Lær mere om de 15 bedste behandlinger til fjernelse af rynker

Rynke! Rynker opstår, når huddermis mister elasticiteten og kollagenelementet. Med mangel på elastin og kollagen bliver huden tynd og har ikke evnen til at holde fugt. Det er, når rynker kommer op. Det kan være svært at reducere rynker i en senere alder, det er altid godt at forhindre dannelse af rynker med et godt skønhedsregime.

Rynke behandlinger

Med den forbigående alder syntes den engang ungdommelige glød, der fik hovederne til at dreje på vejen, at være forsvundet. De lækre, levende lokker er begyndt at tage en mere rolig farve, da bløde fine linjer begynder at dukke op hist og her, overalt. Aldring er et almindeligt naturfænomen, en kraft der ikke kan hindres. De sidste dage med herlighed og nåde opgraderer sig nu til en mere moden form, men alligevel har mange mennesker ofte svært ved at klare de skiftende tider og ønsker at holde fast i deres skønhed i nogle sidste år.

Det er, når den mest effektive kosmetiske og medicinske virksomhed blomstrer, da denne nogensinde voksende industri nu har en tendens til at imødekomme dine behov og sandsynligvis hjælpe dig med at vende disse år tilbage på din hud og give dig en ungdomsfyldt stemning.

Bedste behandlinger for rynker derhjemme:

Her i denne artikel har vi givet de bedste rynkebehandlinger derhjemme, som er meget nyttige for dine hudrynker.

1. Botox -behandling mod rynker:

Behandlinger for rynker botox

Botulinum Toxin Type A er et af de mest effektive svar på rynkeproblemer for at få hud mod rynker. Dette toksin stammer fra bakterier og skal injiceres i huden. Et minuts mængde Botox blødgør huden og reducerer dårlige ansigtslinjer. Der er imidlertid en række risici forbundet med denne proces med rynkebehandling.

2. Kollagen rynke behandling:

Behandlinger for rynker kollagen

Dette er et proteinfyldstof, der skal injiceres. Det stammer fra køerne og renses inden brug. Kollagenet betragtes som et af de mest effektive våben til krigen mod rynker. En lille mængde af dette fyldstof vil gøre ansigtslinjen blød og fjerne ar og rynker med det samme. Effekten af ​​kollagen varer i flere måneder. Der er imidlertid en risiko for infektion, som kan skyldes årsagen til kollagenets indhold. Men det varierer fra hud til hud. Hvis du er heldig, er du muligvis ikke påvirket af kollagenet.

3. Hyaluronsyrebehandling mod rynker:

Hyaluronsyrebehandling mod rynker

Denne syre stammer fra kamme af haner og betragtes som den bedste løsning for rynker ifølge de fleste eksperter. Det vil effektivt reducere tegn på ældning inden for få anvendelser og gøre huden naturligt blød og glødende. Meget få procent af patienterne har vist sig at være allergiske over for denne syre, hvilket gør hyaluronsyren velegnet til de fleste. Det fungerer bestemt som anti -rynker. Dette er en af ​​de bedste behandlinger for rynker.

4. Fedtgenbrug Anti rynke behandling:

Processen omfatter ekstraktion af fedt fra mave og lår og injektion af det samme i ansigtet. Bøjningsinjektioner er påkrævet til denne proces. Denne proces har vist sig at være meget effektiv til at reducere rynker og gøre hudens linjer glatte. Det eneste dårlige ved denne proces, der er blevet opdaget indtil nu, er, at det er smertefuld behandling for rynker.

5. Softform -rynkebehandling:

Softform er et blødt stykke rør indsat direkte i rynkerne. Dette betragtes som den permanente løsning for rynker, som også reducerer for tidlige tegn på ældning. Processen er også effektiv til læbeforstørrelse. Dette er også en af ​​de bedste rynkebehandlinger.

6. N-Lite:

Rynke aldring

Dette er laserbehandling, men ikke-kirurgisk. Gennem denne proces udsendes en spray, som køler ned og beskytter epidermis mod ydre skader. Laseren opvarmer blodkarrene, hvilket starter produktionen af ​​kollagen, og naturligt forbedres hudtonerne. Chancen for at reducere rynker er omkring 60% med denne procedure.

