A 9 legjobb kék rúzs és árnyalat a trendben

A kék szerelmeseinek komoly szükségük van a belső nyugalom és az igazság követésére, hogy meggyőződésük és eszményeik szerint éljék életüket, anélkül, hogy módosítaniuk kellene az élet nehéz nézőpontját, hogy kielégítsék a többit. Ha a kék színt választja esküvőjén, akkor fenntartott és konzervatív ember. A kék békés és pihentető hangulatot teremt a környéken. A kék nyugtató és gyönyörű szín. A szépségvilágban pedig a kék az a szín, amely dicsőíti szépségét.

A rúzs nagyon gyakori szépségápolási termék, amelyet nők használnak. Láthatjuk őket gyakran viselni, hogy finomabbak, kifinomultabbak és vonzóbbak legyenek. A rúzsvásárlás inkább kellemes élmény minden nő számára. Annak érdekében, hogy a legmegfelelőbb rúzst szerezze be magának, ki kell választania a bőrszínéhez és az ajakszínéhez illőt. Gondoskodnia kell arról is, hogy a megvásárolt rúzs kiváló minőségű és jó textúrájú legyen.

A legújabb és gyönyörű kék ​​rúzsok és árnyalatok minden bőrtónushoz.

Íme néhány kék rúzs listája, amely még vonzóbbá tesz.

Nedves és vad rúzs fantáziakészítők #11218 Blue Magic:

kék rúzsok

Ez a kiváló minőségű rúzs a Wet and Wild Lipstick Fantasy Makers gyönyörű kék ​​árnyalataiból. Nem csak tartós, de nedvességet is biztosít az ajkaknak, ezáltal megakadályozza az ajkak kiszáradását.

KA’OIR by Keisha KAOIR „Pool Party” Turquoise Bright Blue ajakrúzs:

KAOIR by Keisha KAOIR Pool Party Turquoise Bright Blue ajakrúzs

Ez a matt felületű kék ​​rúzs a KA’OIR by Keisha KAOIR „Pool Party” élénk türkizkék színű. Sima és krémes technológiája segít abban, hogy a rúzs hosszabb ideig tartson. Ez az egyedülálló rúzs szaténon alapul.

KA’OIR by Keisha KAOIR „Baby Blue” rúzs:

KAOIR by Keisha KAOIR Baby Blue rúzs

A kék árnyalatok, amelyeket általában a csecsemők viselése közben látunk, olyanokká tesznek minket, mint „Ó, olyan aranyos!” Nos, most ezt a szörnyen aranyos megjelenést ábrázolhatja ezzel a KAISOIR by Keisha KAOIR „Baby Blue” rúzzsal. Babakék színű és matt felületet kölcsönöz. A szatén alapú technológia, amelyet ennek a rúzsnak az elkészítéséhez használnak, lehetővé teszi a rúzs hosszabb élettartamát, valamint sima és krémes textúrát biztosít az ajkaknak.

Nicka K rúzs E -vitaminnal Moody Blue #990L:

Hallottál már hangulatkarikákról? Ha igen, akkor egy új gyerek van a blokkban, és ez egy hangulat rúzs. Ez a hangulatos rúzs a Nicka K Lipstick -től kék árnyalatú rúzs, és fokozatosan megváltoztatja színét, ha bőrre vagy ajkakra alkalmazzák.

Lime Crime Opaque Blue rúzs Nem, nem tette:

Lime Crime Opaque Blue rúzs No She Didnt

Láttad a rágógumit kék színben? Nem csak egy remek szín? Nos, most nézzen élénknek és csinosnak ezzel a rágógumi kék árnyalatú rúzzsal a Lime Crime -tól.

KA’OIR by Keyshia KA’OIR „Lip Lock” ragyogó kék rúzs KAOIR NEW COLOR:

KAOIR by Keyshia KA OIR Lip Lock Bright Blue rúzs KAOIR NEW COLOR

Ezt az élénk kék színt a KA’OIR by Keyshia cégtől egy sima krémes technológiával fejlesztették ki, amely sokkal tovább tart. Ez a rúzs matt felületű, így szépen néz ki az ajkakon.

Manic Panic Blue Midnight Metallic Lipstick Goth után:

Ez az élénk rúzs a Manic Panic Blue után Midnight Metallic Lipstick Goth egy királykék árnyalatú kék, és tökéletes árnyalat, ha ki akarsz tűnni a tömegből.

L.A. Colors Moisture ajakrúzs:

Ez az L.A. Colors Moisture ajakrúzs égszínkék színű. Nemcsak hidratálja az ajkát, hanem hosszabb ideig is tart.

Mood Matcher, Fran Wilson:

Mood Matcher, Fran Wilson9

Ez az élénk kék szín a Fran Wilson Mood matcher -től E -vitamin és aloe vera hidratáló erejét tartalmazza.

A rúzsok mindig nagyszerűvé tették az ajkakat, akkor miért ne színezhetnénk kékkel és csinosan nézhetnénk ki?