9 Seneste modeller af løfteringe til par

Tænker du på at foreslå din kærlighed! Eller på udkig efter en dyrebar kærlighedsduschgave til hende eller ham denne Valentinsdag! For at udtrykke din kærlighed som et løfte om at vare evigt, er der flere par løfteringe design til rådighed. Ja, de traditionelle forlovelsesringe er nu erstattet af løfteringe, der måske er små designmæssigt, men indeholder hvert yndigt mønster til at udtrykke kærlighed.

Matchende løfteringe til par:

Lad os gå gennem nogle af de sensuelle designs af løfteringe for at kende deres betydning.

1. Safirpar lover løfteringe:

Safirpar lover løfteringe

En platin løfteringe til par med en lille safir diamant fastgjort på midten er en perfekt for et nygifte par. Ringen bærer også lovende ord for altid kærlighed, der viser dybden af ​​kærlighed, de deler for hinanden.

2. Diamond Heart Par -løftering:

Diamond Heart Par Promise Ring

Et rigtigt design til at give din valentine i denne sæson er ringen, der er dekoreret med to hjerter med røde og lilla diamanter. Hjerterne er forbundet med en blomstergren, mens ringen også indeholder et skjult budskabsløfte om kærlighed til hende.

3. Delende hjerte par løfte ring:

Delende hjerte par løfte ring

Et løfte ringer parrets design i platin med et delt hjertedesign er det bedste at præsentere et nygifte par. Den indeholder et hjertedesign, der er udformet halvt i begge ringe, hvilket betyder, at de begge er ufuldstændige uden hinanden.

4. King and Queen Promise Par Rings:

Kong og dronning lover parringe

Vil du gerne udtrykke, at hun er dronningen i dit liv og han kongen? Her er et kronring design til en dronning og en konge. Løfteringen er den bedste, mens du foreslår din kærlighed til at være din dronning. Ringen til hende får et hjertekronedesign med diamanter på, mens hans ring får et krydsdesign.

5. Tilbyder parløftering:

Tilbyder parløftering

En unik måde at foreslå enhver særlig dag på er ved at tilbyde en løftering, der holder hjertet med hænder. Ringen er lavet i sølv sterling metal. Ringen får også en tyk zigzagtekstur med kærligt hånddesign.

6. Personlig parløftering:

Personlig parløftering

Vil du gerne gøre en mindeværdig dag begavet til din elskede! Her er et løfte parring design, der er præget med datoen for hukommelsesdagen sammen med navnene på parret. Platinringen kan gives til både ham og hende.

7. Rose Gold Par Promise Rings:

Rose guld par løfteringe

En parring i rosaguld designet med et hjerte og uendelige symboler er den passende til lovende kærlighed. Heart -designet i ringen får et strikket uendeligt design fra midten med diamanter besat i det. Ringen er et symbol på ægte kærlighed, accept, sensualitet og uendeligt forhold.

8. Mickey Mini Parring Design:

Mickey Mini parring design

Bliver dit venskab konverteret til kærlighed? Her er en sød løftering til par designet specielt til sådanne par. Ringen bærer designet af Mickey og mini ansigter, der kysser hinanden. Det bærer også et hemmeligt budskab inde i at acceptere kærlighed.

9. Heart Beat Par Promise Ring:

Heart Beat Par Promise Ring

Vil du formidle et budskab om, at hun er dit hjerteslag og omvendt! Et par matchende løfteringe design lavet af sølvlegering er den, du leder efter. Den sorte ring får hjerteslagsdesign i hvidt, hvilket også betyder, at deres liv nu er forbundet.

De søde lovende ringe til par kan laves af guld, sølv, platin eller ethvert andet metal. Når ringen er givet til parret, ønsker den dem et liv fuld af kærlighed som en velsignelse. En ny trend i parløfteringene er den magnetiske lovende ring med personlige ord på. Den leveres med en magnetisk effekt, der tiltrækker begge ringene mod hinanden.