9 Dyre særlige forlovelsesringe med Princess Cut

De første mest populære snitformer for diamanter er den runde brillant. Prinsessens snit er den næstmest populære snitform for diamanter. Formen eller formen oven på diamanten med forsiden opad er enten firkantet eller rektangulær. Siden på formen er som en omvendt pyramide med fire reducerede sider som en skrånende kant. Prinsesseskæringen er en af ​​de mest eftertragtede og eftertragtede ringe til forlovelser og andre særlige lejligheder.

Smukke Princess Cut forlovelsesringe med billeder:

Her får vi et kig på de 9 bedste prinsesser, der har skåret ringe til forlovelsespar.

1. Gold Princess Cut Diamond forlovelsesring:

Guld Princess Cut Diamond forlovelsesring

Dette er en frodig forlovelsesring i guld. Med betagende prinsesseslebne diamanter har denne forlovelsesring udsøgte diamanter i H I-farve, hvilket betyder nær farveløs, men lidt off farve, hvilket betyder en gul nuance i dem, der gør denne ring forunderlig. Diamanternes klarhed er strålende, og denne ring er enkel, men alligevel elegant.

2. To-tone Princess Cut forlovelsesring:

To-tone Princess Cut forlovelsesring:

Denne tofarvede diamantforlovelsesring i hvidt og gult guld har en prinsessesleben diamant, der betyder, at diamanten er fastgjort med metalfremspring eller spidser til at holde diamanten. Dette har et prinsesseskåret center, der passer til en prinsesse faktisk. Den hvide guldring har en bro, der har et brolagt mønster af gule diamanter smukt pyntet, hvilket fremhæver ringen endnu mere.

3. Hvidguld Princess Cut forlovelsesring:

Hvidguld Princess Cut forlovelsesring

Fortryllende er det passende ord for denne hvidguld prinsessesnit. Centret har en enorm prinsessesleben diamant i en spids indstilling med strålende skinnende hvide diamanter i et brolagt mønster på siderne af ringen i broen. Diamantens kraftige firkantede snit er godt i kontrast til den pæne linje af perleslebne diamanter.

4. Halo Split Shank Princess Cut forlovelsesring:

Halo Split Shank Princess Cut forlovelsesring

Denne ring er lavet i 14 karat hvidguld med prinsesseslebne diamanter i en glorie med split-shank-design til de prong-set sidediamanter. Den firkantede glorie rummer perfekt de prinsesseslebne diamanter og accentueres af to rækker med pridsætede diamanter. Dette er den perfekte til et stort fedt engagement.

Split shank refererer til stilen med et bånd i ringen, der deles, når det når centerindstillingen. Disse designs har et synligt hul mellem båndet og den midterste diamant eller glorie. Halo er den firkantede diamantsætning, der rummer den prinsesseslebne diamant.

5. Sommerfuglring med prinsesseslebne diamanter:

Sommerfuglring med prinsesseslebne diamanter

Denne ring lavet af 14 karat rosaguld har en kæmpe hvid prinsessesleben diamant i midten med hvide diamanter på siderne af ringen. Denne smukke ring har to milgrain sommerfugle på sig, som også har hvide diamanter på vingerne. Smukt udformet med fantastisk milgrain -arbejde, dette er en perfekt ting til engagement. Milgrain refererer til rækken af ​​små perler eller halvkugler eller en omrids langs smykkekanten eller grænsen.

6. Rose Gold Twisted Princess Cut forlovelsesring:

Rose Gold Twisted Princess Cut forlovelsesring

Rose guld er smukt i alle smykker og prinsesseslebne forlovelsesringe i rosaguld og diamanter ser fantastiske og fantastiske ud. Denne ring er lavet af 14 karat rosaguld helt med en kæmpe prinsessesleben diamant i midten. Ringen er snoet, som har de asfalterede hvide diamanter sat smukt til et nyt look til ringen.

7. Guld Solitaire Princess Cut forlovelsesring:

Guld Solitaire Princess Cut forlovelsesring

Disse er de perfekte forlovelsesringe med det perfekte gyldne gule bånd til ringen. Ringen har en strålende prinsessesleben diamant kabale, og man kan bare ikke se på andet end denne enorme kabal. Den prinsesseslebne diamant er perfekt pyntet ovenpå i denne forlovelsesring.

8. Tre sten forlovelsesring:

Tre sten forlovelsesring

Ikke én ikke to, men denne smukke forlovelsesringe i prinsesseslebne diamanter har tre skinnende, vidunderlige prinsesseslebne diamanter sat strålende i hvidt guld eller rosaguld efter behov. Disse tre stenringe vil se smukke, klassiske og smukke ud på en særlig dag.

9. Dobbelt Halo Designer forlovelsesring:

Dobbelt Halo Designer forlovelsesring

Engagement er den dag, hvor al opmærksomhed er på manden og kvinden. Den særlige opsigtsvækkende ring er denne designer prinsesseskårne forlovelsesring. Designelementet og ringens højdepunkt er den prinsesseslebne diamant i midten i gult. Den midterste diamant er dekoreret med ikke kun en enkelt glorie, men en dobbelt glorie med brolagte diamanter yderligere med en delt skaft. Det er den udsøgte forlovelsesring.

En af de bedste dage i ens liv er at blive gift, og det første skridt til det er at blive forlovet med den særlige person. Så forlovelsesdagen er tilfældigvis meget speciel for både mand og kvinde. Den brede vifte og fantastiske valg i prinsesseskårne forlovelsesringe er bare de særlige for at gøre dagen mindeværdig.