9 nyeste designs af sølv tå ringe til daglig slid

Det næste fantastiske metal efter guld er sølv og sølvfarver er sort, hvidt og oxideret. Sølvsmykker ser moderne ud, men samtidig trendy og meget stilfuldt på samme tid. Sølv er et meget blidt og følsomt metal ligesom en kvinde. I årevis menes det, at sølv har den kloge og feminine energi fra månen, der repræsenterer fantasi og intuition.

Tåringe er symbolsk for gift indisk kvinde. I Indien bæres en tåring af hinduistiske kvinder som tegn på ægteskab. Kvinder bærer ringen på den anden tå på begge fødder. En særlig nerve fra tåen forbinder livmoderen og passerer til hjertet. En tåring styrker faktisk livmoderen, holder den sund og regulerer blodgennemstrømningen til den.

Indiske traditionelle tåringe i sølv:

Her får vi et kig på de 9 bedste tåringe i sølv til daglig brug.

1. Enkel almindelig sølv tåring:

Enkel ring i sølvfarvet tå

Disse er enkle tåringe i sølv til daglig brug. Disse er lavet af sterlingsølv og kan derfor bæres dagligt uden frygt for at det bliver sorte eller bliver plettet. Disse er ikke særlig tykke og ikke for tynde og passer perfekt i tåen. Disse kan være almindelige uden design eller kan have snoet spiraldesign i dem.

2. Justerbar sølvtåring:

Justerbar sølvring

Disse er åbne tåringe i sølv og er justerbare. Da de er justerbare, kan enhver bære disse i henhold til tåstørrelsen. De kommer i sterlingsølv og kan have mønstre eller designs i dem for et mere avanceret look. Det foretrækkes i høj grad af unge nygifte kvinder til daglig brug.

3. Traditionelle stenå ringe i sølv:

sølv tå ringe

Disse tåringe i sølv gives til bruden under brylluppet, som virkelig er traditionelle tåringe. Disse har indviklet arbejde i sig og har farverigt arbejde eller sten i dem og er ikke små, men er ret store og har normalt et rundt eller ovalt design. De ser elegante ud, fordi de ikke er tynde og har designs på dem. Ydermere skiller arbejde udført i sølv sig ud i disse traditionelle tåringe.

4. Fjerede sølv tå ringe:

Ringe med fjer i sølv

Fjer repræsenterer en fugl og giver en frihed til at flyve og erobre højder. Disse tåringe i form af fjer er gode til også at blive båret til arbejde, da de ser virkelig moderigtige og smarte ud.

5. CZ sølv tå ringe:

CZ sølv tå ringe

Cubic zircon sten er så meget i trend, og hvorfor kan en sølv tåring efterlades? Sterling sølv tå ringe med cubic zircon sten som højdepunktet er perfekt til bryllupper, ægteskab, familie funktioner etc. for en kvinde. Zirkonsten har den glans og gnist, som giver en kant til sølvtåringen.

6. Dobbelt bånd sølv tå ringe:

Dobbelt bånd sølv tå ringe

Dobbeltbåndede sølvtåringe ser anderledes ud og har normalt et design imellem som en sten, blomst, abstrakt design osv. Designet i midten fremhæver tåringen og forstærker skønheden mere med udsmykningerne i dobbeltbåndet i sterlingsølv.

7. Sølvtå ringe med klangfulde klokker:

Ringe i sølv med Sonorous Bells

Sonorøse klokker i ankler er almindelige, men selv disse kan også være en del af tåringe i sterling sølv. Elegante tåringe med indviklede designs i midten med farverige sten er en del af dette smukke tilbehør. For yderligere at væve elegance til disse er der tilføjet klangfulde klokker ved kanten af ​​designet for at give en ny definition til tåringene.

8. Sølv tå ringe med diamanter og perle:

Sølv tå ringe med diamanter og perle

Klassisk og spektakulært tilbehør er disse tåringe i sølv med en dejlig perle besat i midten af ​​en cirkel af skinnende diamanter. Disse er perfekte til en brud eller er en dejlig gaveindstilling til en ung pige, der snart skal giftes. Disse er perfekte til bryllupssmykker.

9. Antik sølv tåring:

Antik sølvring

Antikke smykker er et, der er gået ned i generationer og er dyrebare og meget værdifulde. Disse antikke sølv tå ringe er smukke til fabrikat og design. Disse tåringe er ikke de sædvanlige cirkulære i design, men er forbundet med et unikt og interessant mønster, hvilket gør det til en meget vigtig del af ens antikke smykkekollektion.

Sølv er relateret til medfølelse, retfærdighed, følsomhed og visdom. I det øjeblik man ser sølvsmykker, får vi en indre guddommelig styrke med sølvsmykkers farve og lysstyrke. Iført sølvsmykker og tåringe beroliger sjælen og giver styrke indefra, og man bliver åbensindet og rolig på samme tid.