9 Populære antikke ringe smykkedesign

Smykker har altid været i stand til at glorificere kvinders skønhed, og når vi taler om smykkerne, tager ringe stedet for charme og herlighed, da det er den smukkeste og skrøbeligste afhængighed i smykkeskrin til kvinder. I denne smukke afhængighed er antikke ringe meget populære i dag.

antikke ringe

Hvad er meningen med Antik: “Antik betyder gammelt eller smykker, som tidligere blev brugt af folket i den forrige æra? Der findes forskellige varianter og design af antikke ringe på markedet, men vores modefornemmelse viser vores viden om at bære den rigtige ring til den rigtige lejlighed.

Forskellige typer af antikke ringdesign:

Her viser vi dig nogle smukke sorter af antikke ringe, som helt sikkert vandt dit hjerte:

1. Antik forlovelse uden diamantring:

antik-engagement-uden-diamant-ring

Antikt engagement uden en diamantring er en af ​​de mest populære typer af forlovelsesring på grund af disse lave omkostninger, det er overkommeligt for alle aldersgrupper. Ringen indeholder ikke nogen diamant, den er lavet af safirer, der typisk er en blå ædelsten. Denne ring er meget klassisk og holdbar. Hvis du er den dame, der ønsker at bære noget nyt og i lommen, er dette den perfekte gave til dig.

2. Kunst udskåret antik vielsesring:

kunstskåret-antik-vielsesring

Dette smukke kunsthåndskårne design skildrer din kærlighed til naturen, som viser, at du er en naturelskende brud. Blomst og blade er arrangeret i et meget elegant mønster. Den består af hvidt og gult guld, som sikkert alle kvinder kan lide.

3. Enkel antik guldring:

Enkel antik guldring

Disse elegante ringe minder om erindringen om den victorianske periode. Det består af rosaguldsmetal med en smuk diamantsleben eller form. På grund af denne skrøbelige natur bæres den hovedsageligt af en pige.

4. Antik diamantring:

Antik diamantring

Diamant er en af ​​de smukkeste ædelstene, der forbedrer kvinders skønhed, og deres funklende natur tiltrækker hvert øje. Det er en fuldstændig en guld diamant solitaire ring, der består af rundsleben diamant i en traditionel klo indstilling, der skaber en dejlig flash og gnist til denne ring.

5. Antik smaragdring:

Antik smaragdring

Den smukke vintage ring består af massivt guld inspireret af en victoriansk stil fra tidligere æra, der består af naturlig jordmineret diamant omgivet af naturlige smaragder kronblade og eksotiske sommerfugle indsat med diamanter, som helt sikkert er en smuk skatteafhængighed i smykker til kvinder.

6. Antik Alexandritring:

Antik Alexandrit ring

Denne charmerende vintage ring består af russion lab skabt med alexandritsten og sterling sølv. Det har fantastiske farveændrende egenskaber, som helt sikkert rører ved alles hjerte. Ringen er den perfekte gave til din særlige person.

7. Antik tibetansk ring:

Antik tibetansk ring

Denne unikke design vintage tibetanske ring udformet med sølvbelagt og en messingring, der minder om minde om oldtiden. På grund af dens justerbare natur blev den båret af nogen, din ser mere betagende ud, når du bærer denne klassiske ring med dit par af et indo-western outfit.

8. Filigran antik guldring:

Filigran antik guldring

Denne filigranring i vintage stil lavet af gult guld. Ringen vil give en imponerende tilstedeværelse på din finger, når du bærer dette på dit engagement eller en anden funktion. Det praktiske og elegante udseende gør ringen populær blandt gruppen af ​​modige kvinder og piger.

9. Antik blomsterperlering:

Antik blomsterring

Den vidunderligt viktorianske stilring med de charmerende perler forbedrer helt sikkert din fingers skønhed, når du matcher disse med din sarees og salwar -dragt. Det er smukt designet af abalone sea shell med 11 ferskvandshvide perler, der får det elegante udseende af en ring. Det ser antikt ud af et milkorn, der er omkring hver sten

En af de smukkeste træk ved denne antikke ørering er, at den altid giver dig et elegant og smukt udseende. Det er bestemt et af de mest dyrebare og skrøbelige smykker af kvinders smykker. Det smukke design berører ethvert hjerte, som helt sikkert bringer skønhed og lykke i dit liv.