9 matchende ringsæt til bryllupspar

Parringsæt er meget udbredt nu om dage, da det betegner symbolet på kærlighed mellem partner. Det er et par to ringe enten nøjagtig ens eller i lille forskel. Parring sæt vælges og bæres af de par, der ønsker at bære samme par ringe.

Elskers gavepar ringer til hinanden. Det er en særlig følelse af at bære samme slags ring. Det kommer også i guld, sølv, platin og diamanter. Det hjælper med at skabe særlig binding mellem de to. Det har en enestående betydning at udtrykke deres følelser for hinanden.

Matchende parringe til bryllup:

»Ringsæt er altid bedre til at blive ved med løbende mode. her deler vi nogle bedste designs i ringe sæt til par

1. Matchende parringsæt:

Matchende parringsæt

Dette matchende parring sæt. Begge ringe er ens. Mandlige og kvindelige ringe betegner samme kærlighed til hinanden. Den er i sølvmetal. Det har meget ualmindeligt design, som ellers er forskelligt fra det, der er usædvanligt.

2. Parringsæt til bryllup:

Parring sæt til bryllup

Dette er et parring i guld, og der er skrevet som “ægte kærlighed”. Bruden og brudgommen bærer denne ring til hinanden ved bryllup. På begge sider af det skrevne område er der præget to små diamanter. Det er ekstra specielt.

3. Løfte ring par sæt:

Promise Ring Par Sæt

Par Promise Ringsæt bruges, når en fyr og en pige giver løfte til hinanden for livstidsfølelse af kærlighed. På denne ring er der trukket hjerteslag, der angiver, hvordan hjertets linjer ser hinanden ud.

4. Par forlovelsesring sæt:

Par forlovelsesring sæt

Dette er en særlig forlovelsesring for par. På begge ringe er der et hjertedesign. På hunringen er der en diamant præget i form af diamant. Mandring er markeret med evig kærlighed. Det er bare enestående.

5. Klassisk parring i guld:

Klassisk parring i guld

Dette er en klassisk parring i hvidt og gult guld. Det er simpelthen almindelig og poleret ring. Denne ring vil helt sikkert se fantastisk ud på fingrene. Dette er usædvanligt godt og behageligt, der specifikt tilhører klassiske elskere.

6. Parring sæt i sort & Sølv:

Parring sæt i sort & amp; Sølv

Denne ring bæres af elskere, når par forpligter hinanden til at tilbringe livet sammen. Ringen er bare smuk i sort og sølv farve. Denne ringes særlige tiltrækning er dens klare og bemærkelsesværdige udtryk for følelser.

7. Blank parringsæt:

Blank parringsæt

Dette parringsæt er meget blankt og skinner som fabelagtigt. Denne ring får et meget fint snit og en rund form. Oven på begge denne ring er der fastgjort en lille diamant. Det er simpelthen stilfuldt og moderigtigt. På hunringen er der en del roseguld.

8. Lavet til hinanden parringsæt:

Lavet til hinanden parringsæt

Denne ring betegner især temaet Made for each Other. På begge ringe er der halvt hjerte design med en diamant på hver. Sammen skaber det et fuldstændigt hjerte. Det samme er tilfældet med par. Sammen fuldender de hinanden.

9. Kontrast parring sæt:

Kontrast parring sæt

Begge ringe er i kontrastmateriale. Den ene er i sølv og den anden er i rosaguld. Begge ringe er almindelige med sød kant. Selvom det er tydeligt, ser det bedre ud i par. Dette vil se smukt ud på fingrene. Det tiltrækker folks opmærksomhed.

Parringsæt er trendy og moderigtigt. Ringsæt til par kræver et specielt design, og det skal også gøres specielt. Det har særlig kvalitet ved at fange øjnene for offentligheden. Det har et fantastisk og betagende mønster. Især damer kan ikke fjerne hendes opmærksomhed fra parringsæt. Damer har speciel plads i deres hjerte til parringsæt. Elskere vil altid gerne have parring på deres bryllup og forlovelse. Det giver så meget lykke til din livspartner, når du overrasker dem med parringsæt.