9 søde designs i enkelt diamantringe til forhold

Enkelt diamantringe er smukkere i udseende end andre designerringe. Jo mere ringen ser kompliceret ud, jo mere ser de enkle ringe fantastiske ud selv på afstand. Enkelt diamantringe ser rige og beundringsværdige ud med sin enkelhed og kongelige mast. En enkelt diamant, uanset om det er en ægte diamant eller en amerikansk diamant, skinner den dejlige enkeltdiamant hårdt end en klynge af diamanter sammen.

Single Stone Diamond Ring Designs:

Nogle utrolige designs med enkelt diamantpind i guld, sølv, platin og rosaguld er angivet i vores artikel for at give dig et blik på skønheden i enkelt diamantringe.

1. Single Diamond forlovelsesring i guld:

Single Diamond forlovelsesring i guld

En enkelt diamantring i guld med en perfekt solitaire rund hvid diamant kan stjæle hjertet hos mange med et blik på den. Den forstørrelsesglimt fra den hvide diamantsleben fascinerer looket med sit glitter.

2. Designer enkelt diamantring:

Designer enkelt diamantring

En enkeltsten diamantring i guld med filigranarbejde på ringbåndet ser fantastisk ud. Det fine snit spidset fra to siders marquise hvide diamant ser utroligt ud. Ringen er lavet hul indefra for en perfekt finish af filigranarbejdet.

3. Princess Cut High Stud sølvring:

Princess Cut High Stud sølvring

En prinsessesleben diamant monteret over en ring i sterlingsølv ser fantastisk ud. Det hvide firkantede enkelt diamantring design vil alene se strålende ud på fingrene på din dame med glimten af ​​dens glans.

4. Single Diamond Stud sølvring:

Single Diamond Stud sølvring

Et storslået design rig på og kongeligt i sin stil kan være et med en lille diamantring i ringbåndet, der fuldstændigt dækker diamanten fra alle sider. Diamantringen med en enkelt sten i kan være enkel, ædru og alligevel strålende i designet.

5. Single Baguette stabelbar diamantring:

Enkelt baguette stabelbar diamantring

En guldring med en enkelt diamant kan designes med et smukt design som dette. En baguetteformet slebet diamant, der er fastgjort i midten af ​​den gyldne ring, vil være et rigt design for at forherlige dine fingres skønhed.

6. Single Diamond mænds ring:

Single Diamond mænds ring

En enkelt diamant vielsesring kan designes med bredt bånd og en stor diamant i midten. Sådanne designs ser godt ud med guld. Platin -designs er også brede hovedsageligt til ringene til mænd.

7. Enkelt skaft tulipankurv forlovelsesring:

Enkelt skaft tulipankurv forlovelsesring

En enkeltsten diamantring med en diamant placeret oven på en tulipankurv ser utrolig ud til engagementer. Tulipanskaftformet kurv på toppen, der løfter diamanten, ser strålende ud, og glansen får også et smil.

8. Cute Single White Diamond Floral Stacking Ring:

Sød enkelt hvid diamant blomsterstabelring

Guld enkelt diamantringe ser lige så utrolige ud som de andre metalringe. Et blomstformet motiv på toppen og en lille diamant, der skinner i midten, vil være et dejligt mønster. Hvis du vil foreslå din kærlighed, ville en smuk ring som denne være helt vild.

9. Single Stone Wave Contemporary Ring:

Single Stone Wave Samtidsring

Enkeltsten diamantringe i et moderne design er en enestående ny stil med slidringe. En snoet bølget ring med den ene ende, der skinner på fingeren og den anden under fingeren, er en glimrende ny stil. En enkelt sten, der skinner øverst, ser utrolig ud.

En enkelt diamant solitaire ring ser så ikonisk ud på hænderne på en smuk dame, der er forpligtet til at bruge sit liv på at skinne ligesom den enkle, men alligevel blændende diamant på hendes ring. Enkelt diamantringe er så meget populære blandt alle ringenes designs. De er meget efterspurgte til folk, der har en smag af diskret, klassisk stil, men alligevel en dristig erklæring om at bære rige og elegante smykker. Over stud -ringe er normalt ondt i fingrene og kan ikke bæres i almindeligt liv, mens en lille enkelt diamantring passer så smukt på dame fingre, som om de er lavet til hinanden.