25 smukke diamantringe i verden og deres betydning

Diamanter i enhver form, størrelse og farve har altid været attraktive for smykkedesign. Det giver en ny definition til din forenklede personlighed, når den prydes. Generelt har diamant mange betydninger, men i det hele taget er diamants vigtigste symbolik kærlighed, rigdom og sandhed. Det er navngivet som kongen af ​​ædelstene, da det er den mest dyrebare sten blandt alle andre.

smukke-diamant-ringe-i-verden-og-deres-betydning

Blandt smykkerne har ringen sin egen unikke betydning. Og hvis ringen er besat med dejlige diamanter, stiger værdien af ​​ringen. Enhver vielsesring, forlovelsesring eller endda en simpel ring, når den er dekoreret med selv en lille diamant, ser attraktiv ud end andre.

25 populære og nyeste ægte diamantringe til kvinder og mænd:

Lad os få et blik på nogle små og store ægte diamantringdesigner med betydninger og billeder.

1. Flettet design diamantringe til piger:

Flettet design diamantringe til piger

Leder du efter noget stilfuldt! Prøv et diamantringdesign med designet inspireret af en frisure. En flettet designring lavet af guld og diamanter giver et moderigtigt look med enkelhed på etnisk slid specielt lehengas. Det dejlige design er besat med små CZ -diamanter. Designet betyder simpelthen sandhed, magt og retning.

2. Safir diamantring i hvidguld:

Safir diamantring i hvidguld

Vil du bære en ædelsten sammen med diamanter for et unikt og himmelsk look. Prøv et design inklusive en safirsten, små funklende diamanter og hvidt guld. En mellemstor safir er omgivet af bittesmå diamanter, der giver et blomstret designlook. Designet symboliserer royalty, visdom, tro, håb og held og lykke. Det giver et delikat look på casuals og også til almindeligt slid.

3. Diamond Ring Leaf Design:

Diamond Ring Leaf Design

Designet inspireret af naturen er det, der er lavet med blade. Ringen er lavet med guld og blade design. Diamanter er besat i kanten af ​​bladene for at definere formen. Guldlinjer laves imellem bladene giver et delikat look. Designet repræsenterer frugtbarhed, vækst og renhed. Det giver et fantastisk look over ethvert outfit specielt designer kjoler.

4. Lotus Engagement Diamond Ringe til kvinder:

Lotus forlovelsesringe til kvinder

En vidunderlig diamantring til kvinder med et lotusdesign ser fantastisk ud i enhver kvindes ringefinger. Guldringen får form som to lotus i opposition. Diamanter er fastgjort i mellemdelen og lotusens midterblad. Designet betegner frugtbarhed, vækst, helbredende kraft og sandhed. Det ser fantastisk ud på enhver religiøs funktion eller til engagement funktioner.

5. Mænds diamantring til bryllup:

Herre diamantring til bryllup

Ikke kun pigerne, men drengene har også fantasi til at have diamantringe. Et sådant design af diamantringdesignet er konstrueret med guld. En tyk ring er senere besat med flere små diamanter i hvid og brunlig farve. Ringen giver et stilfuldt og rigt look over dragter og etnisk slid. Det kan være en perfekt bryllupsgave til brudgommen.

6. Wine Branch Ring Design til Brude:

Vin gren ring design til brude

Vil du bære noget designer til særlige lejligheder eller vil du give din elskede en designerring! Prøv en ring lavet af guld og designet med vingrene. Bladernes design får et besat diamantlook for at øge sin charme. Ringen giver et fantastisk look til selv fritidstøj. Designet symboliserer royalty, fremgang, kvindelighed og frugtbarhed. Ringen kan være en fantastisk gave til bryllupper.

7. Three Diamond Ring til forlovelse:

Three Diamond Ring til forlovelse

Et enkelt, men alligevel sofestikeret design, der har sin egen unikke betydning, er det, der har tre diamanter. Et design af forlovelsesringe med diamanter ser ganske fantastisk ud på sherwani og kurta. Ringen er lavet af rosaguld og besat med tre diamanter. Designet repræsenterer fortid, nutid og fremtidsteori. Det symboliserer også de tre hovedforhold i nogens liv, der er kærlighed, venskab og troskab.

8. Lyserød og hvid diamantring til mænd og kvinder:

Pink og hvid diamantring til mænd og kvinder

Også kendt som Kaido i Gujarat, kan ringen bæres af både mænd og kvinder. Designet er lavet med hvide og lyserøde diamantsten besat i en hvidguldring. Ringen ser overdådig ud i bryllupper og giver et kongeligt look. Designet symboliserer royalty, rigdom, glamour, fred og ro. Det bæres stærkt på lehengas og tunge sarees af kvinder og på kurta eller sherwani af mænd.

