9 udtryksfulde ringe med hjerteformede diamanter

Den mest tiltalende måde at foreslå din elskede kan ikke bedre være en hjerteformet diamant besat ring. Hvis du finder en diamantring for at foreslå din kærlighed for første gang, kan en hjerteformet diamantring vise dine hjerter følelser meget tydeligt og kan vinde din elskendes hjerte.

En hjertediamant betyder kærlighed og passion for din partner. På en måde gør de to sammenføjede parformede design til en perfekt hjertediamant. Når du går til at købe en hjerte diamant er der få tips til at gøre dig opmærksom på at købe en perfekt hjerte diamantring? Sørg for, at en strålende hjertediamant har 59 facetter, mens de to halvdele af hjertet er helt ens og identiske. En hjerteformet diamant bør være mindst mere end 0,5 karat, da et lille hjerte ikke ser attraktivt ud.

Hjerteformede diamantringe til elskede engang:

Her er en samling af nogle bedste designs af hjerteformede ringe til forlovelse.

1. Hjerteformet diamantringstop:

Hjerteformet diamantringstop

Et hjertebankende smukt hjerte -diamantringdesign ser utroligt romantisk ud. Enhver pige ville være din, hvis du ville forelægge hende et forslag med et hjerte i diamant på fingrene, da piger synes det var så romantisk, når det blev foreslået på en romantisk måde.

2. Hjerteformet diamantring med brolagte diamanter:

Hjerteformet diamantring med banede diamanter

En hjerteformet diamantring med bane -diamanter omkranset omkring det og også dekoreret på bandet ser strålende ud til en særlig lejlighed med forlovelser og bryllup. En hvid hjerte diamant og hvid bane diamant tilsammen giver en blændende effekt på dine fingre.

3. Stor pink hjerte diamantring:

Stor pink hjerte diamantring

Farverig hjerte diamantring i hvidguld og smuk rund bane diamant på ringbåndet gør et kunstnerisk design bedst til kærlighedsforslaget. En lyserød diamantring med perfekt facet vil se fantastisk ud i begyndelsen af ​​dit kærlighedsliv.

4. Hjerteform Pink Sapphire Diamond Ring:

Hjerteformet rosa safir diamantring

For de bedste hjerteformede forlovelsesringe vil et design med en lyserødt hjertesleben diamant og en tyk linje omkranset med rund diamant omkring det og endda på ringbåndet se utroligt ud. Perfekt til forlovelser og jubilæum vil en hjerte diamantring i enhver farve bringe al den magiske kærlighed.

5. Flerfarvet hjerte diamantring:

Flerfarvet hjerte diamantring

En flerfarvet, hjerteskåret diamantring på ringguldbånd er en fantastisk smukt udført ring. Hjerteformede ringdesign i rosaguldsmetal ser storslået ud med guldets lyserøde nuance og diamantens gnistre.

6. Heart Diamond Filigran Ring:

Heart Diamond Filigran Ring

En perfekt hjerteformet diamantring monteret på et filigran udformet ringbånd vil være et fantastisk ringeslag til bryllupsceremonierne. Grænsen mindre diamant står alene imellem metallet ser også sart og designer ud.

7. Red Heart Diamond i gult guld:

Red Heart Diamond i gult guld

En rød rubin diamant, når den er skåret og formet til et hjerte, vil bringe dit hjerte i dine hænder. Perfekt formet hjerte monteret på en hjerteformet guldring vil pragtfuldt vinde hjerterne hos de mange mennesker, der har et blik på det.

8. Ruby Heart Diamond til Valentinsdag:

Ruby Heart Diamond til Valentinsdag

En rubinhjerteformet diamantring besat i platin eller sterlingsølv vil give et smukt udseende end en diamantring i gult guld. To runde hvide diamanter, der understøtter begge sider af hjertediamanten, ser fantastiske ud.

9. Natural Blue Sapphire Diamond Heart Cut Ring:

Naturlig blå safir diamantskåret ring

Et genialt smykke kan være en blå safirhjerteformet diamantring smukt udskåret og centreret mellem to kantede linjer af hvid bane rund diamant og endda på ringbåndet. Et utroligt design perfekt blandt de hjerteformede diamantringe.

Der er forskellige designs lavet med hjerteformede diamantringe. Især for de kærlighedspar, der ønsker at bære samme design, kan hjerte ringe vælge dobbelt hjerter diamanter besat på deres ringbånd. Mens hjerte diamant dekoreret med andre bane diamanter omkring dem også ser utrolig ud. Mens farverige diamanter i hjertet også har et utroligt udseende. Hjerte diamanter vælges normalt at være stud i hvidguld eller rosaguld for det smukke udseende, det kan være i. Gult guld kan se lidt mindre attraktivt ud end platin eller rosaguld.