9 smukke designer forlovelsesringe til piger

En af de vigtigste dage i en piges liv er, når hun bliver foreslået. Forlovelse forsegler båndet mellem en pige og en dreng. En dreng eller en mand vil altid finde den smukkeste ring at foreslå en pige ved denne helt særlige lejlighed. Forlovelsesringe er langt det vigtigste smykke, som en mand vil købe, og det kan også være meget skræmmende.

Bedste forlovelsesringe af designere:

Her listede vi det smukke design af designer forlovelsesringe til piger.

1. Solitaire Diamond Engagement Ring af Designer:

Solitaire Diamond forlovelsesring fra Designer

Disse er de mest værdifulde designer diamant forlovelsesringe, fordi de indeholder en enorm kabal diamant i midten af ​​ringen. Karatværdien for hver kabale er høj og derfor meget værdifuld og dyr. Disse er unikt udformet og normalt sat i platin for at give det et helt kongeligt udseende.

2. Designer guld forlovelsesring:

Designer guld forlovelsesring

Guld som metal har altid haft større appel fra masserne. Dens høje værdi og anvendelse får de fleste til at vælge guldpynt. Forlovelsesringe i guld er derfor mest eftertragtede, da de ser stilfulde og elegante ud. Disse forlovelsesringe i guld er lavet med indviklede designs, og kan komplimenteres med andre ædelstene som diamanter, smaragd, rubiner, perler osv..

3. Designer Princess Cut forlovelsesring:

Designer Princess Cut forlovelsesring

Prinsessens snitringe er mest moderne og klassiske. De rene linjer af ædelstenene, der blev brugt i prinsessens udskæringsringe, er et af de mest populære valg for nutidens brude. Dette har et moderne udtryk og bruges af top forlovelsesring designere.

4. Smaragdskåret forlovelsesring:

Smaragdskåret forlovelsesring

Ligesom prinsessens snit er der smaragdslebne diamanter, der er sat i ringe. Disse er rektangulære facetter af ædelstenene, og dette bringer et klassisk, elegant look til designerens forlovelsesring. Platinringen, hvor den er indkapslet, ser sart og kongelig ud på samme tid. Disse vil helt sikkert imponere din elskede.

5. Piger Infinity forlovelsesring:

Piger Infinity forlovelsesring

Disse er virkelig den ultimative forlovelsesring, da selve essensen af ​​engagement, da ideen om evigt er fanget i dette tidløse stykke skønhed. Uendelighedssymbolet er smukt indgraveret i ringen, normalt med små diamanter, der udgør selve symbolet. Bedste forlovelsesringdesignere bruger guld eller platin som et metalvalg.

6. Halo Ring Design til engagement:

Halo Ring Design til engagement

Blandt de bedste designerringe er denne ring i halostil, der har mikrodiamanter, der omgiver en central diamant. Dette skaber en glorie -lignende effekt og tilføjer til lyseffekten. Dette er et mest elegant og æstetisk smukt design, der er meget udbredt for at give ringen og ringbæreren et herligt udseende.

7. Design af tre stenringe til engagement:

Tre stenring design til engagement

Dette er et twist til det uendelige design, hvor du har tre sten, der er sat i ringen. De tre sten symboliserer i går, i dag og for evigt. Stenene er sat i midten af ​​ringen og giver glans som ingen anden.

8. Designer Side Stone forlovelsesring:

Designer forlovelsesring i sten

Bedste forlovelsesringe designere kan lide jo mere jo bedre effekt. Ringen er forsynet med en enkelt diamant i midten, og så er der flere diamanter, der er sat på siderne af ringen. Dette giver et fyldigere look til ringen og får den til at se elegant ud.

9. Rose guld forlovelsesring til piger:

Rose guld forlovelsesring til piger

Rose guld er nu blandt de bedste valg blandt forlovelsesringe designere. Årsagen til dette er den feminine nuance smigrer alle hudtoner og giver bæreren en glød. Rose guldringe er nu mest eftertragtede.

Uanset hvad du vælger forlovelsesring, vil det helt sikkert gøre din elskede glad og glad. Denne liste over designer forlovelsesringe giver dig en førstehånds viden om de typer, der er tilgængelige. Du kan derefter vælge, hvilken der passer dig bedst, og huske på, hvad din elskede kan lide og ikke lide.