25 populære platinringe i verden og deres betydning

Ring er et smykke prydet af både mand og kvinde. Ringe som smykker er meget gamle og har spor fra historien. Befolkningen i det gamle kongerige Egypten bar en række forskellige fingerringe, og siden har det været på mode. Ringen symboliserer forskellige ting. De bæres med sten til gavn for bæreren og i forlovelsesringe udveksles mellem par.

platinringe

Det fjerde ciffer eller ringfingeren i venstre hånd er blevet det sædvanlige sted at bære en vielsesring i store dele af verden. Det er forbundet med den gamle tro på, at venstre hånds ringfinger er forbundet med en vene direkte til hjertet: kærlighedens vene. Bortset fra disse bruges det også som modesmykker, hvilket øger skønheden i en.

Seneste designs af platinringe til kvinder og mænd:

Platin er det smukkeste metal og ringer ud, hvis det er fantastisk. Her er nogle platinring designs til piger og par.

1. Platin blomsterring design til piger:

Platin blomsterdesign til piger

Blomster symboliserer som altid boom og succes. Denne platinring har tre kronblade med diamanter og lilla sten. Den lilla blomst med diamanter indlejret i ringen får den til at se elegant ud. Dette er en perfekt platinring til piger. Det ser køligt og strålende ud. Lange fingre og denne ring er et godt match. Man kan bevæge sig ud med selvtillid med denne farverige platinring.

2. Enkel rund platinring:

Enkel rund platinring

Hvis man skal gå enkelt, men alligevel vil udstråle, er denne runde platinring med små diamanter ideel. Det kan bæres på formel kjole og lejlighed, da man skal se stilfuld ud på et formelt møde uden at være for farverig. Denne runde platinring er et fantastisk design til teenagere, der let kan bære dem på ethvert outfit uden at have problemer med at matche den kjoler.

3. Bow Knot Platinum Ring:

Bow Knot Platinring

Sløjfen er ikke kun i hårbånd eller sko, men endda på ringe. Sløjfen med platinring er en stor ring, som vil være tydeligt synlig. Bueknuden på ringen har diamanter overalt, som glitter. Det er et perfekt festsmykke, der vil blænde og stjæle alt fokus på det, så bæreren ser smuk ud. De store sløjfe platinringe er i trend nu, da man vil vise, hvad de har på. Større ringen mere smukt udseendet. Det vil se smukkere ud på traditionelle outfits.

4. Kvinders Twisted Platinum forlovelsesring:

Kvinders Twisted Platinum forlovelsesring

Den smukke finish på denne platinring gør den til en forlovelsesring i platin. Den nederste del af fingeren bliver dækket af denne snoet ring. Den har diamanter indlejret i ringens snoede sløjfer, der gnistrer med stor styrke. Det vil give et meget stilrent look. Denne ring vil gøre forlovelsen mindeværdig. Den kan også bæres som en ring regelmæssigt på arbejdspladsen og i fester for at få din hånd til at se kærlig ud.

5. Piger med platinhjertering med diamanter:

Hjerte ring til piger med diamanter

Hjerte design er dog gammelt, men aldrig ude af mode. Et hjerte symboliserer den enorme kærlighed i forholdet, og denne platinhjertering er den bedste måde at udtrykke det på. Denne platinring har et unikt design; den har et udseende af to sløjfer, der er forbundet sammen og et hjerte lavet med diamanter på toppen. Rummet mellem hjertet er fyldt med en stor enkelt diamant, der får sit look til at se super stilfuldt ud. De kan foræres til de kære.

6. Traditionelle guld- og platinringe til kvinder:

Traditionelle guld- og platinringe til kvinder

Guld er i sig selv et ædelmetal. Denne guldfremstillede platinring ser smuk ud. Den gule og hvide metalkombination er enestående. Kunstværket af guld i ringen ligner det kunstværk, der findes i monumenter fra Mughals, hvilket repræsenterer, at blomst og buede blade design er foretrukket dateret tilbage fra historien indtil nu. Denne guld platinring vil se elegant ud på traditionelle påklædninger og kan bæres af kvinder i enhver aldersgruppe.