9. Etnisk Teardrop Design Ring Diamond:

Etnisk Teardrop Design Ring Diamond

Etniske designs har altid været yndige at have på. Et ringdesign, når det får et etnisk udseende, giver et elegant look. En ringdiamant med brunlig farve og riveform er fastgjort i en hvidguldring med flere små diamanter omkring. Det bæres bredt af de vestlige brude som bryllupsgave, som er en del af ægteskabsritualet fra drengens familie.

10. Enkel diamantring til mænd på engagement:

Enkel diamantring til mænd på engagement

Vil du gerne have en enkel, men sensuel gave til din mand? Tag et kig på det dristige og elegante design af diamantforlovelsesring. Ringen er lavet med guld a og besat med diamant i et fast hul. Designet giver brugeren en forenklet personlighed. Når den bæres på ringfingeren, repræsenterer den beskyttelse, dyb kærlighed, sensualitet, tiltrækning og lederskab.

11. Crown Designed Ring Diamond:

Kronedesignet ring diamant

Vil du give din engel en gave, der ville give hende en besked om, at hun er dit hjertes prinsesse! Her er et diamantringdesign, der ville dele dine følelser og budskab til hende. Ringen lavet af platin er designet af en krone besat med diamanter. Ringen indeholder også et hjertedesign for at tilføre sin sensualitet. Det ser sart og trendy ud på ethvert outfit.

12. Forlovelsesring med diamantring til kvinder:

Forlovelses diamantring design til kvinder

Et klodset, men elegant look kan adopteres ved hjælp af en Betrothal diamantring. Ringen er lavet med platin eller hvidguld og er besat med en krystalhvid diamantsten af ​​mellemstørrelse, mens den er omgivet af små diamanter, der giver et overdådigt design. Det er et klassisk design, der ser fantastisk ud på ethvert outfit især designer kjoler og palazzo.

13. Sort og hvid diamantringe:

Sort og hvid diamantringe

Sorte diamanter betragtes som negative eller dødssymboler i få kulturer og accepteres derfor ikke som en vielsesring. Men nogle af kasterne tager det som en sensuel gave til det nye par, da det symboliserer et stærkt kærlighedsbånd til de nye par. De sorte og hvide diamant vielsesringe er lavet i platin og sorte og hvide bittesmå diamanter. Den midterste diamant er en mellemstor sort diamant. Det symboliserer også kærlighed, lidenskab, styrke og lykke.

14. Uendelig diamantring i guld:

Uendelig diamantring i guld

Vil du have et enkelt, men fashionabelt ringdesign, der skal bæres i funktioner og regelmæssigt! Et design, der danner symbolet på uendelig, er det bedste for dit valg. Guldringen kan også laves med platin eller rosaguld for at give et elegant look. Ringdesignet er dekoreret med bittesmå klare diamanter på kurven. Ringdesignet repræsenterer uendelig kærlighed, passion, empowerment og evighed. Det er den bedste enkle gave til din særlige person.

15. Trekantet stor diamantring:

Trekantet stor diamantring

En trekantet diamantring ser fantastisk ud på fingrene til små funktioner eller fester og endda til regelmæssig brug. Diamantringen til kvinder er lavet af platin eller hvidguld og har en trekantet charme besat i diamant. Den stilfulde ring repræsenterer treenigheden i kærlighed, venskab og troskab. Det symboliserer også tro, kærlighed, loyalitet og sensualitet.

16. Smuk Curvy Diamond Ring og betydninger:

Smuk Curvy Diamond Ring og betydninger

Vil du gerne have et trendy look med etnisk kombination! Et ringdiamantdesign med flere kurvede linjer, der danner en knude, giver et fantastisk og fedt look. Ringen er fremstillet af rosaguld og er præget med krystalhvide diamanter for at tilføre nøddernes skønhed. Ringen har sin egen betydning, når den bæres på den første finger, som repræsenterer lederskab, ambition og beslutningskraft.

17. Bird Diamond Ring til piger:

Bird Diamond Ring til piger

Et ringdesign med et smukt fugledesign ser fantastisk ud, når det kombineres med en diamant. Diamant- og guldringen er designet af en duefugl, der faktisk symboliserer kærlighed. Ringen passer til ethvert outfit. Det kan være en kærlig gave til din særlige pige på Valentinsdag. Ringens vigtigste symbolik er kærlighed, passion, liv og romantik.

