen til almindeligt slid i sort! Sort har altid været centrum for tiltrækning for alle. Et fantastisk design af ringen med en sort diamant omgivet af flere hvide skinnende diamanter ser dejligt ud, når det tager designet af en blomst. Ringen ser fantastisk ud på etnik og også på formaler som plazo, lang designer kurta osv.

I oldtiden blev ringene udført i henhold til personens status. Eksempelvis bar lægerne ringe på tommelfingeren, købmænd på pegefingeren, tåber på langfingeren, elever i ringfingeren og elskerne på den sidste finger. Stadig ringene holder et vigtigt sted med flere designs for at få fingrene til at se mere smukke ud.