9 Stilfulde sølv gemstone ringe designs i Indien

Sølvringe vinder popularitet og efterspørges af unge, da det ser meget sofistikeret ud og har harmoniske nuancer, der er meget tiltrækkende for øjnene. Det siges også, at ved at bære sølv bliver alt negativitet drænet, og det renser personen internt. Når sølvring udført med smukke ædelstene og ædle diamanter øges dens skønhed med mange folder og efterlader folk målløse. Sølvringe med sten bliver mere og mere populære, da fingrene er den mest synlige del af menneskekroppen. Enhver ring, der bæres på den, afspejler din stil og afspejler også din persona mod mode.

Sølvringe med ædelstene:

Lad os se på top 9 ædelsten besatte sølvringe til mænd og kvinder.

1. Sølvring med ædelstene:

Sølvring med ædelsten

Mange mennesker bærer ædelsten i henhold til deres fødselsstjerne og tro. Så denne type ring er ideel for dem, da du kan prægge stenen i overensstemmelse hermed. Stenene er besat i et fantastisk mønster, der giver et unikt og behageligt udseende, når disse sølvringe bæres på fingre.

2. Blå sten blomstersølvring:

Blå sten blomstersølvring

De blå safirsten siges at have frisk vandfølelse og bæreren, hvis denne sten har en beroligende fornemmelse. Ringen er udført i sølvmetal, og blomsterdesignet er præget med hvide diamanter og safir, der giver et pulserende hjerte, når piger bærer det til enhver fest.

3. Rubinsølvring til piger:

Rubinsølvring til piger

Denne type sølvring med tre rubiner fastgjort på den i en serie ser fantastisk ud. På siderne er små glansfulde hvide diamanter præget, hvilket øger udseendet med miles og får bæreren til at skille sig ud i mængden. Denne type ring er elsket af unge piger, da de er iøjnefaldende og tiltalende.

4. Vintage Sterling Silver Moon Stone Ring:

Vintage Sterling sølv Moon Stone Ring

De hvide månestensringe siges at det giver energi til kvinder og balancerer følelser hos mænd. Sølvringen har et smukt gammeldags design med skinnende hvide månesten på toppen, hvilket får den til at se unik og stilfuld ud, når den bæres.

5. Rød og hvid stenring i sterlingsølv til mænd:

Rød og hvid stenring i sterlingsølv til mænd

Mændenes er meget modebevidste og bærer jakkesæt til dem og får dem til at se stilfulde ud. Ringen er udført i 925 sterling sølv med fabelagtig udformning på ringen og i midten er rubin og hvide sten tilsat ringen, så den ser ud til at være en iøjnefaldende ring.

6. Turkis sten sølvring:

Turkis sølvring

Den turkisblå sten er en af ​​de ældste sten og symboliserer rigdom og er også som symbol på venskab. Ringen har smukke turkise sten præget med perlesølv. Ringen har et kunstnerisk udseende, og hans type sølvring er en god mulighed for at forære dine venner og kære.

7. Fancy sølvringe med sten til mænd:    

Fancy sølvringe med sten til mænd

Unge drenge og mænd foretrækker at bære ædelstene, da det er en tro på, at stenene kan medføre enorme ændringer og mirakler i et menneskeliv. Derfor har designeren udformet sølvringen med sten præget på den, hvilket giver den et fancy og smart look, når den bæres på fingre af mænd.

8. Sterling sølv med blå opal sten til piger:

Sterling sølv med blå opal sten til piger

Denne ring er udført i sterling sølv med oxideret form med små flotte blå opal kronet på den. Ringen er temmelig bred i form, og det er også en iøjnefaldende ring. Denne type ring kan bæres på western outfit, hvilket giver dig et stilfuldt look.

9. Personlig sølvring med smaragd til mænd:

Personlig sølvring med smaragd til mænd

Mænd sætter pris på at eksperimentere med ringe, hvilket tilføjer mere stil til deres personlighed. Sølvringen har smuk smaragd kronet med, og på siderne kan du få dit navn besat på den og under den kan du have en lille inkarnation af enhver fugl eller dyr, du ønsker, hvilket giver et personligt præg på den smarte ring.

Sølvringe ser meget tiltalende ud for øjnene, og når forskellige farverige ædelsten besat på den forbedrer udseendet af den. Ikke kun hunner mænd sætter også pris på at bære sølvstenringe, da det også får dem til at se stilfulde og moderigtige ud. Det mente også, at den person, der bærer sølv, er moderne og besidder elegance og klasse.