9 Blændende smaragdstenede forlovelsesringe

Forlovelsesringe skal være specielle og spektakulære, da denne ring minder om to menneskers engagement. Således er glitrende, skinnende smaragdstenringe et perfekt valg til denne lejlighed. Som smaragdstenen siges at bevare kærligheden og endda er et symbol på håb, og den symboliserer endda et lykkeligt og vellykket ægteskabsliv. Da denne sten besidder disse kvaliteter, elsker så mange unge deres forlovelsesring i smaragdsten.

Smaragdskårne forlovelsesringe i forskellige metaller:

Lad os se på top 9 smaragd forlovelsesringe.

1. Smaragd forlovelsesring med hjerteformet diamant:

Smaragd forlovelsesring med hjerteformet diamant

Forvirrende og attraktivt ville være det korrekte ord for denne hjerteformede ring. Forlovelsesringen er designet i 14 k rosaguld med en hjerteformet diamant og overalt er små sydende smaragder besat, hvilket giver den et forbløffende udseende. Over hele ringen er uslebne hvide diamanter og smaragder præget, hvilket gør det til en stor fed men sød forlovelsesring.

2. Hvidt guld med diamant og smaragd forlovelsesring:

Hvidt guld med diamant og smaragd forlovelsesring

Denne fabelagtige og attraktive forlovelsesring er designet i hvidguld med en oval form glansfuld smaragd kronet i midten, hvor på begge sider er funklende kabal også indgraveret. En iøjnefaldende og mest tiltalende forlovelsesring ved arrangementet.

3. Delicate Leaf Emerald Engagement Ring:

Delikat Leaf Emerald forlovelsesring

Elegant og delikat er et passende ord for denne ring. På ringen er der smukt udseende smaragd, hvor små diamanter som på siderne er præget i et bladmønster, hvilket gør det til en fantastisk forlovelsesring.

4. Bred forlovelsesring med hvid og smaragdperle:

Bred forlovelsesring med hvid og smaragdperle

Ringen er designet er lykkebringende, sydende guld, hvor der i en fantastisk kombination af hvid perle og smaragd er designet på ringen, hvilket får den til at se fantastisk ud. Ringen er ganske bred i størrelse, hvilket gør den synlig, når den bæres på fingrene.

5. Vintage asymmetrisk smaragd forlovelsesring:    

Vintage asymmetrisk smaragd forlovelsesring

Elegance og kongeligt udseende kan være perfekte ord for denne ring. I midten af ​​ringen firkantet form smaragd i præget, hvor der på sine sider er indgraveret ædle asymmetriske diamanter, hvilket giver en unik og en smuk forlovelsesring.

6. Emerald Celtic forlovelsesring:

Smaragd keltisk forlovelsesring

Dens perfekte forlovelsesring med smaragd besat fremtrædende på toppen, hvis den. På siderne er diamanter besat i det keltiske mønster, hvilket gør den til den mest populære forlovelsesring. Det ser meget stilfuldt og storslået ud til lejligheden, da det er en meget vigtig dag i et par liv.

7. Platin firkantet form smaragd forlovelsesring:

Platin firkantet form smaragd forlovelsesring

Denne fantastiske ring er designet i platin, hvorpå en himmelsk udseende firkantet smaragd er fastgjort, og på siderne er trekanter formet diamanter kroget, hvilket giver denne forlovelsesring et ekstra forstærket look. Denne type ringe ser stereotyp ud og er udelukkende designet til engagement.

8. Forlovelsesringe i smaragd i sterlingsølv:

Forlovelsesringe i smaragd i sterlingsølv

En af de mest klassiske forlovelsesringe er disse krydsede ringe med grønne smaragd og hvide diamanter. De er begge indlejret i kryds og tværs -mønsteret, så det ser meget smukt og smukt ud.

9. Smaragdskåret forlovelsesring:

Smaragdskåret forlovelsesring

Smaragd snit er et af de elegante snit, der fremstår som subtilt, men elegant. Disse snitringe er åbne snit og afspejler stenens mangler. Ringene skaber en aura omkring brugeren og er en af ​​de stilfulde forlovelsesringe uden at være høj.

Smaragd forlovelsesringe er lavet af forskellige metaller som guld, sølv, platin og mange flere med nogle fascinerende diamanter og andre farvesten præget på det. Det fås endda i mange forskellige snit, hvilket giver det et udsøgt og klassisk look og gør det til en perfekt og iøjnefaldende forlovelsesring. Så nu kan du vælge den efter dit valg og ønske og se spektakulær ud for den dag.