9 nye designs af designer diamantringe til kvinder

I dag betragtes designsmykker som de dyreste smykker, kunstværket og filigranværket er forbløffende og imponerende og værdifuldt. Nogle smukke samlinger af diamantringe er så sjældne og iøjnefaldende, at selv ægte diamantsmykker kan lyde lidt simpelt imod dem. Eksperternes og designernes smukke kreationer får dig til at gå efter designerdiamantringene for at gøre de særlige lejligheder mere dynamiske og mindeværdige.

Designerringe er helt sikkert sarte og i sammenligning med prisen er det uden tvivl høje omkostninger. Smukke udskæringer fra filigran, perlebeslag og bane diamantbeslag, blandingen af ​​forskellige metaller som platin og gult guld, rhodium og sølvkombinationer er fantastiske gaver fra smykkehåndværkerne.

Seneste designerringe med diamant:

Her er en samling af smukkest designede diamantringe af designere i indien.

1. Designer Cocktail Diamond Ring:

Designer Cocktail Diamond Ring

Designer diamantringe kan gøres storslåede med unikke designs som en uregelmæssig firkantet bane på toppen med fine bane diamanter stud i dem. En perfekt rund kugleformet metalsten derimellem bliver centrum for tiltrækning.

2. Pave Diamond Designer Ring:

Pave Diamond Designer ring

Dette er en smuk prinsessesleben diamantring med diamanter. Designer diamantringen passer bedst til kvinder og også til mænd med en unik smag af valg. Det dristige design vinder måske mange hjerter, der har et blik på det.

3. Nyeste designer hjerte slør diamantring:

Nyeste designer hjerte slør diamantring

En fuldt håndlavet ring, med sorte og hvide bane -diamanter, hvor i alt 156 sorte runde diamanter og 292 hvide diamanter er blevet besat i massivt hvidt guld, hvilket gør et smukt kunstsmykke. Den smukke cocktail designer diamantring med hjerter kan storslået skinne på dine fingre.

4. Twisted Designer Diamantring:

Twisted Designer diamantring

Den smukke vredede diamantring i vintage stil er smukt udskåret med bane diamanter stud i gult og hvidt guld er en fantastisk designer diamantring til kvinder. Ringens unikke form er iøjnefaldende.

5. Vintage Pearl Diamond Ring:

Vintage Pearl Diamond Ring

Perle- og diamantkombinationen er en meget gammel og meget dejlig kombination, der endda er elsket på nutidens måde inden for smykkeverdenen. En stor perle i midten af ​​en blomst og kronbladene smukt dekoreret med diamanter ser storslåede ud. Designeren diamant ser ud til at være helt fremstillet i hvidt guld og ser fantastisk ud.

6. Smuk designer forlovelsesring:

Smuk designer forlovelsesring

En kombination af hvidt og gult guld har været trendy i disse dage blandt designer diamantforlovelsesringene. Smukt formet i blomster eller sommerfugle og hjerter bliver ringene perfekte til forlovelsesceremonien.

7. Justerbar designer diamant vielsesring:

Justerbar designer diamant vielsesring

Twistede designer diamantringe til kvinder har været siden længe. Nogle fremragende ændringer i designene gør dem unikke i hver ny stil. En diamantpind blomstrer i de ekstreme ender af de snoede ringe danner smukke designer diamant vielsesringe.

8. Designer lilla stenet diamantring:

Designer lilla stenet diamantring

Lilla stenede diamanter ser kongelige og dejlige stud i hvidguld ud. Designer diamant forlovelsesringe kan være enkle og ædru med svane former stud diamanter gør et fantastisk design.

9. Designer Rose Flower Pave Diamond vielsesring:

Designer Rose Flower Pave Diamond vielsesring

Roser er altid favorit hos kvinder. En designer diamantring til kvinder kan ikke være noget bedre end en stor diamant over kronbladene besat med bane diamant i hvidt guld.

Når du har brug for at gnistre dit liv, skal du bringe en perfekt gave til din kærlighed og gøre hendes ansigt lysere med en smukt designet diamantring med særlige funktioner, form og stil. Designerringe passer fantastisk med fantastiske outfits. Tilstedeværelsen af ​​designsmykker med din dressing gør det hele komplet, så du kan se fantastisk ud. Designerringe vælges ofte til bryllupsceremonier, forlovelser eller bryllupsdage. En smuk diamant omgivet af kunstværker kan være den bedste gave til din ægtefælle efter mange års dejligt ægteskab.