7. Solitaire Diamond Platinum Ring Design:

Solitaire Diamond Platinum Ring Design

Solitaires er altid på toppen i krav. Denne solitaire platinring har ikke så skinnende platin og polka dots designs af diamanter med en stor kabal på toppen. Det har ingen andre designs, der stadig ser fantastisk ud. Den kan bæres på ethvert outfit og får brugeren til at se yndig ud.

8. Smuk sort platinring:

Smuk sort platinring

Sort den kongelige farve, når den føjes til noget, gør den charmerende. Denne platinring har sort blomst med diamanter, der ser helt fantastisk ud. Hvis man vil have en kontrastfarvekombination, så er sort -hvid kombination den bedste. Denne ring ser problemfri ud. Brug den på fester for at vise din skønhed.

9. Bryllup Platinring med sten:

Bryllup Platinring med sten

Farvede sten som rubin, safir, smaragd osv., Når de tilføjes til platin, gør ringen mere værdifuld. Platin vielsesringe har sten, der matcher tøjet. Denne ring har grøn sten, der er smukt arrangeret som blomst. Denne ring, når den bæres på traditionelle outfits, vil gøre udseendet bemærkelsesværdigt. Det ser for attraktivt ud og tiltrækker øjet.

10. Platin forlovelsesring med perle:

Platinum forlovelsesring med perle

Perlerne selv ser elegante ud, og når de tilføjes platinring tilføjer den elegance til bæreren. Perlen giver et kongeligt udseende og kan bruges i platinringe til forlovelse. Perlen med dens majestætiske præg vil få forholdet til at vare evigt.

11. Smoky Platinum Ring Smykker:

Smoky Platinum Ring smykker

Denne platinring har røgfyldte træk og har diamanter i hele og en stor diamant i midten. Det ser klassisk ud. Det ser gammeldags ud, men det er det ikke. Det vil endda give et elskeligt udseende på den mørke hud. Det vil få brugeren til at se yndig ud.

12. Brede platinringe til piger:

Brede platinringe til piger

Brede ringe gør fingeren dækket kvartal og gør udseendet beundringsværdigt. Denne brede platinring har funklende krystaller på toppen, som blænder. Det ser meget cool ud, og teenagerne kan bære det på gymnasier og dag ud for at se stilfuldt og anderledes ud.

13. Feather Touch Platinum Ring til dagligt slid:

Feather Touch Platinum Ring til daglig brug

En meget enkel og stilfuld ring er denne fjerformede platinring. Det giver et groft og sejt udseende og viser dristighed hos bæreren. Den kan bæres overalt og til professionelle formål, hvor man skal se enkel, men stilfuld ud.

14. Fed & Søde platinparringe:

Fed & amp; Søde platin parringe

Dette er en platinring til par. Der er meget sjældne designs til at få ringe i par, og dette er en blandt dem. Den dristige er for en mand, der er glat hele vejen og kun en diamant øverst, mens for kvinden er ringen, der har designs på siden af ​​diamant, der ligner vinger. Et perfekt par må have ledt efter disse ringe. Manden kan få dette og give vinger til sin kone og støtte hende til at flyve som ringene.

15. Blue Touch på platinringe til par:

Blue Touch på platinringe til par

Himlen og vandet er blå, og denne blå farve afspejles i disse ringe. Blå er en kongelig farve, og disse ringe er halvdelen af ​​platinfarven og halvblå, hvilket ser sindssygt smukt ud i meget enkelt design. En lille diamant på siden er beklædt med dem. Man kan bære den på en blå kjole til matchning, og parrene kan stille og roligt åbne deres forhold ved at bære de samme ringe i offentlige lejligheder eller på arbejdspladsen.

16. Hjerte fælles platinringe til bryllup:

Hjerte fælles platinringe til bryllup

Disse platinalringe i hjerteled er ideelle til forlovelse eller bryllup. Hele hjertet er kun skabt, når det er forbundet. Et par vil have et halvt hjerte med en og en anden halvdel med partneren. Disse platinringe er den bedste måde at udtrykke kærlighed til hinanden. Kan komme til at ske, men disse ringe magi ville helt sikkert gøre partnerne tættere.

17. Fantastisk Butterfly Platinum Ring:

Fantastisk Butterfly Platinum Ring

Sommerfuglen repræsenterer enorm transformation i livet og opfordrer os til at udvide vinger og komme videre. Denne platin sommerfuglring kan bruges til gavn for dig selv såvel som en modering til ikke -troende. Det er en smuk platinring med sommerfugledesign på toppen med diamanter i. Det vil give et stilfuldt look til teenagere og unge kvinder.

