Askartelu päällystettävillä helmillä – hienoja ideoita ja käytännön vinkkejä

Olet todennäköisesti kuullut rautahelmistä tai nähnyt niistä tehtyjä taideteoksia jossain vaiheessa menneisyydessä. Nämä värikkäät, pienet, lieriömäiset muoviset käsityöhelmet ovat olleet olemassa 1970-luvulta lähtien. Suurimmat kansainväliset valmistajat ovat Hama, Perler ja Nabbi. Nykyään ympäristötietoista, biohajoavaa materiaalia nimeltä biodolomeeri käytetään jopa helmien muovikorvikkeena. Mutta oletko koskaan yrittänyt hoitaa sitä itse? Jos haluat kokeilla tätä hauskaa perheaktiviteettia kotona, olet tullut oikeaan paikkaan! Näytämme sinulle upeita ideoita, jotka perustuvat lukuisiin valokuviin valmiista projekteista, sekä hyödyllisiä vinkkejä silitettävillä helmillä askarteluun pääsiäisenä. Lue vain!

Voit myös luoda 3D-malleja silitettävillä helmillä

Askartelu silitettävillä helmillä pääsiäiseksi - hienoja ideoita ja käytännön vinkkejä 3D -pääsiäismuna -lahjoihin

Eivätkö nämä värikkäät laululinnut ole ihania?

Käsityöt silitettävillä helmillä pääsiäiseksi - hienoja ideoita ja käytännön vinkkejä värikkäitä lintuja keväällä

Luo ainutlaatuinen pääsiäiskortti, jossa on rauta helmillä

Käsityöt silitettävillä helmillä pääsiäiseksi - hienoja ideoita ja käytännön vinkkejä pääsiäiskortin onnittelukortin pupu

Käsityöt silitettävillä helmillä pääsiäiseksi – harrastus nuorille ja vanhoille

Uskotaan, että silitettävien helmien tekeminen pääsiäisenä on vain hauska harrastus ihmisille, joilla on paljon vapaa-aikaa. Se on itse asiassa paljon enemmän kuin se, ja se on myös uskomattoman tehokas koulutusväline, jota käyttävät opettajat ja peruskoulun opettajat ympäri maailmaa. Lapset, mutta myös eläkeläiset jonkin aikaa, voivat käyttää tätä edistääkseen visuaalisia motorisia taitojaan sekä hienomotorisia taitojaan ja mielikuvitustaan. Se opettaa myös pienimmille tärkeimmät värien nimet ja numerot. Opetusyksikön lopussa kaikki mukana olevat lähtevät kotiin tyytyväisinä pienellä taideteoksella.

Toinen mielenkiintoinen piirrettävien helmien piirre on kuinka uskomattoman monipuoliset ne ovat. Tyypillisten 2D -kuvien lisäksi, jotka on järjestetty erityiselle leipälaudalle ja silitys ja kiinnitetty siten, monia muita luovia asioita voidaan käsitellä pienillä helmillä. Sen avulla voit tehdä kauniita kaulakoruja, ystävyysrannekoruja, korvakoruja, avaimenperiä, magneetteja, koristeita, seppeleitä, seppeleitä, lasinalusia ja paljon muuta! Useita 2D -kuvia voidaan jopa yhdistää toisiinsa 3D -mallien luomiseksi. Silityshelmillä valmistetut pääsiäisen käsityömahdollisuudet ovat käytännössä rajattomat! Tietenkin kaikki taideteokset näyttävät pikseloitulta antiikkimosaiikilta.

Oletko koskaan kokeillut rautaa helmillä pääsiäisenä??

Käsityöt silitettävillä helmillä pääsiäiseksi - hienoja ideoita ja käytännön vinkkejä yksinkertaiset pääsiäispuput diy pääsiäismunat

Eri helmivärien sijainnit ovat selvästi näkyvissä, etkä tarvitse mallia

Askartelu silitettävillä helmillä pääsiäiseksi - hienoja ideoita ja käytännön vinkkejä lahja deko vogel

Nämä koristeet ovat saaneet inspiraationsa mestarillisesti sisustetuista sorbilaisista pääsiäismunista

Käsityöt silitettävillä helmillä pääsiäiseksi - hienoja ideoita ja käytännön vinkkejä Pääsiäismunat, roikkuvat koristeet

Sulata silitettävät helmet kunnolla

Seuraavassa ohjeessa näytämme sinulle, kuinka tehdä 2D -kuva rautahelmillä pääsiäiseksi. Tarvitset vain haluamasi värin helmiä, leipälaudan, silitysraudan, pinsetit, leivinpaperin ja maalarinteipin.

Käsityövinkki: Nykyään silitettäviä helmiä on saatavana lähes kaikista harrastekaupoista eri väreissä. Yleisin helmen koko on 5 mm ja sopii sekä aikuisille että lapsille. Suuremmat 10 mm helmet vähentävät nielemisriskiä ja helpottavat pienten lasten työtä. Kokeneet harrastajat voivat käyttää myös pieniä 2,5 mm: n silityshelmiä, joiden avulla voit lisätä pienimmätkin yksityiskohdat malleihinsa. On tärkeää olla sekoittamatta helmiä ja valmistajia, koska ne kaikki sulavat eri nopeuksilla.