18. Navn på religiøs diamantring:

Religiøst diamantringnavn

En from ring, der viser dedikationen til Gud og spiritualitet, ser fantastisk ud for religiøse funktioner og også for almindeligt slid. Guldringen får navnet Jesus, og en lille, men skinnende diamant er knyttet til den, hvilket giver et delikat look. Ringen kan være en dejlig gave til nogen, som du holder af eller beskytter. Det symboliserer kærlighed, tro, håb og held og lykke.

19. Peacock Diamond Ring Design:

Peacock Diamond Ring Design

Når smykker er designet i et påfugledesign, har det sin egen unikke attraktion. På samme måde, når et påfugledesign er givet til en ring, giver det også forskellige farver. En platinring får et påfugldesign, der er besat med blå farver diamanter for at give en farverig tekstur. Ringen passer bedst til kjole og sareer. Sådanne ringe repræsenterer lykke, renhed, kvindelighed, kærlighed osv.

20. Diamantring med tre sommerfugle i rosaguld:

Tre butterfly diamantring i rosaguld

Sommerfugledesign har altid været attraktivt for pigerne i alle aldre. En dejlig diamantring til kvinder fremstillet med rosaguld og diamanter giver brugeren et fantastisk og funky look. Det tre sommerfugledesign får diamanter i forskellige farver, hvilket gør det farverigt. Ringen bæres bredt på casuals. Designet symboliserer royalty, rigdom, sundhed og frihed.

21. Bow Diamond Ring:

Sløjfe diamantring

Et sødt og delikat ringdesign blandt forskellige er det med et sløjfe -design. Den sorte diamantring er lavet af platin eller sterlingsølv og er besat med hvide og sorte CZ -diamanter, der danner form af en sløjfe. Det er et design, der i vid udstrækning bæres på casuals og fester eller også på kontorer for at give et charmerende og hyggeligt look. Designet repræsenterer kvindelighed, kærlighed og kærlighed.

22. Tå diamantringe til gifte kvinder:

Tå diamantringe til gifte kvinder

Tåringe har deres egen betydning i de hinduistiske bryllupper. Og når ringene er dekoreret med diamanter, giver det et iørefaldende look. Tåringen er besat med små klare diamanter på sort og hvid for at give et charmerende og glamourøst look til bruden. Ringen udtrykker følelsen som kærlighed, tiltrækning, omsorg, lidenskab og sensualitet.

23. Seneste Loop Diamond Ring:

Seneste Loop Diamond Ring

Vil du have noget trendy på! De nye og nyeste designs blandt diamantringdesignet er loop -diamantringdesignet. Guldringen er besat med diamanter af krystalhvid farve. Designet med sine forskellige kurver giver et fantastisk og fedt look. Det passer blandt alle smarte og trendy tøj. Designet repræsenterer genfødsel, frugtbarhed, umoral, guddommelighed og kvindelighed.

24. Delfin designet diamantringe til teenagere:

Dolphin designet diamantringe til teenagere

Et diamantringdesign, der bliver populært blandt teenagepiger, er det med designet af en delfin. En sølvring lavet af platin og sterlingsølv har designet af delfin, der holder en hvid diamant. Det giver en forenklet personlighed at være bærer over ethvert outfit. Det symboliserer genfødsel og fornyelse. Når det bæres på ringfingeren, bringer det også held og lykke. Det er den bedste gave i venskab.

25. Guldskildpadde diamantring:

Guld skildpadde diamantring

Skildpadden siges at være et symbol på kærlighed og held og lykke. En diamantring med et skildpaddesign bæres på pegefingeren. Designet er lavet med guld med en skildpadde besat med diamanter. Designet bæres til almindeligt slid. Det symboliserer kærlighed, held og lykke, skabelse og visdom. Ringen, når den er givet til en speciel til lejligheder som ægteskab, religiøse funktioner, små lejligheder osv.

Det siges, at diamant er for evigt. Diamantringene i ethvert design ser fantastisk og attraktive ud. Det er en særlig gave til de nygifte og også til baby shower. Det er den mest dyrebare ædelsten. Smykkerne designet i diamanter giver et kongeligt udtryk. Brudeslitets smykker er altid besat med diamanter for at give bruden en ny glamour. Diamanten vielsesring spiller rollen som engagement fra bruden og gommen til et ubrydeligt forhold til dyb kærlighed.