Fletcher Capstan -pöytä – elämäsi ruokapöytä

Taloni, autoni, veneeni … kunnianhimolla ja selkeillä tavoitteilla voit saavuttaa kaiken, mistä olet haaveillut, jolloin auto on jo pitkään ollut osa jokapäiväistä elämää, eikä kukaan huomaa sitä erityispiirteenä. Kaikki eivät halua omistaa venettä, ja talosta, omana linnoituksena, on tulossa tavoite yhä useammin. Outo tunne päästä itse omaan taloon pitkän ajan kuluttua synnyttää täysin uusia ja aiemmin tuntemattomia toiveita, jotka kasvavat nopeasti tarpeiksi. Tämän päivän artikkelissa olemme valinneet ruokapöytien aiheen ja haluamme esitellä sinulle gany -erikoisruoan. Tunnetko jo Fletcher Capstan -pöydän? Seuraavassa ymmärrät, miksi jokainen ateria yhdessä Fletcher Capstan -pöydän ääressä sekä perheen kanssa että perheen ystävien kanssa on paljon mielekkäämpi ja nautinnollisempi.

Fletcher Capstan -pöytä – pyöreä, laajennettava pöytä, joka ei muuta muotoaan

fletcher capstan -pöytä pyöreä laajennettavissa ja käännettävissä Upea idea ja rakenne, joka suunniteltiin jo vuonna 1835, mutta ei koskaan tullut tunnetuksi

fletcher capstan -pöytä pyöreä laajennettava loisto

Ruokapöytä on järkevä hankinta

Päädyimme tähän väitteeseen lomien aikana, kun yhtäkkiä vanha perinne syödä yhdessä lämpeni ja monet, joilla ei ole ruokapöytää, yhtäkkiä näkivät järjen siinä.

David Fletcherin mestariteos tekee vaikutuksen vankalla läsnäolollaan, kevyellä painollaan ja joustavuudellaan 

fletcher capstan -pöytä pyöreä laajennettava ruokapöytä

Mekaanisten prosessien tarkka suoritus tarkistetaan useilla simulaatioilla

fletcher capstan -pöytä pyöreä laajennettava ruokapöytämalli

Pyöreä ja laajennettavissa – saman tilauksen ruokapöytä

Nykyään ihmiset pyrkivät älykkäisiin ratkaisuihin, varsinkin kun kyse on niin sanotuista tilaa säästävistä huonekaluista. Monet ruokapöydät ovat laajennettavissa, mikä antaa lisätilaa entistä useammille vieraille. Toistaiseksi et ole oppinut mitään uutta, mitä todella etsit, ja etsit pyöreää ruokapöytää, jotta kaikki perheenjäsenet ja heidän ystävänsä voivat iästä riippumatta nähdä toisiaan tasavertaisina.

fletcher capstan -pöytä pyöreä laajennettava malli

fletcher capstan pöytä ruokapöytä pyöreä laajennettava animaatio

Fletcher Capstan -pöytä ja sen vaikuttava mekanismi

Mitä tulee kestävän kehityksen suuntaukseen, esittelemme tänään pyöreän ja laajennettavan pöydän, joka tunnetaan Internetissä Fletcher Capstan -pöydällä ja jonka ominaisuudet voivat tehdä siitä elämäsi potentiaalisen pöydän. Pyöreä ruokapöytä, joka säilyttää pyöreän muodonsa ulos vedettynä eikä ole ellipsi, mikä tekee siitä niin vakuuttavan ensi silmäyksellä.

Tämän helmen suunnittelija ja keksijä näyttää vaikuttavan voimakkaasti yleismaailmalliseen geometriaan, joka esiintyy yhä uudelleen. Pöytämekanismi on suunniteltu siten, että pyöreä muoto säilyy pidennyksen jälkeen. Kuinka tämä oikein toimii, näkyy seuraavassa videossa.

Toinen huomioitava asia on, että taulukon jatke -elementit pysyvät suoraan sisäänvedettynä pöytään, kunnes et halua ottaa sitä ulos. Ulosvetäminen tapahtuu yllättävän nopeasti ja voi tapahtua sähköisesti tai mekaanisesti. Toistaiseksi verrattuna muihin pyöreisiin, laajennettaviin pöytiin olemme olleet tekemisissä virkistävän ja innovatiivisen ajattelutavan kanssa, joka antaa toiminnallisille huonekaluille orgaanisen ja mukavan muistiinpanon..

fletcher capstan -pöytä pyöreä laajennettava barrock

fletcher capstan -pöytä pyöreä laajennettava ruokapöytä

fletcher capstan -pöytä pyöreä laajennettava fragmentti

Ja vaikka ruokapöydät ovat massiivipuuta tai jopa kiinteän näköistä metallia, jotka on kerrostettu päällekkäin useilla tasoilla, pöydän paino pysyy pienenä. Pöydän vakaus ja lujuus sekä sen vaikuttava vaikutus ovat kuitenkin huomattavia.

fletcher capstan pöytä ruokapöytä pyöreä laajennettava mekanismimateriaali

Fletcher Capstan -pöydän koot 

Fletcher Capstan -pöytä on saatavana kolmessa yleisessä ja laajennettavissa olevassa koossa, ja sen muuttuvan halkaisijan ansiosta istuimien lukumäärä voidaan moninkertaistaa. Pienimmän laajennettavan pyöreän ruokapöydän halkaisija on 1,65 m, joka voidaan muuttaa jopa 2,2 m: ksi. Suurimman ruokapöydän enimmäiskoko on 3,0 m ja leveys noin 2,28 m, kun sitä ei ole pidennetty. Siellä on myös keskikoko, joka vaihtelee välillä 1,90 m – 2,50 m.

Huomioon kiinnitetään kestävä tuotanto ja mekaanisten prosessien tarkka ja virheetön suorittaminen.

Tämän pyöreän, laajennettavan ruokapöydän prototyypin, joka toimii samojen geometristen lakien mukaisesti, suunnitteli ja patentoi eräs Robert Jupe vuonna 1835. Mutta tätä ei koskaan tuotettu.

Vielä enemmän Yksityiskohdat ja tiedot löytyy “Fletcher Tables” -sivustolta

fletcher capstan -pöytä pyöreä laajennettava ruokapöytä yleinen geometria

fletcher capstan -pöytä pyöreä laajennettava ruokapöytä

fletcher capstan table pyöreä laajennettava insmiration

fletcher capstan -pöytä pyöreä laajennettava ruokapöytä nerokas

fletcher capstan -pöytä pyöreä laajennettava lakka

fletcher capstan table pyöreä laajennettava malli parlamentti

fletcher capstan -pöytä pyöreä, jatkettava metalli