9 legújabb trendi téli sál férfiaknak és nőknek

A tél az egyik ilyen évszak, amikor minden gyapjúruhája elfogyott a tárolóból, és ismét használatra kész. Pulóverek, kipufogók, sapkák és a legjobb sálak – mindannyian készek megvédeni Önt a hidegtől. A sálak olyan ruhadarabok, hogy az ember soha nem hagyhatja ki. Mindig el kell kísérnie, amikor elmegy otthonról. A sálakat könnyű letakarni a fejedre, eltakarva a füledet és az arcod egy részét a hideg széltől. Ezeket le lehet venni, amikor felkel a nap, és melegebb lesz, vagy viseli, ha ismét hidegnek érzi magát. Könnyen letakarható és könnyen tartható a táskában!!

Stílusos és gyönyörű téli sálminták férfiaknak és hölgyeknek a divatban:

A sálak viselésének számos módja van. Íme néhány gyakori és nem szokványos módszer a téli sál viselésére-ez a téli ruházat legsokoldalúbb darabja.

1. Az egyszerű kendő fehér téli sál:

Az egyszerű kendő fehér télisál

Ez a stílus bármilyen gyapjú sálhoz illik, de angyali megjelenésű, ha ezt a stílust egy szőrös fehér téli sállal próbálja ki. Csak függessze fel a gyapjú sál darabját a kabáton vagy kabáton kívülre, hogy a kabát friss megjelenést kapjon, és egyúttal eltakarja a mellkasát a hidegtől. Ez is jól illik mindenféle ruhához – legyen az hivatalos vagy informális. De minden bizonnyal stílusosabbá teszi a ruháját.

2. Egy oldalsó kendő fekete téli sál:

Egyik oldalon Drape fekete téli sál

A fekete téli sál a legkedveltebb. Azonnali sláger, és elmondható, hogy az egyik legjobb férfi téli sál. Bármilyen módon is viselje, csak dicsőíti a személyiségét. Kipróbálhatja az egyszerű drapéria stílust – azt az egy stílust, amely soha nem tud kimenni a divatból. Csak dobja a nyakába, a laza végekkel elöl. Könnyen leveheti, amikor felkel a nap, vagy visszahelyezheti, ha hideg van.

3. One Tie Men gyapjú sál:

One Tie Men gyapjú sál

Egy másik stílusos módja a meleg téli sál megkötésének, ha egyszer a nyakába köti. Ez a stílus melegen tartja a nyakat, amely tökéletesen alkalmas szeles vagy hideg napokra. Dörzsölje le a sálat a tarkóról úgy, hogy a jobb oldala hosszabb legyen, mint a bal. Ezután a hosszú oldalt át kell venni a test elülső részén a nyak körül, és vissza kell hagyni, hogy lógjon elöl a jobb oldalon. A kockás férfi sálak ebben a stílusban mutatnak a legjobban.

4. A Négyzettakarós sál:

A szögletes takaró sál

Ezt a téli sálat népiesen Négyzettakarónak nevezik, mivel kétféleképpen szolgálja a célját – egy takarót és egy sálat. A téli sál viselése nagyon egyszerű – hajtsa a takarót háromszögbe. Fordítsa lefelé a háromszög alakú részt lefelé, és tartsa mindkét kezében a hosszú végeket. Vedd a nyakad mögé, és hagyd, hogy a jobb kezed vége a bal válladra hulljon, a bal kezének pedig a jobb válladra.

5. A hangtompító stílusú sál:

A hangtompító stílusú sál

Ez tekinthető a téli sál viselésének egyik legdivatosabb módjának. Dörzsölje le a sálat a nyak mögül, és fordítsa meg egyszer – balra a jobb és a jobb fölé. Ezután fogja meg a sál mindkét végét, és kössön egy kis laza csomót úgy, hogy a sál a vállán maradjon, és eltakarja a nyakát.

6. Vastag Infinity Circle hurkos sál:

Vastag Infinity Circle hurkos sál

Puha gyapjúból készült, ez a legjobb női téli sál, és férfiaknak is kényelmes. Sokféle módon lehet megkötni ezt a sálat, és rendszeres használatra a legjobbnak tekinthető. Anyaga puha és rugalmas. Tökéletes ajándék a barátoknak és a családnak is a hideg télen.

7. Kasmír téli sál:

Kasmír téli sál

A kasmír gyapjú híres lágyságáról és hűvös textúrájáról. Ez a sál a puha kecskeszőrből készül. Ez a legjobb választás egy igazán hideg télre. Ez egy szép kombináció a kabátjával vagy bármely téli ruhájával. A vállára csavarhatja a szokásos reggeli séták során vagy akár vásárláskor.

8. Vaskos kockás gyapjú sál:

Vaskos kockás gyapjú sál

Ez a vaskos kockás sál olyan, mint a neve is sugallja – vaskos. Melegen tartja a nyakát, és el is takarja a mellkasát a hideg téli szellőtől. Dörzsölje le a sálat a nyaka mögül, miközben egyik oldala hosszabb, mint a másik. Ezután hurkolja a hosszabb oldalt a nyaka köré, és húzza át a hosszú oldalt a hurkon. Állítsa be a hosszúságot a kényelemnek megfelelően. És Maradj Meleg!!

9. Pashmina Wool Wrap kendő sál:

Pashmina Wool Wrap kendő sál

Kasmír híres Pashmina gyapjú sálairól. A sál finom kasmír gyapjú anyagból készült. A törtfehér elefántcsont krémszín, színes kézi hímzéssel a kendő puszta élvezet. A szegélyeket gyapjú rojtok díszítik. A sálat sokféleképpen viselheti – csak tekerje a vállára, tekerje a nyakára és csomózza össze – bármilyen stílus csak csillogást kölcsönöz ennek a kendőnek.

A téli idő a legjobb arra, hogy a legújabb és divatos gyapjúruhát szerezze be magának. Számos webhely segít megtalálni a megfelelő színt és textúrát az Ön stílusának és igényeinek megfelelően. Ezeket a gyapjúruhákat a tél beköszöntének idején a helyi boltokban és bevásárlóközpontokban is ki lehet állítani. Kipróbálhatja a sál minden nap különböző stílusának betakarását, hogy minden nap új, friss megjelenést kapjon. Csak győződjön meg arról, hogy olyat választ, amely nem durva a bőrön, mert irritációt okozhat. A bőrre kissé durva sálak és kendők viselhetők a kabáton vagy a kabáton.