A legjobb 9 frizura rövid, egyenes hajra

Mindig ijesztő jelenet, amikor végre elérkezik a hajvágás napja. Tudni, hogy a hosszú sörény kinövéséhez szükséges fájdalom most már nem lesz többé, valóban szomorú érzés. Évek óta ugyanazt a stílust sportolja, csak hagyja nőni a haját, és most a trendek felébresztették, és szeretne egy új, a hajához jobban illő stílust választani.

frizurák rövid, egyenes hajra

Meghozták a döntést a rövid hajról, és íme néhány azon kevés stílus közül, amelyeket jól használhat, ha megvan az új haja.

A legjobb rövid frizurák egyenes hajra:

1. Az elegáns oldal Bob:

frizurák rövid, egyenes hajra1

Ha szögletes vagy szív alakú arca van, akkor a szuper rövid és gyönyörű, elegáns oldalbob szinte tökéletesen illik hozzád. Mindössze annyit kell tennie, hogy a bobját ugyanabba a vonalba vágja, mint az elülső, majd oldja szét. Használhat egy kis elülső zárat az elején, és mindig győződjön meg arról, hogy a haja fröcskölt és csillogó marad, hogy befejezze a megjelenést.

2. A vízesésfonat:

frizurák rövid, egyenes hajhoz2

Mivel már csinálnia kell valamit ezzel a szuper aranyos bobjával, miért nem próbálja meg a vízesés fonatát. Ez egy tiszta és világos ötlet, amelyet az iskolai napokra is fel lehet használni az informális események mellett. Gondoljon egy barátja születésnapi gúnyára, és ezt a szuper menő hajat sportolja. Kezdje a zár egyik oldaláról, és vigye vissza őket.

3. Az elmosódott Bob:

frizurák rövid, egyenes hajhoz3

A ferde bobot egy másik divatos módon aszimmetrikus bobnak nevezik, ahol a hátul lévő bob egy egyenes vonalban van igazítva, azonban elöl a fej egyik részéből csak egy zár valamivel nagyobb és egyenes V alak. Később a hajnövekedéssel a tincs a megjelenésbe állítható, de most miért nem választja az aszimmetrikus hajvágást a változás érdekében.

4. A Pixie túlterhelés:

frizurák rövid, egyenes hajra4

A rövid haj az új méret a szezonban, és ha egész úton megy, akkor is ezt a divatos pixie vágást választhatja. Általában a pixie vágások feltűnően rövidek és borotváltak, és ez itt csak a pixie cut új módosítása, lazán az arcra eső oldalsó zárral.

5. A középső elválás:

frizurák rövid, egyenes hajra5

Ha elfoglalt anya vagy, a könyves klubtársaid nyári kirándulásra mennek, nincs jobb módja annak, hogy hibátlanul és divatosan ábrázolja magát ezen a frizurán kívül. A frizura ismét egy bob, de ez a göndör és alul görgetett, kis fürtökkel, amelyek a homlokodra esnek, amelyet elválasztottak a középső résztől.

6. A hátsó csapok:

frizurák rövid, egyenes hajra6

Rövid hajjal sok új stílus alkalmazható egyszerűen bobby csapok használatával. Íme egy klasszikus példa arra, hogy elölről a zárakat teljesen vissza kell húzni, majd erősen rögzíteni kell bobby csapok segítségével. A hátsó haj egyszerű cikcakkot képez, és a korona kötekedését használhatja.

7. A Down Under Roll:

frizurák rövid, egyenes hajra7

Ha valóban a tekercs alatti hajra vágyik, akkor hosszú és rövid hajjal is megteheti. Ez a tökéletes haj a meleg nyári napokra, amikor a hajtekercs alatt könnyen választhat. Használjon hajcsavarót, vagy vigye oldalra a haját, és fonja be. Ezután húzza végig a fonatot, és rögzítse csapokkal.

8. Az első fonat:

frizurák rövid, egyenes hajra8

Ez egy variáció a mindennapi bobhoz, amikor az egyszerű fonat az elején, amelyet a zárak borítanak, segíthet.

9. A francia Bob:

frizurák rövid, egyenes hajra9

Az elülső francia frufru tökéletes a rendetlen bob megjelenéshez. használjon hajlakkot az ágy fejének megjelenésének fenntartásához.