9 Dyre Princess Cut Diamond Ringe til forslagstider

Hvis du vil betale en god pris, er valget af prinsessediamantring en cool mulighed for din ceremoni. Inden du køber denne ring, skal du først kontrollere og validere forhandleren. Dette er en sensation diamantslibning. Denne type ring lavet med høje anmeldelser diamanter. Hvis du vil spare dine omkostninger, kan du tjekke GIA -karakterparametre, mens du vælger prinsessens diamantslipring. Korrekt valg din elskede.

Ringe med Princess Cut Diamond:

Her er de 9 bedste designs i diamantringe med princessnit

1. Simply Solitaire Princess Cut Diamond Ring:

prinsesseslebne diamantringe

En af de bedste ringe til din kæreste. Platinmetal, der bruges til denne ring samt midtersten, er akvamarin. Akvamarin viser havets fremragende kvalitet, du kan vælge metal efter dine krav. Det kommer i et tyndt bånd og den korrekte størrelse på din hånd. Du kan elske det.

2. Platin hvid diamant Princess Cut Ring:

Platin hvid Diamond Princess Cut Ring

Platin med en kombination af hvid diamant er bedst at bære for et kongeligt udseende. Prinsesseskårne diamantringe til mænds design får en lårtekstur med en stor diamant i hvidt i midten, mens flere lignende små rundt om det giver et herligt udseende.

3. Simple Silver Princess Cut Diamond Ring:

Enkel sølv prinsessesleben diamantring

Lyserød er den foretrukne farvesten for de fleste af pigerne. Så denne sæson gave din kærlighed en lyserød diamantring prinsessesnit besat i en sølv- eller platinring. Ringen giver også hvide krystaller i en lille form til at dekorere den ensidige ring. Designet kan være enkelt, men giver brugeren elegance.

4. Rose Gold Princess Cut Diamond Ring:

Rose Gold Princess Cut Diamond Ring

Et ganske populært design i ringene er designet i rosaguld. Ringen er charmeret med et hvidt prinsesseslebet diamantringdesign med kurver for at give den et greninspireret look. Siderne af ringen er også designet med enkelte hvide dråbe diamanter for et dugudseende.

5. Par Princess Cut Diamond Ringe:

Par Princess Cut diamantringe

For at gøre forlovelsen til en mindeværdig funktion, fås prinsesseskårne diamantforlovelsesringe med et størknet udseende. Ringene får dejlige bedøvede diamanter i begge små annonce store størrelser. Hanringen får en hvid stor diamant, mens hunringene er et design af flere små diamanter, der er perfekte til at vise kærlighed.

6. Personlig Princess Cut Diamond Ring:

Personlig Princess Cut Diamond Ring

Her går du med et prinsesseslebet diamant vielsesring design, der får to hjerteformer diamanter i rød og lilla. Ringen bærer også navnene på brudeparret med en sød besked med in.

7. Semi Mount Princess Cut Diamond Ring:

Semi Mount Princess Cut Diamond Ring

En prinsessediamant forlovelsesring med en fødesten er ganske berømt i nogle kaster. Platinringen her har et bredt frontdesign med flere hvide cz -diamanter fastgjort omkring den enorme halvmonterede sten i gul skygge.

8. Topaz Diamond Princess Cut Ring:

Topaz Diamond Princess ring

Elsker at bære vandige nuancer af havet! Her er et prinsesseslebet diamantringdesign fastgjort med fire topas fødselssten i sølv. Ringen får en tynd tekstur, der er gunstig for stenene.

9. Black Diamond Princess Cut Ring:

Black Diamond Princess Cut Ring

En ny trend inden for diamantringe er at få en sort diamantring kombineret med hvide krystaller. Prinsesseskæringen giver en enkelt stor sort sten i hovedet, mens der er flere sorte og hvide bittesmå sten på siden, der danner et V -design.

Princess cut ringe er meget brugt til at give et designer touch til de kongelige ringe. Og når de kombineres med fødselsstenene, bringer de held, lykke og godt helbred til bæreren. Da diamantens snit gør den sart, er den velegnet på guld- og platinmetaller til en langvarig effekt.