9 Fantastiske designerringe i guld

En guldring er et meget almindeligt smykke, der bæres af alle aldersgrupper såvel som køn. Ikke mere juvel betragtes som mode i nutidens verden, og du kan oprette din egen stilerklæring. Nu sætter folk pris på at bære designerringe, da det giver dem et nyt udseende, og du kan have en god relation til dine venner og familiemedlemmer, da det endda giver dig en feel-good-faktor. Designerguldringene fremstår unikke end normale og får dig til at se anderledes ud i mængden.

Designer guldringe til mænd og kvinder:

Guld designerringe får dig til at føle dig beæret, og du får glæde af at bære dem. Lad os nu se på top 9 designer guldringe til mænd og kvinder.

1. Traditionel lagdelt brudering i guld:

Traditionel lagdelt brude ring i guld:

Guld betragtes som lovende og siges at bringe god tro, så det er blevet en tradition i indiske bryllupper at bære guldpynt. Ringen lavede tre lag, der hver især havde kunstnerisk og indviklet arbejde, hvilket fik den til at se fabelagtig ud, når den blev båret af brude.

2. Leopard Designer guldring til mænd:

Leopard designer guldring til mænd

Da leopard siges at være en meget stærk og modig, ligner de samme kvaliteter også. Nogle mænd foretrækker og sætter pris på at bære ringen, hvorpå leopard eller et dyrs ansigt er udformet. På øjnene og munden er ædelsten kronet, hvilket tilføjer mere udseende til ringen såvel som bæreren.

3. Blomstrende blomsterdesigner guldring:

Blooming Flower Designer guldring

Blomstrende blomster er altid tilbedte og kan bruges til enhver lejlighed. Designerne har således designet en unik ring i blomst i 18 k rent guld. Ringen kan også parres med vestlig og etnisk outfit og ser godt ud på enhver kvinde.

4. Om Designer guldring:

Om Designer guldring

Denne form for “OM” -ringe er meget populære blandt mænd og kvinder, da de ser meget trendy ud, når de bæres. Ringen har et smukt “OM” udformet med guld og i midten er ædle diamanter besat, hvilket giver bæreren et charmerende udtryk.

5. Simple Gold Designer Ringe til mænd:

Enkle designere til mænd i guld

En mand er meget særlig om deres påklædning og tilbehør og søger efter noget andet. De vil have det tilbehør, der passer til deres personlighed, stil og også bør være på mode. Så denne enkle, men stilfulde designer guldringe passer godt til dem og tilføjer mere look, når den bæres.

6. Guld- og diamantdesignerringe til piger:

Guld- og diamantdesignerringe til piger

Guld- og diamantringe i tidløs og giver et klassisk og unikt look for unge piger, når de bæres. Ringen er designet i et smukt mønster, og kanterne er trimmet til tre pigge, hvor blændende diamanter er kronet. Designerringen kan tilføre gnist og få dig til at se stilfuld ud.

7. Rose Gold og Diamond Designer Ringe til mænd:

Rose guld og diamant designer ringe til mænd

Her kommer noget helt unikt til de meget modebevidste mænd og vil altid matche deres outfit med den nyeste designerring. Ringen er en ultimativ kombination af gult og lyserødt guld og i midten krones værdifuld diamant, hvilket giver den et eksotisk look.

8. Designere i hvidguld til kvinder:

Designringe i hvidguld til kvinder

Det hvide guld er meget efterspurgt, da de har et sydende look og fremstår meget klassiske, når de bæres til enhver fest eller enhver lejlighed. Ringen er udformet i et blomstermønster, og de små uslebne diamanter, der er besat på den, forbedrer udseendet med mange folder.

9. Designer filigran guldring:

Designer filigran guldring

Filigranringe er attraktive og tiltrækkende for øjnene på grund af det indviklede metalværk fremstillet med snoet tråd, hvilket giver et ekstravagant udseende, når det bæres på fingre. Selvom ringen ser stor ud, er den temmelig let i vægt og praktisk at have på.

Som tiden ændrer sig, bliver folk tilbøjelige til designringen, da det giver dem et unikt udseende. Det får dem til at føle sig opdateret med den løbende mode og får dem til at se stilfulde og moderigtige ud. Designerarmbåndene fås i mange designs og lavet af forskellige metaller som guld, sølv, kobber og forskellige sten. Således er de besat på det, hvilket giver dem et eksklusivt look, når de bæres, så du kan vælge det efter din smag og stil.