9 legjobb Hidzsáb sálgyűjtemény különböző stílusokban nőknek

A divatos hölgyeket a világ minden tájáról közös érdekük, a vágy, hogy megmutassák személyes stílusukat. A muzulmán hölgyek saját hozzájárulásukkal megkülönböztető női hidzsáb sálstílusokat hoznak létre, amelyek megváltoztathatók az egyéni preferenciákhoz. A trendi hidzsáb stílusok várhatóan tovább fognak fejlődni az öltözködési trendek fejlődésével.

A legjobb hidzsáb sálgyűjtemény különböző stílusokban:

Íme a 9 legjobb hidzsáb sál hölgyeknek,

1. Gossamer Hidzsáb sál:

Gossamer hidzsáb sál

A Chiffon puszta, könnyű és szellős, és sifon sálak hidzsáb készítésére szolgál. Jól csomagol, gyönyörűen néz ki, könnyen irányítható a hajtások és kényelmesen pakolható. Egyszínű színekben/ kombinációkban kapható. Mivel az anyag könnyű, ezért a sapka rögzítése elengedhetetlen a helyén. Leginkább okos, divatos hölgyek preferálják.

2. Bársonyosan nyomtatott hidzsáb sálak:

Bársonyos hidzsáb sál

A selyem sima, puha textúrájú és tartós szövet. Csillogása és burkolhatósága miatt előnyös a hidzsáb selyemkendő megalkotása. Gyakran használják különböző színkombinációkban és mintákban. Az absztrakt/ virágmintás selyem hidzsábok könnyen és kényelmesen viselhetők. Ez egy tökéletes választás egy hölgynek hivatalos partikra.

3. Poliészter hidzsáb sál:

Poliészter hidzsáb sál

A poliészter anyagból készült hidzsábok szemet gyönyörködtetőek, könnyen karbantarthatók, de a verejték felszívódása ennek a ruhának a korlátozása. A női hidzsáb sál poliészter georgette -ből készült, tartós, kényelmes viselet minden évszakban és könnyen kezelhető. Összeillhet a felsőkkel, és minden alkalommal frissítheti megjelenését, amikor viseli.

4. Jersey hidzsáb sál:

Jersey hidzsáb sál

Ezek a sokoldalú hidzsábok különböző módon viselhetők. Rugalmas, könnyű anyagból készült, amely tűk nélkül tartja a formáját. A mez és a kötött hidzsáb kecses megjelenésű és tartós, hogy megvédje a hideg időjárástól. Ezek a hidzsáb fejkendők tökéletesek bármilyen ruha öltöztetéséhez.

5. Hagyományos hosszú fekete hidzsáb sál:

Hagyományos hosszú hidzsáb sál

A hosszú hidzsáb sálak könnyen viselhetők. Kiváló minőségű, rugalmas pamutszövetből készült, megközelítőleg könyökig ér. Könnyű viselet, fejkendő azonnali húzása, nincs szükség csapokra. Ezek a hagyományos pamut hidzsáb sálak szerények és divatosak, azoknak a hölgyeknek szánták, akik egyszerű, praktikus stílust akarnak és hagyományos megjelenéssel rendelkeznek.

6. Active Wear hidzsáb sál:

Active Wear hidzsáb sál

A sport hölgy hidzsáb sálak ultrakönnyű, hűvös technológiai anyagból készülnek. Korábban a sporteseményeken való részvétel akadálya a ruházat volt kulturális és vallási okokból. Ez a kiváló minőségű, könnyű, lélegző anyag kényelmes és előny a professzionális és amatőr sportoló nők számára, akik éreztetik magukat a nemzetközi versenyeken.

7. Csillogó viszkózus hidzsáb sál:

Csillogó viszkózus hidzsáb sál

A sima viszkóz maxi hosszú hidzsáb sálak hidzsábi nélkülözhetetlenek. Tökéletesen illeszkednek a mindennapi viselethez. Puha és könnyű viszkózból készülnek, tökéletesek a terjedelmes stílusokhoz. Elegánsnak és nőiesnek tűnhet, ha ruhákkal és felsőkkel illik hozzá. Elég hosszúak ahhoz, hogy a nyak körül formázva tökéletes áramló stílust hozzanak létre.

8. Csipke hidzsáb sál:

Csipke hidzsáb sál

Csipke sál hidzsáb a modern divatos stílus. A muszlim lányok kiegészíthetik hivatalos/informális ruháikat ezekkel a színes, könnyű sálakkal. Pamut alsó sapkához illeszkedik, mivel átlátható. Ezeket rétegzési stílusként/ oldaltörlő stílusként vagy egyszerűen dupatta stílusként lehet díszíteni. Kifinomult megjelenéssel büszkélkedhet egy esti együttesben.

9. Kasmír fej sál:

Kasmír fej sál

A kasmír a legújabb hidzsáb szövet. Ez a könnyű, rugalmas, puha és selymes sál hidzsáb számos szövet elemeit egyesíti egy hidzsábban. Ugyanazon színű hidzsáb alsó kendő ajánlott átlátszósága miatt. Ez az elegáns fejfedő hűvös és elegáns megjelenést kölcsönöz viselőjének, és nagy kedvenc a muszlim társadalmi körökben.

A hidzsábok gyakori lekérdezése a hidzsáb sálstílusok kiválasztása előtt, melyik anyagból készült? A különböző típusú szövetek exkluzív megjelenést kölcsönöznek minden sál hidzsáb alkotásnak. Ez egy gyorsan növekvő iparág, ahol a muszlim hölgyek nem haboznak kísérletezni a stílus n anyagával, hogy megelőzzék nyugati társaikat..