15 gyönyörű fejkendő stílus nőknek és férfiaknak

Mindannyiunknak van legalább egy napja a héten, amikor lusták vagyunk megcsinálni a hajunkat, vagy hajuk nem áll megfelelően. Most ne aggódj emiatt !! A hajkiegészítők legújabb trendje a fejkendő. Ez az egyik legegyszerűbb és leggyorsabb módja a frizurának.

A legjobb fejkendő stílusok nőknek és férfiaknak:

Íme néhány gyors és egyszerű módja a gyönyörű fejkendők stílusának, amelyek felfrissítik a napot.

1. Csavart Turbán:

Csavart Turbán

Ez a csavart turbán teljes városi megjelenést kölcsönöz. Helyezze a sálat a nyak hátsó részébe, és végeit tartsa elöl. Ezután keresztezze a két végét, egyiket a másikra, és csavarja át még egyszer, hogy az a vége, amellyel elkezdte, ugyanabban a kézben legyen. Húzza őket szorosan és feszesen a tarkónál.

2. Bouffant Beauty:

Bouffant Beauty

Forró trend a fejkendő stílusokban – Bouffant beauty. Ez egy tipikus stílus azoknak, akik szeretik hajukat felhajtóban vagy kontyban hordani. Hajtsa a sálat harmadokra. A nyakkendő a kontyod vagy az updo körül van. Ezáltal a göndör haja minden megkötve és jól kezelhető lesz.

3. Retro csavar:

Retro csavar

Ez az egyik legegyszerűbb módja a fejkendő megkötésének. Zsemle vagy akár lófarok fölé is köthető. Ez a fejkendő sál előnyösebb, ha rövidebb, hogy aranyosabb megjelenést kapjon. Csak viselje a legjobb árnyalatait, és nyáron is jól néz ki.

4. Férfi turbán sál:

Férfi turbán sál

Ki mondta, hogy a sálak csak nőknek valók. Ez a férfi fejkendő sokoldalú pakolás. Nagyon könnyű viselni, és turbánként vagy burkolatként is viselhető. A motorosok gyors pakolásként viselhetik a fejet és az arcot, hogy elfedjék az arcát a széltől. Anyaga puha és könnyű műselyem anyagból. Kényelmes egész nap viselni.

5. Vintage fejkendő:

Vintage fejkendő

A fejkendő csomagolásának egyik hagyományos módja. A négyzet alakú sálat háromszögbe hajtjuk. Ezután úgy borítják a felső fej fölé, hogy a hegyes vége hátul legyen. A másik két vége az álla alá van kötve.

6. Menyasszonyi fejkendő:

Menyasszonyi fejkendő

Minden menyasszony arról álmodik, hogy a legjobban néz ki, és nagyon szelektíven vásárol az esküvőjére. Ez a menyasszonyi fejkendő hálóanyagból készült, és erősen hímzett kristályokkal, gyöngyökkel és gyöngyökkel. Virágos kialakítású. A menyasszony finomnak és angyalszerűnek tűnik a D-napján.

7. Muszlim menyasszonyi fátyol fej ruha:

Muszlim menyasszonyi fátyol fej ruha

Ez a sál gyönyörűen kidolgozott gyöngyökkel és flitterekkel. Kétrétegű, és a piros szín kiemeli a menyasszony pirulását. A felhasznált anyag selyem, ezért puha és kezelhető a menyasszony által.

8. Fejkendő a sivataghoz:

Fejkendő a sivataghoz

Ez a legnépszerűbb férfi fejkendő a sivatagban, mivel megvéd az erős portól és erős napsugaraktól. Fogja meg a téglalap alakú fejkendő egyik végét, és tekerje körül a fejét, a másik végével pedig takarja le a fülét, az orrát és a száját, és tűzze vagy húzza rá

9. Sikh fejkendő:

Sikh fejkendő

A szikhek vallási könyvei kimondják, hogy a férfiaknak nem szabad levágniuk a hajukat, és viselniük kell a turbánnak nevezett fejkendőt. A szikh turbán megkötésének stílusa eltér a többi turbánstílustól. A szikh turbán különböző stílusai a következők: Patka, Basic turban és Fortress turban.

10. Radzsasztáni fejkendő:

Radzsasztáni fejkendő

Rajasthan tipikus fejkendője Pagari néven is ismert. Egy Pagari -ban a sálat a fej körül tekerik. A Pagari kötésének különböző nevei és módjai vannak. Rajasthanban más módja van a Pagari kötésének minden 10-15 kilométeren keresztül. Különböző turbánok vannak a különböző évszakokban – Pancharanga aratási időszakban, Falgunia a Holi alatt, Fekete Chunari Turban Diwali alatt és Mothara a Raksha Bandhan alatt.

11. Gigantikus afrikai íj:

Gigantikus afrikai íj

Csodálatos női fejkendő. Gyűjtsd össze az összes hajad, és kösd össze egy topknot. Helyezze a fejpakolást a fej hátsó részébe úgy, hogy a tarkóig lejjebb legyen. Miután a laza végeket előre húzta, kösse őket csomóba, és hajtsa össze, hogy hatalmas íjat készítsen. Dugja be a végeit íjszárnyakba.

12. Zsidó pillangó fej sál:

Zsidó pillangó fejkendő

Ez a pillangó stílusú fejkendő nők számára nagyon népszerű Jeruzsálemben. A nők két különböző színű sálat kombinálnak, hogy feltűnő hatást érjenek el. A két sál négyzet alakú és általában csak rojtos, míg a másik nem. A rojtos sálat a nem rojtoshoz kötik.

13. Dupatta típusú fejborító stílus:

Dupatta típusú fejborító stílus

Ez az egyik legjellemzőbb hagyományos módja a dupatta, egy téglalap alakú, hosszú fejű sál kendőjének. A dupatta megfordul, a fej hátul takarja. A másik két vége a vállára esik, és az egyik oldalát a másikra borítják. Ez egy általános stílus az esküvők és a vallási rendezvények során.

14. Kasmíri fejkendő:

Kasmíri fejkendő

A legbűvölőbb és dizájnos fejkendő Kasmír. Általában két különböző sálat kötnek a fej köré, hátul hagyva a végeket. A felső sálat ékszerek díszítik, amelyek elfedik a homlokát és a fülét.

15. Hátsó zsemle fej sál:

Hátsó zsemle fej sál

Ezek a tipikus csinos fejkendők az afrikai nemzetek hölgyei számára. Hajuk általában nagyon vastag, göndör és kezelhetetlen. A hajuk göndör. Ez a stílus elfedi a hajat, és nagyon tisztességes és kifinomult megjelenést kölcsönöz. A hosszú sál lefedi az egész fejet, a laza végeit pedig zsákba kötik.

Nos akkor mire vársz még?? Csak díszítsen egy gyönyörű fejkendőt, és viseljen új megjelenést, hogy mindenkit meglepjen. Nem kell mennie és új sálat vásárolnia; használjon bármilyen kidobható szövetdarabot, és adjon új megjelenést. A fejkendő az egyik nagyszerű kiegészítő férfiaknak és nőknek egyaránt, és bárhová is megy, csodálatos divatbejelentést tehet.