9 fantastiske diamantringe i stor størrelse til mænd og kvinder

Diamanter er luksussmykker til dem, der er vilde med unikke og udsøgte designs og glamour. Diamanterne, der er universelt kendt som et symbol på kærlighed, er altid begavede og købt for at udtrykke kærlighed. Det er meget let i disse dage at have diamantringe, men bortset fra de almindelige guld- og diamantsamlinger har de store diamantringe en dynamisk indvirkning på brugeren.

En kendsgerning, at diamanter er kvinders hjerte, når en stor diamant er foræret til en pige, er det helt sikkert, at dit forslag vil gå mod et livslangt forhold. Når vi taler om rigdom, er det bemærkelsesværdigt, at en diamantring med en karat på to cifre er dem, der skinner på hænderne. Det er ligegyldigt, om fingrene bliver overvægtet med den tunge diamant.

Designerringe med store diamanter:

Her meldte vi os under de specialdesignede forlovelses- og vielsesringe med diamanter i stor størrelse.

1. 8 Karat Big Solitaire Diamond Crown Ring:

8 karat Big Solitaire Diamond Crown Ring

En 8 karat diamantkroneform og stud med smuk bane -diamant over bandet ser dejlig og glamourøs ud. Stud i 925 sterling sølvmetal og 11 m ringen kan koste meget højt, men værd at forære din forlovede og foreslå et livslangt lykkeligt liv sammen.

2. Stor rund diamantring til piger:

Stor rund diamantring til piger

Den største diamantring nogensinde indtil i dag er Spirit of de Grisogono. Det er en sort diamant og betragtes som den femte største diamantring på verdens liste. Diamanten dækker næsten halvdelen af ​​håndleddet med sin skinnende snit og form. Det vejer næsten 312,24 karat

3. Den ægte Pink Panther Big Diamond Ring:

Den ægte Pink Panther Big Diamond Ring

Den ægte pink panter betragtes som verdens fineste ovale diamant i pink monteret på en ring. Med en vægt på 132,5 karat tog diamantringen to år hele at give den perfekte form og snit.

4. 100 karat kæmpe diamantring:

100 karat kæmpe diamantring

Denne hvide diamant er mere glitrende end den hvide. Vægten på den smaragdslibede diamant er 100 karat og var endda mere end 200 karat, før den blev skåret, formet og poleret.

5. Sjælden Yellow Diamond Big Diamond Ring:

Sjælden Yellow Diamond Big Diamond Ring

Den sjældne og enorme størrelse gule diamantring er glamourøs og glitrende med sit perfekte snit og form den smukt udskårne diamant ser fantastisk ud på fingrene. Strålingen skinner højt, der gør, at man skal dække øjnene i sollys.

6. Smaragdskåret enorm diamantring:

Smaragdskåret enorm diamantring

Diamantringen kaldes Annenberg diamanten er 32,01 karat betragtes som en af ​​de store diamantringe. Det er gjort mere yndigt med to pæreformede diamanter i siderne, der endda vejede mere end en 1,5 karat.

7. Sjælden diamantring med en kæmpe størrelse:

Sjælden diamantring med en kæmpe størrelse:

En diamantring fejlfri og glitrende, da den hvide 10 karat mousserende diamant er sat på en platinguldring. Betragtes som en af ​​de dyreste og store diamanter, den pudseslebne hvide diamantring koster højt.

8. Big Diamond forlovelsesring:

Stor diamant forlovelsesring

Den store sorte diamant, der er monteret på bane -diamant -beslag, får diamanten til at se enorm ud, selv end fingerstørrelsen. En stor diamantring som denne kan få øjnene til at vende mod dig.

9. Diamantring med stor pæreform til bryllup:

Stor pæreform diamantring til bryllup

Dette er den gule diamant Cora sun drop, der betragtes som en af ​​de dyreste i verdenslisten. Lady tommelfinger størrelse diamant er 110 karat vægt.

Mange par i højt samfund og Hollywood -berømtheder ser på enorme diamantringe for at begynde deres kærlighedsliv og har med succes vist sig lykkelige med en kæmpe diamant som en smuk del af deres kærlighedsliv, selv efter børn og børnebørn omkring dem. Nogle meget berømte diamanter har altid været på den røde løber med sin glamourøse glans. Diamantringens glamourøse glans koster ikke bare et beløb på fem cifre, men den kan overstige endnu mere end millioner.