9 stílusos színes ruha a Mehndi funkcióhoz

A házasság nem teljes a Mehendi funkció nagy ünneplése nélkül. Általában az indiai esküvők nagyon drága tervekkel készülnek, és az esküvőjük csaknem 3-4 napig tart, csak egy nap lesz csak a mehendi szertartás. Ez minden esküvő létfontosságú részévé vált. Az esküvő előtti szertartásnak tekintik. A ruhák kiválasztásakor a legfontosabb dolog az öltözékek színének figyelembe vétele.

Kiváló indiai Mehndi ruhák képekkel:

1. Sárga rózsaszín Mehndi ruhával menyasszonynak:

Sárga, rózsaszín Mehndi ruha menyasszonynak

A sárga a legkedvezőbb szín minden alkalomra. A Mehandi színe még jobban ki fog emelkedni, ha sárga és rózsaszín ruha kombinációját viseljük, és egy nehéz dupatát adunk a menyasszonynak. Ebben a szertartásban ez egy nagyon domináns szín. A szín túl józan és szép megjelenést kölcsönöz a menyasszonynak.

2. Zöld színű pakisztáni Mehndi ruhák:

Zöld színű pakisztáni Mehndi ruhák

Ez az egyik híres színárnyalat, amely lenyűgöző megjelenést kölcsönöz Mehandi menyasszonyának. A sötétzöld szín különleges vonzerőt kölcsönöz a menyasszonyi mehndi ruháknak. A menyasszony királyi megjelenésű, zöld színű Anarkali ruhában fog kinézni ezzel az elegáns ruhával, a Mehandi több örömet okoz a menyasszonynak.

3. Szép rózsaszín színű ruha Mehendi számára:

Szép rózsaszín színű ruha Mehendinek

A rózsaszín szín mindig a lányok kedvenc listáján lesz. Ez az egyik legszebb és leggyakoribb szín, amelyet minden lány megérdemel különleges alkalmakkor. Különösen ez a színű ruha Mehandi számára teszi a menyasszonyt bájosabbá. A szín nem világos, így józan és tisztességes megjelenésű.

4. Lila Mehandi ruhatervezés:

Lila Mehandi ruha design

A lila színtől a menyasszony pompásabb lesz, és mindenki vonzerejét keresi. Maga a szín világos lesz, és királyi megjelenéssel tükrözi. Az ilyen típusú nehéz Mehandi ruhákhoz nincs szükség kiegészítőre. Ha egy menyasszony egyszerű felfogással szeretne öltözni, akkor más színt is választhat.

5. Mustár színű ruha a Mehandi szertartáshoz:

Mustár színű ruha a Mehandi szertartáshoz

A mustár színének egyedülálló helye van a többi színhez képest. A Mehendi szertartás lehetőséget ad arra, hogy új divatjátékot fejlesszen, és divatválasztékkal tesztelje a vizeket a nagyobb események kezdete előtt. Válassza ki ezt a mustárszínt, amely csillagként hordja az estét.

6. Piros színű ruha a Mehendi mintákhoz:

Piros színű ruha a Mehendi mintákhoz

A piros a Mehandi szertartás legelterjedtebb színe. Összehasonlítva az összes többi színnel, ez lesz a legelőnyösebb árnyalat a menyasszony részéről. Kétségtelen, hogy a szín nagyon káprázatos a Mehendi funkció számára. A menyasszony Mehandi keze pompásabban néz ki ezzel a ruha színnel.

7. Arany szín ruhaként Mehendi számára:

Arany színű ruha Mehendi számára

Az arany színű lehenga choli ruha elegáns megjelenést kölcsönöz a menyasszonynak a Mehandi szertartásban. Ezt a színt a legtöbb esetben széles körben használják. Az arany szín tükrözi a menyasszony arcát, és szebbé teszi őket. Ez a szín komoly blingot és csillogást igényel a ruhákhoz.

8. Kék A legizgalmasabb szín a Mehndi ünnepségeken:

Kék A Mehndi ünnepségek legszebb színe

A kék a mindenkori különleges szín, királynői megjelenést kölcsönöz a menyasszonynak a Mehandi szertartásban. A lenyűgöző, kék színű Mehandi dizájn elegánsnak tűnik, tökéletes menyasszonyi mehndi ruha lesz. Ezt könnyedén viselheti a Mehendi készüléken egyéb tartozékok nélkül.

9. Többszínű ruha Mehndi számára:

Többszínű ruha Mehndi számára

A Mehendi egy esküvő előtti szertartás, amely gyakran nyugodt esemény. A többszínű ruha az új trend a Mehendi funkciókban. A menyasszonyok többsége szívesen egyedi, és ezeknek a többszínű ruháknak a kipróbálása különleges és egyedi kollekciót ad Mehendi számára.

A Mehandi -szertartás ritka színárnyalatai és ruhamintái azonban sok boldogsággal töltik el a környezetet. Kísérletezzen divatosabb ruhákkal, hogy elegánsabbnak tűnjön a mehndi mellett a kezében, és izgalmasabbá és emlékezetesebbé tegye az élet különleges napját.