17 massiivista ruokapöytämallia, joissa on hienovaraista charmia

kiinteä ruokapöytä suunnittelee puupöydän pyöreän sohvapöydän

17 massiivista ruokapöytämallia, joissa on hienovaraista charmia

Keittiön pöydät hienovaraisella viehätyksellä

Monissa moderneissa keittiöissä, jotka eivät noudata yhtä yhtenäistä suunnittelulinjaa, ruokapöydän ja siihen kuuluvien istuinten ensisijainen, mutta olennainen vetovoima määrittelee huoneen ytimen, kuten perinteisesti on tehty.

Nykyään keittiölaitteiden ja -teknologian kehitys etenee jatkuvasti, mutta elementit, jotka luovat kutsuvan ilmapiirin näihin huoneisiin, ovat yhtä mutkattomia ja perustavanlaatuisia kuin ennen.

Otetaan esimerkiksi ruokapöytä. Olipa kyseessä nopea brunssi tai aamiaisbaari, sohvapöytä tai pitkä ruokapöytä perhejuhlille – se on keskeinen huonekalu, joka ei saisi puuttua keittiöstä riippumatta siitä, kuinka kiireinen, dynaaminen ja digitalisoitunut elämäntapamme on tullut.

Kaunis keittiön pöytä massiivipuusta

massiivinen ruokapöytä suunnittelee puupöydän keittiöalueen

Niille, jotka haluavat sen konservatiivisemmaksi, keittiönpöytä voi sopia keittiön suunnittelumalliin, mutta se voi myös lisätä yksilöä hieman epäjohdonmukaiseen kosketukseen, kuten useimpien eklektisten keittiöiden tapauksessa. Älä pelkää antaa mielikuvituksesi villiintyä, tämä on paikka, jossa sinulla on tämä vapaus, paikka, jossa tiukat muodin säännöt, jotka ovat voimassa olennaisten toimintojen lisäksi, antavat mahdollisuuden luovalle lahjakkuudelle improvisoimiseksi kohteeseen.

Sopivien tuolien puuttuminen oli kerran vakava huolenaihe. Eklektisessä keittiössä otamme mielellämme vastaan ​​(hieman!) Eri näköisiä tuoleja, eikä kalusteita ole syytä vaihtaa pian sen jälkeen juuri tämän takia. Moderni muotoilu, saman sarjan tuolit, mutta vain eri väreissä, luovat vilkkaan ja raikkaan tunnelman.

Kolmiomainen keittiön pöytä yhdistettynä värikkäisiin ruokapöydän tuoleihin

kiinteä ruokapöytä suunnittelee lasipöydän keittiöalueen

Sosiaalipsykologiasta on tullut vihje lukea tiettyjä tietoja taulukosta. Vaikka pitkä ruokapöytä viittaa virallisiin kokoontumisiin ja väittää hienovaraisesti tiettyä eleganssia, pienemmille neliö- tai pyöreille pöydille on ominaista intiimimpi vaikutus ja luo ystävällinen ilmapiiri. Aamiaispöydät, joissa ruoanlaitto ja syöminen eivät ole niin jyrkästi erillään toisistaan, tekevät sen entistä enemmän. Ne tarjoavat modernin ja nuorekkaan lähestymistavan sekä ruoanlaittoon ja yhdessä syömiseen että viestintäkomponenttiin, ja ne voivat sopia paitsi yliopistojen asukkaille myös pienemmälle perheelle.

Tyylikäs, valkoinen, perinteinen keittiön pöytä

massiivinen-ruokapöytä-mallit-puu-pöytä-klassinen-kalustus

Maalaismainen, moderni keittiö

massiivinen ruokapöytä suunnittelee puupöydän ruokasalin

Pehmustetut huonekalut, nojatuolit ja kulmaistuimet ovat mukavia ja kodikkaita, ja siksi ne lisäävät todennäköisyyttä viipyä niissä – nojaten huomisen sanomalehden päälle tai kiehtoen keskustelun. Jos haluamme pysyä eklektisissä ulkoasuehdotuksissa, on taipumus yhdistää koristamattomat puupöydät ulkoneviin nojatuoleihin tai suosia nojatuoleja, jotka voidaan verhoilla muutaman vuoden välein..

Keittiön pöytä on koristeltu modernilla otteella

kiinteä ruokapöytä suunnittelee puupöydän modernit jalustapöydän jalat

Nykyaikainen ruokapöytä keittiössä

massiivinen ruokapöytä suunnittelee puupöydän vintage sametti nojatuoleja

Nykyaikaiset ja tyylikkäät keittiöt voidaan varustaa eklektisesti suunnitelluilla istuimilla ja täydentää arvokkaalla korkealaatuisella elementillä – olipa se kattokruunu tai kotitekoinen pöytäpäivitys. Tämä lisäisi luovuutta, vetovoimaa ja kontrastia, ja lisäksi siinä on jotain todella hyvää – et voi oikeastaan ​​liittää sitä mihinkään tiettyyn tyyliin.

