Joulutervehdykset – erityiset joulukortit yrityksille ja yksityisille

Erityiset joulutervehdykset

Se, mitä pidettiin itsestäänselvyytenä, on nykyään melkein harvinaisuus: aikoina Facebook ja WhatsApp ovat erityisiä joulutervehdyksiä kauniin kortin muodossa monille suureksi iloksi. Tämä pieni lahja maksaa vähän aikaa ja rahaa.

Yksinkertaisin vaihtoehto henkilökohtaiselle joulutervehdykselle on klassinen kauppakortti. Nyt voit jopa löytää ne supermarketista, eikä sinun tarvitse mennä paperitavarakauppaan. Nämä ovat kuitenkin massatuotantotavaroita. Jos sen pitäisi olla hieman yksilöllisempi eikä silti vaadi paljon vaivaa, niin sitä on henkilökohtaisia ​​joulukortteja internetistä. Erityisillä verkkokaupoilla on laaja valikoima aiheita. Sen ei tarvitse aina olla punainen kortti – löydät sinisen täältä sekä kansainvälisiä malleja. Viimeisin trendi: joulukortit QR -koodilla. Siihen voidaan kääriä viesti, joka ei ole tunnistettavissa ensi silmäyksellä.

Joulukortit yrityksille ja yksityisille

Jotkut palveluntarjoajat ovat erikoistuneet yritysjoulutervehdyksiin ja heillä on erityisen tyylikkäitä kortteja, jotka voidaan tulostaa yrityksen logolla pyynnöstä. Erikoisteollisuudelle on jopa erityisiä joulutervehdyksiä, esimerkiksi metallirakennusyritysten putkista valmistettu joulukuusi tai puun muotoinen kylpyamme saniteettialan yrityksille. Valikoima on valtava ja tarjoaa oikean aiheen kaikille. Vaihtoehtona yksityiselle sektorille ovat suuret online -painotuotteet, joissa voit paitsi tulostaa esitteitä ja julisteita, mutta myös usein kortteja moneen otteeseen. Esimerkiksi joulukortteja, joissa on tuoksuva tai kimalteleva lakka, tarjotaan eri kokoisina.

erikois-joulutervehdykset-joulukortit-tinker-creative-DIY-ideat

Jos sinulla on luova putki ja sinulla on paljon aikaa, voit tietysti suunnitella joulukortin itse. Tähän auttavat erityiset tietokoneohjelmat, kuten Ashampoo Photo Card, jotka sisältävät jo malleja ja joissa on mahdollisuus lisätä omaa tekstiä, grafiikkaa tai valokuvia. On olemassa verkkosivustoja, joissa on joulunaiheisia sanontokokoelmia, jotka voivat toimia inspiraation lähteenä. Klassinen teksti olisi esimerkiksi:

Hyvää joulua ja hyvää joulua sekä terveyttä, onnea ja menestystä tulevalle vuodelle.

Se voi olla myös hyvä neuvo:

Terveisiä joulusta ja älä pilaa vatsaasi!

… tai jotain filosofista:

Joulun salaisuus on se, että etsiessään suuria ja epätavallisia kiinnostuimme huomaamattomista ja pienistä.

Tästä voidaan luoda upeita kortteja, jotka lähetetään sitten tulostimeen. Toisaalta sen pitäisi pystyä käsittelemään paksumpaa paperia ja toisaalta tulostamaan hyvälaatuisena.

Suunnittele omat joulukorttisi

Jos sinulla ei ole sopivaa tulostinta, voit vetää karttatietojen sisältävän tiedoston USB -tikulle tai muistikortille ja viedä sen tulostimeen tai kopioliikkeeseen. Sieltä saat ammattimaisen tulosteen ja yleensä sinun tarvitsee vain taittaa kortti.

Joulukorttien tekeminen on erityinen kokemus koko perheelle. Käsityöpahvi eri väreissä, sakset, liima, kynät ja oma mielikuvitus ovat työkaluja, joilla luodaan erityisiä joulutervehdyksiä. Sukulaiset ovat varmasti iloisia siitä.

Luotto:

[sähköposti suojattu]