A legjobb 25 rúzsmárka elérhető Indiában

A rúzs a nők elengedhetetlen kelléke a sminkkollekciójában. Ez nem csak az általános megjelenést javítja, hanem különböző alkalmakkor és különböző időpontokban a szín természetesebbé és elbűvölőbbé teheti az embert. Különféle színeket és különféle színeket is vásárolhat. Ez megint egy kötelező költségvetés -függő dolog. Ez függhet a költségvetésétől, például a következő módokon. Ha hajlandó olyan színt kapni, amely jó néhány órán át tart, akkor elég sok maroknyi készpénzt kell költenie ahhoz, hogy ilyen jó és kiváló minőségű színt és pigmentációt kapjon. Vannak őshonos cégek, de ezek nem túl népszerűek, ha hosszabb ideig tartanak. Ismét vannak különféle színek, amelyek a költségvetéstől is függenek.

Manapság bizonyos színeket talál ugyanabban a tartományban, amelyek drágábbak, mint az előtte lévő árnyalatok. Ennek az az oka, hogy az adott árnyalat nagyobb népszerűségnek örvend ebben a tartományban, vagy az is előfordulhat, hogy más hasonló vállalatok nem kínálják ezt a színt, és ezért az adott tartomány által kínált szín többet vásárol, mint a többi színárnyalat. A hidratálás tekintetében is van némi választás. Most vannak olyan színek, amelyek hidratálhatnak és mattak lehetnek egyszerre. Néhány magas árkategóriájú vállalat kínál manapság ilyen típusú tulajdonságokat. Korábban a nők féltek használni azokat a színeket, amelyek mattak, és azt gondolják, hogy még szárazabbá tehetik őket, ezért balzsamot kell használniuk a szín felvitele előtt.

Ezekben a napokban azonban intenzív hidratálást kaphat, és szinte matt színű. Különféle egyéb minőségi variációk léteznek. Vannak olyan különleges színek, amelyek óriási fényes felületet és simaságot kölcsönöznek, ami nem igényli, hogy extra fényként viseljen, amit a legtöbben csinálunk. Néhány más minőségi változatban sok csillogó részecskét kaphat, amelyek simább és természetes fényt adnak ragadós fényesség nélkül. Vannak más színek is, amelyek inkább bézs vagy természetes bőrtónusúak lesznek, és ezek nagyon jók a nappali és az éjszakai viselethez, erős füstös megjelenéssel.

Bogyós árnyalatokat is kaphat, amelyek nagyon szilvaszerű vagy enyhén vöröses felületet kölcsönöznek. Összességében különféle színek, pigmentációk és különböző tulajdonságok állnak rendelkezésre, amelyeket megvásárolhat, attól függően, hogy mit szeretne és költségvetését. Egy jó szín több vagy kevesebb hidratálással 300 INR és 2000 INR között kerülhet. Egyes tartományok 3000 INR -ról akár 4000 INR -ra is felmehetnek. Ez azonban a legtöbb hétköznapi ember számára elmaradhat a költségvetésből, ezért a megfelelő tartományok és színek kiválasztása válik fontossá. Egy útmutató ehhez hasznos lehet.

Ezért, ha színtípust szeretne kiválasztani, ellenőrizze az alábbi 25 legjobb rúzsmárkát. Ezek ötletet adnak Önnek, hogy milyen árat kell vásárolnia, a költségvetésétől és igényeitől függően.

1. Revlon:

Revlon rúzs

Vásárolja meg ITT

Ez egy drága termékkínálat, és különféle változatokat találhat. Vásárolhatja a Colorburst színeit, amelyek nagyon híresek, mint például a Hazel, Lila 1, Rose Nude 65, Fuchsia 30, stb. Ezek ára körülbelül 600 INR és 650 INR között van. Vannak más változatok is, amelyek ára 700 INR, és a Hold csepp tartomány, amely nagyon szép színekkel rendelkezik, mint például az Amethyst Smoke, Rose 560, stb. Árnyalatai, és ezek nagyon magasak, körülbelül 1500 INR áron..

2. Maybelline:

Maybelline rúzs

Ezt a nevet nem kell említeni, mert ez több nő kedvence. Nemcsak az ár szempontjából, hanem a színektől a tartós hatásokig vagy a ragyogásig, vagy akár a hidratálásig is ez a színek és árnyalatok kedvelt választéka. Ezeket normál fülre is viselheti, mivel ezek nem okoznak semmilyen irritációt. Ezért ezeket balzsamok nélkül is viselheti. Ezeket csak a táskájában kell hordania enyhe tapintások esetén, de ezek 4-5 óráig tarthatnak újra alkalmazás nélkül. Ismét extrém nedvességváltozatot tartalmaz, amely azok számára, akik irritációt éreznek.