Taulukon suunnittelu Archipelago Hawaii

kiinteä ruokapöytä suunnittelee puupöytälakkaa

massiivinen ruokapöytä suunnittelee puiset pöydän ruokapöydän tuolit

Otetaan esimerkiksi tämä erinomainen, hieman muokattu laatupöytä, joka valaisee huoneen turkoosilla pinnallaan, toisin kuin ruostumattomasta teräksestä valmistettu täysin utilitaristinen keittiö. Huomaa Flosin hellävaraiset fucsia -lasiset riippuvalaisimet, jotka täydentävät tämän arvokkaan huonekalun vaikutusta.

Moderni keittiö, jossa lasinen pöytälevy puisella alustalla

massiivinen ruokapöytä malleja lumoava pintajakkara sametti

Erinomaiset raakapuut, joissa on minimaalinen muutos, tai jopa uudelleen ajettu ajopuu ovat perusmateriaaleja, jotka ovat vahvistaneet vahvan suuntauksen pöytäsuunnittelussa. Sen tekstuurilla on aina lämmin ja rauhoittava vaikutus silmiin ja se on puhdasta luonnon luomusta, jonka perintö säilyy aina keittiössä, vaikka sitä ei useinkaan huomattaisi.

Pyöreä lasinen pöytälevy ruokailutilassa

kiinteä ruokapöytä suunnittelee lasipöydän puupohjan

Tämän kalliiden huonekalujen suunnittelussa on käytetty parasta kahdesta maailmasta: pohja luonnollisesta ajopuusta, joka paljastaa luonnon koko orgaanisen mielivallan ja teollisesti asennetun lasilevyn, joka on olemassa tyydyttämään ruokailutarpeemme. Puu on jätetty luonnolliseen valmiiseen tilaansa, muoviseksi ja kaoottiseksi, luonnon saavutukseksi.

Sitovat ja vähemmän mielivaltaiset, nykyaikaisimmat pöytämallit voivat vaihdella orgaanisesta aina utilitaristiseen muotoon. Nykyaikaisen huonekalusuunnittelun kieli käyttää materiaaleja, kuten muovia, lasia ja alumiinia.

Keittiön lasinen pöytä

massiivinen ruokapöytä malleja kiiltävä pinta lasinen pöytälevy neliöNämä pyöreän pöydän ympärillä olevat elementtiväriset siirrettävät, lähes kosmiset tuolit ilmaisevat nykyaikaisuutta ja nuoruutta ja niillä on modernin muodin maku. Teollisen tunteen saavuttamiseksi valitse alumiini ja lasi, toisaalta saavuttaa ajatus painottomuudesta.

Ruokasalin sisustus akryylistä

massiivinen ruokapöytä suunnittelee lasipöydän akryylituolit selkänoja

Pyöreä ruokapöytä pöydän jaloissa

massiivinen ruokapöytä suunnittelee muovisia moderneja pintoja oranssit istuintyynyt

Valkoinen laminaatti

massiivinen ruokapöytä suunnittelee kiiltävän pinnan tummaa tunnelmaa

Älä unohda valaistustarvikkeiden merkitystä. Yksi tai useampi riippuvalaisin näyttää meille mahdollisuudet. Voit valita syyn monenlaisista valaisimista – perinteisestä ultramoderniin tai kuohuviiniin jokaiseen makuun. Mielenkiintoinen lähestymistapa on valita lasista valmistetut riippuvalaisimet, jotka jäljittelevät samppanjalaseja ja sopisivat erityisen hyvin ruokapöytään. Jos sinulla ei ole riippuvalaisimia, voit valita läpikuultavan pöytävalaisimen, joka kirkastaa tämän tärkeän paikan kodin sydämessä.

Toinen pieni vinkki: virkistä ruokapöytä appelsiinilla tuoksuvilla kynttilöillä tai muutamalla kanelitangolla.

Valitsetpa perinteisen / eklektisen tai erittäin modernin keittiömallin, käytä tätä – ei salaista, vain hieman monimutkaista – reseptiä väreille, valaistustarvikkeille, kankaille, tekstuureille ja tuoksuille, teet asunnostasi todellisen kodin kotoa.

massiivinen ruokapöytä suunnittelee kiiltävän pinnan puista oleskelutilaamassiivinen ruokapöytä suunnittelee todellisia puupintaisia ​​pöytäjalkojamassiivinen ruokapöytä malleja lumoava pinta nykyaikainen kaupunki