9 modern és hagyományos indiai sál

Az indiai sáltervek nagyon csinosak minden alkalmi ruhán. A hímzőmunka és a selyemkendő minden hölgy elengedhetetlen kelléke. Az alkalomtól függően a sálak széles választéka közül választhat.

A legjobb indiai sálkollekció:

Íme néhány indiai stílusú sál, és válasszon közülük.

1. Heritage India sál:

Heritage India sál

Gyönyörű gyapjúból készült indiai sál. Gyönyörű sötétkék, bordó színek vannak benne. könnyű és kendőként viselhető a nyakában. Ez egy jamavar sál. Nagyon hagyományosnak tűnik. A sállal kapcsolatos munka a gazdag hagyományról beszél. Ez a műalkotás nagyon fenségesnek tűnik alkalmakkor.

2. Női indiai selyemsál:

Női indiai selyemsál

Kiváló minőségű habotai selyemből készült. A szép selyemszövet olyan sima és puha. Nagyon szép ez a kék -fehér sál. Alkalmi felsőkkel párosítható, hogy divatos megjelenést biztosítson. Nyomtatott mintával érkezik. A selyem nagyon elegáns és csillogó.

3. Indiai fejkendő:

Indiai fejkendő

A világoskék selyemfejű sál nagyon szépnek és elegánsnak tűnik. A rajta található etnikai nyomatok hozzáadják az alkalom hangulatát. Alkalmas minden alkalomra és összejövetelre. A szép kék színek jól illeszkednek a selyem szövethez. Nagyon hagyományosnak is tűnik. 100% tiszta selyemből készült.

4. Indiai pamut sál:

Indiai pamut sál

Tiszta pamutból készült, ez a szép sál szép bojttal rendelkezik, amely megmutatja divatérzékét. A piros sál nagyon divatosnak tűnik a fehér ruhákon. Alkalmas alkalmakra alkalmas. A szövet puha és sima. Élvezze a meleg időjárást, anélkül, hogy reszketne a napon, és csomagolja be ezeket a szép sálakat. Ezek India által tervezett, gyönyörű pamut sálak, amelyek különböző országokba exportálhatók.

5. Fonal festett nagy sál:

Fonal festett nagy sál

Egy gyönyörű fonalfestékű gesztenyebarna sál nagyon trendi a kurtákban. Két oldalán szegélyek vannak nyers rojtokkal. Kösd a nyakadba, és csomót köss. Ez az indiai sál tekercs a nyak körül nagyon divatosnak tűnik. Fellebbezés minden fiatalhoz. Hűvös, divatos megjelenést kölcsönöz a gyönyörű földes színeknek.

6. Indiai női sál:

Indiai női sál

Puha viszkóz anyagból készült. Ez a kedves sál minden hölgy kötelező tartozéka. A szép lila színű puha kendő tusával rendelkezik. Alkalmas minden alkalomra, akár buli, akár alkalmi rendezvényekre. A puha szövet csodálatosan borítja a nyakát, és szép megjelenést kölcsönöz. Az évszaktól függően számos színben kapható.

7. Sárga indiai nyomtatott sál:

Sárga indiai nyomtatott sál

Szép sárga sál, virágmintákkal. Pont megfelelő minden alkalmi eseményre. Nagyon elegánsnak tűnik a fehér kurtákon. Ezek a virágminták nagyon alkalmi megjelenést kölcsönöznek neki. 100% -ban tiszta pamutból készült. A szövet puha és sima.

8. Hagyományos indiai sál:

Hagyományos indiai sál

Tiszta krepp selyemből készült. Ez a szép piros sál ritka elefántnyomatokkal van ellátva. A színek élénkek és nagyon indiánok. Egy sor elefánt és hal imádja a szegélyt, ami szári határt kölcsönöz. Nagyon hagyományosnak tűnik, és minden hivatalos alkalomra megfelelő.

9. Kantha Work selyemsál:

Kantha Work selyemsál

Ez egy sokszínű kantha munkasál. Nagyon etnikailag néz ki. A kantha foltvarrás és hímzés növeli a sál gazdagságát. A tiszta selyemből készült sál minden alkalmi alkalomra alkalmas. Nagyon szépnek tűnik fehér kurtákon. Ezek az indiai kézzel készített selyem sálak, és minden hölgy számára emlékezetes ajándék lesz.

Ezek a kedves indiai sálak nagyon hagyományosnak és gyönyörűnek tűnnek. Kapható pamut, selyem, krepp stb. A szép etnikai nyomatok növelik az indiai dicsőséget. Próbálja ki ezeket a szép sálakat, és fokozza divatérzékét.