18. Platinringe med diamantblad til kvinder:

Diamond Leaf Platinum Ringe til kvinder

Naturelskere ville helt sikkert elske denne bladdesignede platinring. Det har et unikt udseende med bladudseende med diamanter overalt og glitrende. Denne smukke ring er yndig og får brugeren til at føle sig fantastisk. Disse kan foræres til enhver alder af kvinder, da det vil se dejligt ud på alle på grund af dets smukke design og blændende look.

19. Kablet platinringe til mænd og kvinder:

Kabelforbundne platinringe til mænd og kvinder

Denne platinring ser ud til, at mange ledninger har været ondt i hinanden. Det giver et meget frækt look. Det kan bruges af både mænd og kvinder. College piger iført dette med cool påklædning vil få dem til at se glamourøse ud. Mænd kan bære dette på sorte outfits for at få det til at se klart synligt ud, hvilket helt sikkert vil tilføje charme til deres personlighed. Det giver en klasse til en.

20. Creepers på Platinum Ring:

Creepers på Platinum Ring

Creepers er planter, der vokser og bevæger sig på jorden. De klatrer ikke op. Denne kunst er kopieret i denne platinring. Denne ring har tre runde designs som en klynge, der viser en blomst og stammer. Generelt ser designet smukt ud. Det er et meget enkelt design, men er ikke mindre end andre ringdesigner. Faktisk har den en helt egen klasse. Dette vil se fedt ud på teenagere og smukt på en, som en partner giver hende.

21. Antikke platin vielsesringe:

Antikke platin vielsesringe

Antikke platinringe er svære at finde, men denne blandt dem. Det ser dejligt ud. Det har unikke designs med røgfyldt look. Den kan bruges som forlovelses- eller vielsesring for at gøre lejligheden smukkere ved at bruge denne antikke platinring. Bruden eller forloveden vil føle sig over verden med denne fantastiske platinring.

22. Simple Star Platinum Rings til par:

Simple Star Platinum Ringe til par

For at få udseendet af et stjernepar, ville denne stjerne platinring være nyttig til at få dette look. Denne ring er simpelthen stilfuld ring uden design og kun et lille stjernedesign ledsaget af en lille diamant. Det giver et meget stilrent og sejt look. Bærerne ville tydeligt blive bemærket til at se anderledes ud på grund af deres iøjnefaldende platinringe.

23. Sammenlåste platinringe til elskere:

Sammenlåste platinringe til elskere

Den måde, hvorpå to elskendes hjerter er sammenlåst på samme måde, som denne platinring har udformet sammenlåste designs. Det udformede arbejde er mellem ringen og har mellemrum ved enderne. De ser pisse stilfulde ud. Det har sådan et look, der kan bæres af både mænd og kvinder. Det vil tilføre glam til en stil.

24. Platinring af sort sten:

Sort sten platinring

Sort absorberer alle farver, der bruges som sten i denne platinring. Denne ring er designet smukt ved at indlejre diamanter og sort sten, der giver en spiralvisning. Det er en stor platinring, der vil se dejlig ud på brude og på andre damer ved traditionel lejlighed.

25. Navn udformet platinring:

Navn udformet platinring

Vi plejede at få trykt navn på nøgleringe, kaffekrus og det hele, nu har vi endda ringe med navn udformet på dem. Det er ikke nødvendigt at få navnene på to kærlighedsfugle; det kan være af enhver form for forhold brorsøster, mor med børn og andre. Navnet udformede platinringe vil være der for evigt og ville se smukt ud, ligesom man ville føle sig stolt over at vise sig frem. Denne navngivne platinring har en stor diamant imellem og navne på siden. Det ser blændende ud.

Ringe er smykker, der får din hånd til at se smuk ud. De var på mode og vil altid forblive i. De bruges som modesymbol. Det kan give de grundlæggende oplysninger om en ved blot at håndtrykke i første møde. Platin er et meget ædle metal og en ring ud af det ser bedst ud af alle de andre. Platinringene bæres af både mand og kvinde og begge har forskellige designs til at se yndige ud. Der er forskellige designsamlinger til forlovelse, bryllup og parring. De ser alle fremragende ud.