A legjobb 9 gyönyörű Quinceanera ruha a divatban lévő nők számára

A Quinceanera ruhák főleg pánt nélküli és hosszúak. A ruha felső része testhez illeszkedő, alsó része báli ruhában van. Hagyományosan a kislányról hölgyre való átmenetet ábrázolja. A Quinceanera ruhák nagyon szépek és vonzóak. Azonnal örömet szerez mindenkinek. Nagy gondosságot igényel a kezelése. A quinceanera ruha varrása nem könnyű feladat. Sok odafigyelésre van szükség.

Legújabb és vonzó Quinceanera ruha hölgyeknek 2018 -ban:

Különleges ruhák különös figyelmet kapnak, próbálja ki ezt a 9 legjobb quinceanera ruhát,

1. Menyasszonyi Quinceanera ruha:

Menyasszonyi Quinceanera ruha

Ez a népszerű quinceanera ruha 2018 -ban. A ruha vállán nincs szövet. Derékig a ruha teljes körűen csipke szegéllyel díszített, deréktől a bokáig pedig labda alakú sallangmunka. A menyasszonyok főleg ilyen ruhát választottak esküvőjük napján.

2. Pufi Quinceanera ruha:

Pufi Quinceanera ruha

Ez a rózsaszín quinceanera ruha puffadt mintával rendelkezik. A tetejét fehér gyöngyök és nyakon háló díszíti. A felső rózsaszín átlátszó szövet mindkét oldalán elhagyja a válaszfalat. Ujjatlan és kerek nyakú.

3. Hímzett Quinceanera ruha:

Hímzett Quinceanera ruha

Ez egy piros quinceanera ruha hímző munkát tartalmaz. Egy extra félhold alakú piros hálóanyag van rögzítve a nyakrészen, ami kiváló megjelenést biztosít. Gömbruhás kialakítású, deréktól a padlóig eső panelekkel. A ruhákon hímzett foltvarrások vannak elhelyezve.

4. Juliet Quinceanera ruha:

Juliet Quinceanera ruha

Ebben a fehér quinceanera ruhában a hölgy úgy néz ki, mint egy Júlia. A ruha vállnélküli, szív alakú nyakkivitel, és szép fehér csipke munkák vannak rögzítve a felső részen. Az alsó rész fehér anyaggal van fodrozva, és fehér zoknit is viselt a kezén.

5. Off Quand Quinceanera ruha:

Off Quand Quinceanera ruha

Ez egy arany quinceanera ruha, és le van téve a vállról. A ruha vörös hímzésű, könnyű hímzőmunkát tartalmaz. Rövid puff ujjú és golyós ruha három rétegben varrva. A csábító tiara szépen illeszkedik a fejére.

6. Quinceanera hercegnő ruha:

Quinceanera hercegnő ruha

Ez a kék quinceanera ruha fantasztikusan néz ki. A kötőfék nyak stílusa kis hálómunka a tetején. Deréktől esernyő megjelenést kap a ruha. Ezt a ruhát viselve egy hölgy hercegnőnek fogja érezni magát, és csodálatosnak fogja érezni magát.

7. Gyöngyös Quinceanera ruha:

Gyöngyös Quinceanera ruha

Ez egyszerűen egy gyönyörű quinceanera ruha, amely ezüst kristálygyöngyöket tartalmaz. A ruha félelmetesen gyöngyözött a mellkason és az egyik oldalon. Egy nagyon nagy, gyöngyökből álló virág van az egyik oldalon rögzítve, ami olyan gyönyörű.

8. Többszínű Quinceanera ruha:

Többszínű Quinceanera ruha

Ez egy egyedülálló quinceanera ruha, amely többszínű témát tartalmaz. A csőruha tetején és egyik oldalán lila szövet található. A másik oldalt fehér, fekete ponttal díszített szövet díszíti. Ez a pöttyös minta a quinceanera ruhán vintage ízt kölcsönöz.

9. Réteges Quinceanera ruha:

Réteges Quinceanera ruha

Ez egy quinceanera ruha lila és zebra szövetből. A teteje teljesen varrott zebra design anyaggal, és a labda alakja alatta sima lila szövet és zebra kialakítású. Ez a kombináció különbözik a többitől.

A quinceanera ruha viselése mindenki figyelmét felkelti. Senki nem mondhat nemet egy ilyen csinos ruhának. A Quinceanera ruha gazdag családi hátteret biztosít, és csodálatos tulajdonságai félelmetesek. Ez a ruha tekintélyes és lenyűgöző megjelenést kölcsönöz a színpadon. Ez nehéznek tűnik, de különleges érintést és különleges figyelmet adhat a tömeg közepén buliban vagy különleges időben.

Kép forrása: 5, 8, 9.