9 dyrebare platin diamantringe til specielle par

Ringe har været en vigtig del af festlighederne ved enhver lejlighed. Uanset om det er bryllup eller blot en lille fest, har ringe altid vist dedikation, kærlighed og sensualitet mellem de to. Guldringe og sølvringe er nu erstattet med platinringe, der giver en blændende effekt på brugerens fingre. Når platinen kombineres med diamanter, tager ringen charmen til et andet niveau.

Platinringe med diamant:

Lad os gå til nogle selektive platin diamantringe, der er bredt udvalgt af platinelskerne.

1. Holding Side Platinum Diamond Ring:

Holding Side Platinum Diamond Ring

Platinringen her får et prinsesseskåret design. Ringen er sammensat med en mellemstor diamant i midten, som holdes med tosidede baner designet som en hånd. Ringsiderne er også besat med små diamanter for et fantastisk udseende til enhver dames finger.

2. Platin diamantring med guld:

Platin diamantring med guld

En bredt udvalgt platin diamantringe til mænd får en smuk kombination af platin, guld og diamant for et attraktivt udseende. Ringen er lavet med en firkant i midten, som er fastgjort med flere små hvide diamanter i den. Siderne på pladsen er lavet i platin med en guldfyldt streg med diamanter også. Det er en bedste gave til brudgommen ved forlovelser.

3. Prince Platinum Diamond Ring:

Prince Platinum diamantring

Som navnet antyder, er diamantplatineringen fuldt dekoreret med små hvide diamanter i rund form. Det er et kongeligt stykke valgt til ægteskaber eller forlovelse mest af de kongelige familier. Diamanterne, der bruges i ringen, er også en kombination af to forskellige størrelser for en korrekt fastgørelse på ringen.

4. Platin Zigzag Ring Design med diamanter:

Platin zigzag ring design med diamanter

En anden platinring med diamant fastgjort på en kurvet måde er det primære valg for mændene for et sofistikeret udseende. Platinringen har to kanter, mellem hvilke en kurvet zigzag er designet med to kurver, den ene af platin, og den anden er fastgjort med diamanter. Det er også et ideelt design for de elskende som en perfekt kærlig gave.

5. Hjerte designet platin parringe med søde diamanter:

Hjerte designet platin parringe med søde diamanter

Et enkelt, men elegant parringdesign ville være det bedste, når det laves i platin. Platin diamant forlovelsesringene er lavet til par til en mindeværdig dag. Formhjerte kombineret i platin med en dejlig diamant i enderne. Det giver en sensuel touch til engagement funktionen.

6. Pink Diamond Platinum Ring:

Pink Diamond Platinum Ring

Et sødt design i platin diamant vielsesringe kollektionen med et forenklet og stilfuldt look er lavet med en pink farvet diamant. Platinringen er også givet flere hvide diamanter omkring fingeren og omgiver den vigtigste lyserøde diamant.

7. Øjedesignet platin diamantring:

Øjen designet platin diamantring

Designet kan kaldes et krydspildesign og også et øjendesign. Platin diamantringene får to lag, hvor det øverste lag får et linjemønster, mens det nederste får diamantbesat design. Ringen er bredt begavet ved små lejligheder for at udtrykke kærlighed.

8. Simple Crystals Platinum Diamond Ring:

Simple Crystals Platinum Diamond Ring

Vil du præsentere noget enkelt og alligevel iørefaldende! Platinringen med diamant designet i den er den perfekte ring, du leder efter. Den enkelte blondering er givet flere krystaller i den. Den enkle ring kan være den bedste gave til din valentine i denne sæson.

9. Rose Designer Platinum Diamond Ring:

Rose Designer Platin diamantring

En designerring designet til den nybagte brud er en ganske dekorativ på designer lehenga og sarees. Ringen er lavet som en gren viklet rundt om fingeren med et roseblomstdesign på toppen med en diamant. Ringen er også designet med krystaller for at give den et berettiget udseende.

Platin diamantringene får unikke effekter, når de kombineres med forskellige fødesten. Det første, du tænker på, når du ser en platinring, er renhed på grund af dens skinnende og metalliske effekt.