9 Ny samling af sølv diamantringe til særlige dage

Sølv er et meget blødt og skrøbeligt metal, der let er udsat for ridser og i løbet af en periode efter regelmæssig brug kan ringen blive til en anden form og lurvet tekstur. Men efterbehandling af sølvsmykker er meget alsidig, der til gengæld ser meget lys og poleret ud. Med hensyn til pris er sølv meget billigere og kan leveres af enhver.

Mange mennesker vælger at købe smukke udformede diamantsølvringe til deres forlovelses- og bryllupsceremonier og skabe minder. Den smukke begyndelse på en sølv diamantring kan blive en smuk grund til at love for en dyr ring til de næste mærkedage.

Særlige designs i sølv diamantringe:

Her deler vi nogle flotteste forlovelses- og bryllupsdiamant sølvringe til mænd og kvinder.

1. Silver Diamond Cluster Ring:

Silver Diamond Cluster Ring

En sølv diamantring med et designer look af klynge på den yderste midterste top af ringbåndet er et elskværdigt design. Ringbåndet også besat med bane -diamanter, og klyngen med små runde bane -diamanter ser fabelagtig ud.

2. Sølv Diamond Twisted Ring:

Sølv diamant snoet ring

Et sindssygt design i diamantsølvringene kan laves med vridninger i ringens fremstilling. Besat med bane -diamanter i hvert twist af designet ser hele sølv -diamantringen fascinerende ud.

3. Sølv Diamond Cross Over Ring:

Sølv Diamond Cross Over Ring

Sølv diamant forlovelsesringe har storslåede designs, der glamouriserer din personlighed. En crossover diamant sølvring med banede diamanter over ringene ser fantastisk og iøjnefaldende ud. Sølvringernes holdbarhed øges også med diamanterne besat i dem.

4. Sølv diamantblonder inspireret ring:

Sølv diamantblonder inspireret ring

Sølvringe vielsesringe kan specialdesignes med blonderinspirerede designs, der får ringen til at se utroligt ud af verden. De perfekt stud diamanter i midten af ​​ringen lukket med snøret diamantring på begge sider ser fantastiske ud.

5. Silver Diamond Pave Cluster Pyramid Band Ring:

Silver Diamond Pave Cluster Pyramid Band Ring

Smukke samlinger i diamantsølvringe stjæler manges hjerter. Sterling sølv skinnet og klyngen af ​​diamanter sat i pyramideform gør et fantastisk mønster, der får hænderne til at skinne med diamanter i sølv.

6. Sølv diamant vielsesring:

Sølv diamant vielsesring

Sølv diamant vielsesringe specielt designet med et kongeligt look kan designes med en diamant i midten og bane diamanter, hvilket gør den resterende del smuk. Et parret sæt med to ringe i sølv kan blive et bryllupssæt med ringe.

7. Sølv diamant forlovelsesring:

Sølv diamant forlovelsesring

En diamant i midten, der understreger ringens glamour, ser fantastisk ud. Et sæt med to, sølvdiamantforlovelsesringene ser utrolige ud, når de er designet med glitrende hvid diamant i midten af ​​smukt afsatte diamanter.

8. Sølv og spredt diamantring:

Sølv og spredt diamantring

Et storslået og særskilt mønster af en sølv diamantring kan vælges som ringbåndet med ujævne kanter og en ujævn indstilling af små diamanter over hele båndet. Sølvringen vil også være anderledes og let.

9. Sølv diamantring til kvinder:

Sølv diamantring til kvinder

Sølv diamantringe til kvinder specielt designet med motiver af påfugl eller lignende feminint design ser utroligt ud. Påfuglen er designet med smukt udformede fjer i ringen. Og diamanter i hver ende og en smuk rød rubin i øjnene ser sindssygt ud.

Sølv diamantringe har et stort udvalg af designs i samlingen af ​​dets mønstre. Folk har råd til ikke kun en, men mange sølv diamantringe i forhold til guld eller hvidguld diamantringe. Sølv er et metal, der findes overalt og findes i rigeligt overalt i verden. Fremstilling med sølv er også meget let. Og så kan en række designs findes i sølvsmykker.

Sølvringe er generelt lavet med en vis procentdel af palladiumsølv blandet i det og betragtes som mere holdbart. Sterling sølv er en blanding af metaller, hvor 92,5% er rent sølv. Sølv med blandingen af ​​palladium i har en vis mængde platin. Derfor har den mere af den skinnende faktor.