7. Laser Skin Resurfacing:

I denne proces udsendes blide laserstråler dybt ind i huden. Laserens tunge stråle giver en intens effekt på rynkerne. Det vil opvarme vævene og fjerne alle de beskadigede hudlag på ydersiden. Denne proces vil øge produktionen af ​​kollagen og give dig dramatisk positiv feedback.

8. ERP -rynkebehandling:

En af de mest populære måder at reducere rynker på er ERP (Electroridopuncture). Det vil afskaffe tegn på ældning, reducere de tætte rynker og gradvist fjerne dem. I denne proces serveres huden med ultrafine nåle, der udsender elektriske bølger.

9. Permanent fillers behandling for rynker:

Disse fyldstoffer er af syntetisk karakter indeholdende hyaluronsyre og harpiks -mikrosfærer. Når det injiceres i de berørte områder, defillerer fyldstoffet (PMMA) poly -methylmethacrylatpartiklerne og øger produktionen af ​​kollagen.

10. Retinoider rynkebehandling:

Rynkebehandling derhjemme er nu mulig med retinoidernes aktuelle løsninger. Disse tackler problemer som psoriasis, genstridig acne, forbrændingsår og sådan og kan også bruges til rynkebehandling. Dog bør der tages hensyn til strenge lægeforeskrevne råd før brug. Dette er en af ​​de perfekte rynkebehandlinger derhjemme.

11. Kemiske skræl:

Sådan fjernes rynker

Kemisk peeling, som navnet antyder, hjælper dig med at fjerne det øverste lag af din hud og vige for det blødere, langt mere glatte hudlag, der nu bliver det øverste lag til din hud. normalt frarådes kemisk peeling strengt, hvis du har lidt af en tidligere hudsygdom, som gør huden mere tilbøjelig til at beskadige.

12. AHA’er – Alpha Hydroxy Acid:

Disse bruges hovedsageligt til øjenrynker, da de udglatter rynker og forhindrer for tidlig hudaldring. I passende mængde forbedrer AHA’er også nedbrydning af kollagen og giver dig derved en solid behandling af de genstridige rynker. AHA står for alfa-hydroxysyre, som i det væsentlige er en frugtsyre, der findes i frugter, der er rige på antioxidanter. Dette er en af ​​de naturlige behandlinger mod rynker.

13. Dermabrasionsbehandling mod rynker:

Dermabrasion er en form for hudbehandling, der ikke kun tackler rynker, men også hudsygdomme som overdreven acne eller solbrændte pletter fra overdreven solskoldning. I denne proces fjernes eller skrælles det øverste lag af din hud ved hjælp af kemiske krystalmidler, der efterlader et nyt hudlag, der skal heles ved kollagenaktivering. Der er også et udtryk kaldet Microdermabrasion, der bruger minimale krystaleksfolier til at skrælle det øverste lag af din hud af.

14. Kosmetiske operationer:

Dette er en af ​​de mest almindelige og populære behandlinger mod rynker, en måde at tackle hudrynker eller ældning på. Dette inkluderer også hudbehandlinger som grimme ar eller overdrevne fregner og endda hudbruningsproblemer. Til fjernelse af rynker findes teknikker som ansigtsløftning, hvor dit ansigt får et ungdommeligt forynget og meget mere skulpturelt ungdommeligt look. dette strammer huden, hvilket gør den fast og glat.

15. Idebenone:

Antirynkebehandlinger inkluderer også Idebenone, som er anbefalet af en læge kraftfuld antioxidant, der vender ældningslinjer og genstridige rynker. Dette er i mindre skala og er strengt taget en aktuel lidelse. Idebenone er en af ​​de værdifulde rynkebehandlinger til hud og ansigt.

Selvom behandlingerne virker effektivt for at reducere rynker, er det vigtigt at respektere naturlovene. Rynker kommer med alderen og er uundværlige for enhver, uanset hvor god pleje de tager. Du kan dog forhindre dem i et vist omfang med disse behandlinger, men håber ikke på et permanent mirakel.