Megvásárolhatja ezt a változatot, és ezek tele vannak hidratáló szerekkel, amelyek segítenek hidratálni. Ezek még akkor sem jönnek le könnyen az ételről, ami miatt alkalmasak funkcionális rendezvényeken vagy bulikon való viselésre, ahol valamit enni vagy inni kell. Tehát ez nem rendszeres viseletként jó, hanem különleges napi kirándulásokon barátokkal vagy funkciókkal. Ez kötelező, és meg kell vásárolnia legalább néhány tetszett színt. A Moisture Extreme termékcsalád olyan híres színekkel rendelkezik, mint a Matte 2 6L080, a Warm Me up és a Crazy for Coffee, és ára körülbelül 400 INR. A Color Sensational ára körülbelül 500–600 INR.

3. Lakme:

Lakme rúzs

Ez a név generációk óta népszerű háztartás. Biztosan kipróbálta legalább néhány színüket, és tetszett is. Ezek nagyon megfizethetőek, különösen a szaténok. Ezek mindennapi viseletre jók. Ezeket rendszeres használatra és parti viseletként is viselheti. Ezek 3-5 órán keresztül vérzés nélkül maradnak, és a hidratáló hatás is jó. Előfordulhat azonban, hogy el kell törölnie a felesleges színeket a sötét színekről, mert ezek leeshetnek az ételről vagy a poharakról, amikor valamit eszik vagy iszik. Ezek a legcsillogóbb árnyalatok, amelyekkel találkozhat. Az New Absolute termékcsalád olyan színekkel rendelkezik, mint a Royal Rouge, a Runaway red, a Plum Forever stb. Ezek ára körülbelül 582–600 INR. A szaténok kínálatában olyan híres színek találhatók, mint a Mauves és a Nudes, amelyek különböző árnyalatokkal rendelkeznek. Ezek ára körülbelül 300 INR.

4. L’Oreal Paris:

L’Oreal Paris 4

Vásárolja meg ITT

Ez egy nagyon népszerű név és nagyon magas árfekvésű tartomány. Ez a fajta változat drága, de a fényes palack megvásárolhatja, és a színárnyalat is jó és tartós. Ennek a változatnak olyan színei vannak, mint Faye, Pretty Woman, Bella, stb. Ennek ára 500 INR és 1000 INR között van. A másik változat a Color Riche tartomány. A leghíresebb színek a Crazy Fuchsia, Bold Bordeaux, Red Passion, Burning Rose, Intense Fuchsia, stb. Ezek ára körülbelül 900–950 INR..

5. Színes sáv:

Colorbar rúzs

Vásárolja meg ITT

Ez egy nagyon professzionális termékcsalád, és megvásárolhatja számos gyönyörű színüket. Ezek olyan változatokkal rendelkeznek, mint a Velvet Matte termékcsalád, amelynek színei szívek, torták, rózsaszék, őszibarack, stb. Ezek ára körülbelül 250–400 INR. Van egy másik változat is, amely élező ceruzák formájában van, és könnyen használható. Ezek olyan színekkel rendelkeznek, mint az Orchid Orange, a Seductive Tan és a Tango Pink. Ezek ára körülbelül 900–950 INR.

6. NYX:

NYX rúzs

Vásárolja meg ITT

Ez egy nagyon jól ismert név, és olyan jól ismert változatokat kínál, mint a Diamond Sparkles és az Silver Case termékcsalád. Ezek ára körülbelül 500–600 INR, és jó dolog lehet mindennapi használatra.

7. MAC:

MAC rúzs

Ez különféle hidratáló színeiket kínálja, valamint a matt tartomány 1000 INR és 3000 INR között van.

8. Max Factor:

Max Factor rúzs

Vásárolja meg ITT

A jól ismert név és a kínált színek nagyon kedvelik a rendszeres és a parti viseletet. Ezek jó dúsított árnyalatokkal rendelkeznek, és nem vérzik, ha eszel vagy iszol valamit. Ezek ára 800 INR és 2000 INR között van a legdrágább változatoknál, amelyek a Color Effect és az Elixir.

9. Lotus gyógynövények:

Lotus Herbals rúzs

Vásárolja meg ITT

Ez egy jól ismert háztartási név, és megfizethető Pure Color termékcsaládját csak 250 INR és 300 INR között lehet megvásárolni. Ezek jóak a mindennapi használatra.

10. Színeség:

Coloressence rúzs

Vásárolja meg ITT

Ez egy nagyon megfizethető tartomány, és körülbelül 170–200 INR. A rossz pontok az, hogy a színek nem tartósak, és a hatás meglehetősen száraz lehet. Ez azonban jó a mindennapi használatra, ha rendben van a rendszeres óránkénti javításokkal.