Hama-silitettävien helmien sulamispiste on alempi kuin Perlerin

Käsityöt silitettävillä helmillä pääsiäiseksi - hienoja ideoita ja käytännön vinkkejä pääsiäismunan koristelu

Käsityöt silitettävillä helmillä pääsiäiseksi - hienoja ideoita ja käytännöllisiä vinkkejä koristeita kaneihin

Aloita lajittelemalla rauta helmillä värin mukaan. Jos käytät läpinäkyvää leipälevyä, voit nyt tulostaa mallin ja sijoittaa sen sen alle. Mutta tämä ei ole ehdottoman välttämätöntä. Voit helposti keksiä oman suunnittelusi juuri nyt tai valita sellaisen kuvagalleriastamme ja jäljitellä sitä.

Järjestä helmet leipälaudalle. Se on yleensä paljon helpompaa pinseteillä. Kun olet tyytyväinen muotoiluun, aseta silitysrauta keskilämmölle.

Tärkeä: Älä lisää vettä rautaasi, muuten höyry pilaa helmet. Pienten lasten tulee nyt luovuttaa kuvat huolellisesti aikuiselle. Teoriassa voit nyt helposti laittaa pergamenttipaperin helmiesi päälle ja käyttää rautaa pyöreisiin liikkeisiin 15-30 sekunnin ajan, kunnes ne sulautuvat hyvin yhteen.

Mutta koska leipälauta on myös muovia ja se voi sulautua helmien kanssa korkealla lämmöllä, monet harrastajat suosittelevat hieman erilaista menetelmää. Sen sijaan, että kiinnität mallisi leipälautaan, teippaa järjestetyt helmet muutamalla maalarinteipillä, poista ne levyltä ja silitä ne lämmönkestävän työtason päälle.

Minkä tahansa menetelmän valitsetkin, on tärkeää antaa juuri silitetyille kuville kovettua kokonaan muutaman minuutin ajan ja silittää sitten myös kääntöpuoli. saattaa loppuun!

Mitä aiot luoda ensin?

Käsityöt silitettävillä helmillä pääsiäiseksi - hienoja ideoita ja käytännöllisiä vinkkejä ruukun koristeluun pääsiäinen ruoho

Käsityöt silitettävillä helmillä pääsiäiseksi - hienoja ideoita ja käytännön vinkkejä poikaset koriin

Niin kauan kuin helmet eivät ole kovettuneet sulamisen jälkeen, voit lisätä pieniä yksityiskohtia, kuten pompomeja

Askartelu silitettävillä helmillä pääsiäiseksi - hienoja ideoita ja käytännön vinkkejä pääsiäispupu porkkanat pieniä

Jos ensimmäiset yrityksesi epäonnistuvat, älä lannistu. Harjoitus luo mestareita! Työskentele huolellisesti, kokeile malleja ja tekniikoita ja pian voit luoda mestarillisia taideteoksia rautahelmillä pääsiäiseksi!

Bugs Bunny on edelleen erittäin suosittu tänään, erityisesti pääsiäisenä

Askartelu silitettävillä helmillä pääsiäiseksi - viileitä ideoita ja käytännön vinkkejä bugs pupu inspiroi DIY: tä

Askartelu silitettävillä helmillä pääsiäiseksi - hienoja ideoita ja käytännön vinkkejä 3dkuva kaninpoikasen

Käsityöt silitettävillä helmillä pääsiäiseksi - hienoja ideoita ja käytännön vinkkejä värikkäisiin pääsiäismunakuvioihin

Käsityöt silitettävillä helmillä pääsiäiseksi - hienoja ideoita ja käytännön vinkkejä kukka pääsiäismunia pupu diy

Käsityöt silitettävillä helmillä pääsiäiseksi - hienoja ideoita ja käytännön vinkkejä poikasen kolmipyöräinen pyörä makea

Askartelu silitettävillä helmillä pääsiäiseksi - hienoja ideoita ja käytännön vinkkejä värikkäille pääsiäispupuille

Pääsiäisenä silitettävillä helmillä askartelu sopii kaikenikäisille luoville ihmisille

Käsityöt silitettävillä helmillä pääsiäiseksi - hienoja ideoita ja käytännön vinkkejä kehystää pääsiäismunat hienosti

Ennen pääsiäispupua pääsiäismuna oli vastuussa pääsiäisketusta

Askartelu silitettävillä helmillä pääsiäiseksi - hienoja ideoita ja käytännön vinkkejä pääsiäiskettu söpö ja kaunis

Super söpö ja myös erittäin helppo

Käsityöt silitettävillä helmillä pääsiäiseksi - hienoja ideoita ja käytännön vinkkejä Pääsiäispupu iso hauska

Käsityöt silitettävillä helmillä pääsiäiseksi - hienoja ideoita ja käytännön vinkkejä pääsiäispupu pääsiäismunat

Käsityöt silitettävillä helmillä pääsiäiseksi - hienoja ideoita ja käytännön vinkkejä pääsiäispupun poikaset söpöjä

Käsityöt silitettävillä helmillä pääsiäiseksi - hienoja ideoita ja käytännön vinkkejä Pääsiäispuput söpö diy

Käsityöt silitettävillä helmillä pääsiäiseksi - hienoja ideoita ja käytännön vinkkejä vaaleanpunainen sininen pupu pääsiäispupu