9 divatos dizájn kasmír sál kollekció férfiaknak és nőknek

Növelje télét és hangulatos szezonját egy másik szintre azáltal, hogy túl divatossá és divatossá teszi megjelenését. Ezeknek a kiegészítőknek az anyaga túl selymes és gyapjas. Tehát soha nem érezheti a kényelmetlenséget, amikor ezt viseli.

A télen viselhető kasmír sálak legjobb és legújabb modelljei:

Íme néhány típus és változat a legnépszerűbb kasmír sálaknak hölgyeknek és még férfiaknak is.

1. Neoncsillag kasmír sál hölgyeknek:

Neoncsillag kasmír sál hölgyeknek

Fedezze fel ezt a puha pamut anyagú sálat, amely tökéletes szürke árnyalatú, és kiemelésként neonnyomtatott csillagokkal van domborítva. Elég puha ahhoz, hogy ellenálljon a legnehezebb téli időszaknak is. Ez a szürke kasmír sál nem illeszkedik bármilyen fényes, árnyékos tunikához vagy Kurtis -hez.

2. Nyomtatott selyemsál nőknek:

Nyomtatott selyem kasmír sál nőknek

Ha nagyon válogatós a birtokolni kívánt tiszta kasmír sálhoz választott anyaggal, akkor ezt a selyem anyagot választhatja. Ezenkívül nem csak az évszaknak megfelelően viselt, de hogy divatos legyél, akár farmerrel is párosíthatod a felsőddel. Ez a sokszínű, fekete kasmír sállal együtt nagyon elegáns megjelenésű, és puha selymes anyaga is kényelmes viseletet biztosít.

3. Szuper puha sálak nőknek:

Szuper puha sálak nőknek

Most csak nézze meg ezt a kifinomult és kecses Cashmere Infinity sálat. Ez a fehér sál kizárólag azoknak a hölgyeknek szól, akik túl stílusosak és divatosak akarnak lenni. A sál anyaga tiszta fehér gyapjú.

4. Barna gyapjú sál nőknek:

Barna gyapjú sál nőknek

Itt van egy sor esztétikus majomsapka és a Cashmere Infinity sál, amely brit barna árnyalatú. Ez a női kasmír sál olyan méltóságteljes a választékában, hogy valóban gazdag és királyi megjelenést kölcsönöz. Ugyanakkor frissített divatos kiegészítő, amelyet a modern hölgyek választottak.

5. Stílusos kasmírkeverős sál férfiaknak:

Stílusos kasmírkeverék sál férfiaknak

Fedezze fel ezt a gyönyörű szuper puha sál anyagot, amely kék árnyalatokkal rendelkezik. Ez a férfi kasmír sál géppel szőtt, és az egész anyagon pöttyös mintázatú. A szegélyek laza szálakkal vannak kötve, amint az a képen látható. Ez az egyedi kivitel adja a leghitelesebb stílust.

6. Világos piros kasmír sálak nőknek:

Világos piros kasmír sálak nőknek

Ez egy élénkpiros kasmír sál, amely poli-pamut anyagból készült. Ez a női kasmír sál sima textúrájú kialakítású, és tökéletesen illik a világos árnyalatú sima vagy akár nyomtatott felsőkhöz.

7. Kézzel szőtt kasmír sál hölgyeknek:

Kézzel szőtt kasmír sál hölgyeknek

Ez a legmodernebb és legdivatosabb kiegészítő árnyalat, amely divatos viselethez használható, vagy akár minden alkalmi viselethez is. Ez a zöld kasmír sál párnás anyagú, és a legnagyobb kényelmet nyújtja a használathoz.

8. Nyomtatott Royal Blue Cashmere Scalf for Women:

Nyomtatott Royal Blue Cashmere Scalf for Women

Tekintse a pillantását erre a királykék kasmír sálra, amely hozzáadott tömeg nélkül melegen tartja a nyakát. Ez a legkiválóbb minőségű kasmír 100% -ban ultra-puha típus, és ez az élénk egyszínű tökéletesen illik minden megjelenéshez.

9. Pontozott selyem kasmír rózsaszín sál hölgyeknek:

Pontozott selyem kasmír rózsaszín sál hölgyeknek

Illessze össze ezt a babarózsaszín, pontozott textúrájú sálat kedvenc ruhájával, hogy különleges legyen a napja. Ez a rózsaszín kasmír sál selyem anyagból készült, és túl bársonyos és sima viselet.

Ezt a szövetdarabot melegség, divat vagy akár vallási okok miatt a nyakában viselik. Az egyéni döntés, hogy különböző célokra viseli -e.