11. Deborah:

Deborah rúzs

Vásárolja meg ITT

A Shine and Volume nagyon jó színekkel rendelkezik, amelyeket megvásárolhat. Ezek jóak mindennapi viseletre, és tartósak is. Ezek ára 670–700 INR, körülbelül 4,2 grammos csövekhez.

12. Bobbi Brown:

Bobbi Brown rúzs

Vásárolja meg ITT

Ez egy nagyon magas árkategória, és színeik 2000 INR és 3000 INR között vannak, attól függően, hogy milyen tartományban kíván vásárolni.

13. Avon:

Avon rúzs

Vásárolja meg ITT

Ez egy háztartási termékcsalád, és többnyire kézről kézre értékesítik, házról házra eladók. Manapság ezeket speciális üzletekben lehet megvásárolni, amelyek csak ezeket forgalmazzák. Tartományuk súlyban és árban különbözik. Áraik 200 INR és 500 INR között változhatnak, megközelítőleg a tartománytól függően.

14. Arcok:

Faces rúzs

Vásárolja meg ITT

Ennek nagyon csillogó színei vannak a különböző tartományokból, mint a Go Chic, Ultra Moist stb. Ezek ára változó, 200 INR és 600 INR között. Ezek mindennapi viseletre jók.

15. Christian Dior:

Christian Dior rúzs

Vásárolja meg ITT

Ez egy magas árú tartomány, és a színek hozzávetőleg 700 INR és 800 INR közöttiek. Az Addict és az Ionic Vibrant színek népszerűek.

16. Lancome:

Lancome rúzs

Ennek a márkának a tartománya 1500 INR -től 2000 INR -ig terjed, népszerű professzionális színskála.

17. MUA:

MUA rúzs

Vásárolja meg ITT

Ezek ára 660–700 INR, körülbelül 3,8 gramm, és népszerű dolog a nők körében.

18. Amway:

Amway LIpstick

Táplálkozási termékeinek háztartási neve, ez kozmetikumokat is kínál. Az Attitude Range ára 400 INR és 500 INR között van, körülbelül 4,5 grammos csövek esetében.

19. Színélet:

Colorlife rúzs

Ezek főleg kezdőknek szólnak, akik különböző színekkel kísérleteznek, ezért ezeket többnyire kombinált csomagokban kapja meg. Ezek megfizethetőek 150 INR -ért, körülbelül 5 vagy 6 darabos csomagok esetén.

20. Konad:

Konad rúzs

Ez jó színeket kínál magas árkülönbséggel, 600 INR és 700 INR között. Ez népszerű a tizenévesek és az egyetemisták körében.

21. Színes utca:

Colorstreet rúzs

Ezek kicsi színű csövek, és ha kezdő, használhatja ezeket. Ezek nagyon olcsók, és egyáltalán nem költségesek. A hatások jóak az 50–100 INR árkategóriában.

22. Viviana:

Viviana LIpstick

Vásárolja meg ITT

Ez egy megfizethető név, és néhány színét olcsón vásárolhatja meg a zsebében. Ezek jók a rendszeres és mindennapi viselethez. A csábító vörös, a Molt Lava, a csábító Coco meglehetősen népszerű. Ezek jóak az egyetemi lányoknak és a nőknek, akik minden nap kint dolgoznak. A hatások nem kiválóak, de 150–300 INR árkategóriában ezek jók.

23. Lélekfa:

Soul Tree rúzs

Vásárolja meg ITT

Ez ayurvédikus színeket kínál, és ezek ára körülbelül 500–600 INR. A színek nagyon jók a rendszeres használathoz, és könnyen illeszkednek az erszényébe. A tartós hatás nem túl jó, de irritációmentes és bőrbarát, ami lehet az oka annak, hogy érdemes ezeket megvásárolni. Az olyan gyönyörű rózsaszín színeket, mint a Royal és a Glistening Loam, meg kell vásárolni.

24. Kék ég:

Blue Heaven rúzs

Vásárolja meg ITT

Az MTV MUAH sorozat nagyon népszerű, és jó kezdőknek és egyetemi lányoknak. Ezek meglehetősen olcsók a zsebben, és kis csövekben is kaphatók, amelyek könnyen illeszkednek minden kis pénztárcához. Ezek ára 100–150 INR, körülbelül 2,5 gramm.

25. Biotique:

Biotique rúzs

Ez olyan színt kínál, amely természetes kivonatokat tartalmaz, és nem okoz semmilyen irritációt a viselése során. Ezek mérsékelt ára körülbelül 370–400 INR, és jó dolog lehet rendszeres használatra, különösen azok számára, akik szeretik a természetes dolgokat.